• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yalniz degilsin canim benim de cikti. DAha dur diyorum 8 haftalik cikamaz ama cikti. Esimde diyor sürekli göbek cikti diye. Tamam istahim artti eve ama o kadar göbek kadar yapacak degil yani. ARada istifra ettigim de oluyor. Tarti ama pek fazla kilo da göstermiyor 1-2 Kilo aldim simdiye kadar tek o da cok su ictigimden. Ama ve Pantolonlarim ne de sütyenlerim oluyor

Aynen ya daha şimdiden hamile kıyafeti bakmaya başladım, çalışırken pantolon da zor oluyor e 2 ay sonra giyilemeyecek yeni birşey almak istemiyorum mecburen hamile kıyafeti bakıyorum, gerçi bilmiyorum ne kadar doğru ama 3-4 hafta sonra o göbek gidebiliyor galiba. Arkadaşım benim gibiydi 11-12 haftaya gelince göbek küçüldü, ama bebeğinde bir sıkıntı yok kusmuyor da, acaba bi ödem mi oluyor bu dönemde?

ben varım 3 kg aldım canm genelde tayt gıyıyorum ben oda cok rahat
Bir hafta önce giydiğim pijama takımı olmuyor artık birden bi ödem bi şişlik oldu 2 kg aldım ben de.

Kızlar ben doktordan geldim, 9+4 olmuşuz teyzeleri🤗
Allah'a şükürler olsun şimdilik bir problem yok dedi doktorum. Tiroid ilacımı 25'den 50'ye çıkardı. Bir sonraki randevum ayın 27'sinde o gün ikili testim de yapılacakmış inşallah. Bulantilarin azaldı mı diye sordu ben daha söylemeden. Evet dedim, tamam güzel dedi. Bulanti olmaması veya kesilmesi sorun mu dedim hayır tabii ki dedi. Bünyeden bünyeye değişebilen bir durummus.

Banada prilam verdi doktor daha hiç içmedim o kadar kötü olmadım şükür birde uyku yapıyor dedi bazı arkadaslar korktum oğlum var uyurum felan diye analık işte 🤗
Bende ayniym cnm çok icemiyorum soguk su denr istersen biraz daha rahat geldi bana
Deneyim canim soğuk suuyu
Sende istfra etmedikçe içme bence de arada geciyi benimki

Allah'a şükürler olsun şimdilik bir problem yok dedi doktorum. Tiroid ilacımı 25'den 50'ye çıkardı. Bir sonraki randevum ayın 27'sinde o gün ikili testim de yapılacakmış inşallah. Bulantilarin azaldı mı diye sordu ben daha söylemeden. Evet dedim, tamam güzel dedi. Bulanti olmaması veya kesilmesi sorun mu dedim hayır tabii ki dedi. Bünyeden bünyeye değişebilen bir durummus.
Oy masallaaah😍 allahim kucagmiza aldigimiz gunleride gostersin mevlaaaaammm🤲🏻
Tiroidin 25 den 50 e neden yükseltti canim.kacti kac olmuş

Hanımlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese ve yolk göründü çok şükür.

10 gün sonra gel kalp atışı için dedi haftaya cuma gideceğiz İnşallah.

Ve biraz ağrım var dedim progestan hap verdi. Kullanan var mı bir yan etkisi filan yok değil mi bu hapın ?
MaşaAllah canım 🥰
Ayy çok sevindim ultrason foton varsa koyda nuba göre tahmin edeyim:)

Ayyy maşallah 😍😍😍😍

Bende beyaz akıntı hep var zaten, son bir kaç gündür sarımsı oldu ve iç çamaşıra geliyor. Kaşıntım falan da yok. Doktora yazdım vagihex önerdi 1 hafta günde 1 kez kullanacağım. Bebeğe bir zararı yok inşallah özellikle belirtti.
Bende de var demişssiniz bilginiz olsun tabi ama mutlaka danışın doktorunuza :KK200:

Bende de aynı problem var ilk başlarda beyazdı şimdi sarı hatta yeşilimsi 😶 yarın soracam doktora. Siz de ateş oluyo mu?

ben gazdan süpheleniyorum, daha sigyorum pantolonlarima ama iste hafif göbek cikiyor üstten :KK70: Sütyenlerin icine sigmamizda normal yani :KK70:
Vallahi sütyen takmayı unuttum ben bi tek doktor için çıkıyorum onda takıyorum yoksa hep evdeyim onlarda mı olmuyor diyosun :halay:

aranizda onceden sezeryan doguran warmi yada eteafinizda olan kisilere sorarmisiniz kizlar bi tane sezeryan dogumum war bu da ikinci bebe ama kasıklarima ozellikl sag tarafima kramp giriyo onceden ani hareket edince oluyodu simdi yattigim yerden bile kramp giriyo allah icin sorun birine yada bilen yazsin ya

Allah yardımcın olsun canım benimde işim zor ama Allah yardım eder diye düşünüyorum . Annem yok eşimde işinden dolayı hep yanımda olamıyor maalesef bakalım ikizlerle nasıl olacak bende meraktayım
senin isin daha zormus wala canim yaa allah kolaylik wersin bizlere❤❤❤😘

Ben normalde sakin biriyim ama benim de hormonlardan herşeye kafam atıyor. Sürekli söyleniyorum 😂😂😂
Kız tabanca falan vermiyola dimi size? Çekip furursun bu kafayla 😂
allah seni napmasin ya😁😁yokk canim jop war bizde onuda surekli takmiyoruz hic kullanmadik henuz 😀

Back
X