- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Yaaa istfra etmedigm sürece icmek isdemiom canim ilaciiCanım keşke ilaç isteseydin doktorundan ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa istfra etmedigm sürece icmek isdemiom canim ilaciiCanım keşke ilaç isteseydin doktorundan ya
Ben simdiden yarini düşünür oldummmmAh canım ah o kadar zor ki her gün bugün nasıl bitecek diye uyanıyorum.bulanti hapı kullanmama rağmen her gunum kabus gibi![]()
Bazısında halsizlik yapiyor canım bana bir etkisi olmadı
yalniz degilsin canim benim de cikti. DAha dur diyorum 8 haftalik cikamaz ama cikti. Esimde diyor sürekli göbek cikti diye. Tamam istahim artti eve ama o kadar göbek kadar yapacak degil yani. ARada istifra ettigim de oluyor. Tarti ama pek fazla kilo da göstermiyor 1-2 Kilo aldim simdiye kadar tek o da cok su ictigimden. Ama ve Pantolonlarim ne de sütyenlerim oluyor
Bir hafta önce giydiğim pijama takımı olmuyor artık birden bi ödem bi şişlik oldu 2 kg aldım ben de.ben varım 3 kg aldım canm genelde tayt gıyıyorum ben oda cok rahat
Bende ayniym cnm çok icemiyorum soguk su denr istersen biraz daha rahat geldi banaBende genelde aksam.iciom 1.lt bile.icemiom.ben canim
Banada prilam verdi doktor daha hiç içmedim o kadar kötü olmadım şükür birde uyku yapıyor dedi bazı arkadaslar korktum oğlum var uyurum felan diye analık işteYaaa istfra etmedigm sürece icmek isdemiom canim ilacii
Banada prilam verdi doktor daha hiç içmedim o kadar kötü olmadım şükür birde uyku yapıyor dedi bazı arkadaslar korktum oğlum var uyurum felan diye analık işte![]()
Deneyim canim soğuk suuyuBende ayniym cnm çok icemiyorum soguk su denr istersen biraz daha rahat geldi bana
Oy masallaaahKızlar ben doktordan geldim, 9+4 olmuşuz teyzeleri![]()
Allah'a şükürler olsun şimdilik bir problem yok dedi doktorum. Tiroid ilacımı 25'den 50'ye çıkardı. Bir sonraki randevum ayın 27'sinde o gün ikili testim de yapılacakmış inşallah. Bulantilarin azaldı mı diye sordu ben daha söylemeden. Evet dedim, tamam güzel dedi. Bulanti olmaması veya kesilmesi sorun mu dedim hayır tabii ki dedi. Bünyeden bünyeye değişebilen bir durummus.
MaşaAllah canımHanımlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese ve yolk göründü çok şükür.
10 gün sonra gel kalp atışı için dedi haftaya cuma gideceğiz İnşallah.
Ve biraz ağrım var dedim progestan hap verdi. Kullanan var mı bir yan etkisi filan yok değil mi bu hapın ?
Ayy çok sevindim ultrason foton varsa koyda nuba göre tahmin edeyim:)Kızlar ben doktordan geldim, 9+4 olmuşuz teyzeleri
Allah'a şükürler olsun şimdilik bir problem yok dedi doktorum. Tiroid ilacımı 25'den 50'ye çıkardı. Bir sonraki randevum ayın 27'sinde o gün ikili testim de yapılacakmış inşallah. Bulantilarin azaldı mı diye sordu ben daha söylemeden. Evet dedim, tamam güzel dedi. Bulanti olmaması veya kesilmesi sorun mu dedim hayır tabii ki dedi. Bünyeden bünyeye değişebilen bir durummus.
inşaAllahBugün ben hiç kusmadım icimde mide bulantılarım var ama ya acaba geçiyor mu ve gerçekten yemek yedim gönlümce inşallah birşeyler duzeliyordur
Kızlar ben doktordan geldim, 9+4 olmuşuz teyzeleri
Bende beyaz akıntı hep var zaten, son bir kaç gündür sarımsı oldu ve iç çamaşıra geliyor. Kaşıntım falan da yok. Doktora yazdım vagihex önerdi 1 hafta günde 1 kez kullanacağım. Bebeğe bir zararı yok inşallah özellikle belirtti.
Bende de var demişssiniz bilginiz olsun tabi ama mutlaka danışın doktorunuza![]()
Yavaş yavaş azalıyor olabilirBugün ben hiç kusmadım icimde mide bulantılarım var ama ya acaba geçiyor mu ve gerçekten yemek yedim gönlümce inşallah birşeyler duzeliyordur
Vallahi sütyen takmayı unuttum ben bi tek doktor için çıkıyorum onda takıyorum yoksa hep evdeyim onlarda mı olmuyor diyosunben gazdan süpheleniyorum, daha sigyorum pantolonlarima ama iste hafif göbek cikiyor üsttenSütyenlerin icine sigmamizda normal yani
![]()

senin isin daha zormus wala canim yaa allah kolaylik wersin bizlere❤❤❤Allah yardımcın olsun canım benimde işim zor ama Allah yardım eder diye düşünüyorum . Annem yok eşimde işinden dolayı hep yanımda olamıyor maalesef bakalım ikizlerle nasıl olacak bende meraktayım
allah seni napmasin yaBen normalde sakin biriyim ama benim de hormonlardan herşeye kafam atıyor. Sürekli söyleniyorum
Kız tabanca falan vermiyola dimi size? Çekip furursun bu kafayla![]()