- 25 Şubat 2020
- 2.787
- 3.466
- 133
Allah yardımcın olsun.Herkeze teşekkür esiyorum cogu seyi sinirden saptirdigim icin icinde olmadiginiz bir konu olunca anlamak ta guc tabi. Ailem suan dagilmak uzere ve annem babami kovma niyetine. Evde yasaklar koymus onun aldigi hic birseye dokunamazmis esya olsun yemek olsun abur cubur. Babam ise gitmeyi dusunmuyor kirayi oduyor gidecekse o gitsin diyor ve evde huzurlu bir gun yok. Bütün hayatim boyumca hep BENIM Kelimesini duymaktan biktim annemden. Hep ben size aliyorum ben yapiyorum bana benim sayemde diyordu baban ne yapiyor niye hep baski yapardi. Simdi ise odalari ayirmis babamda benim odamda kaliyor. Evden ayilmiyor babam diye de simdi odamda perde olsun masa olsun ya birakin yatak carsaflarina kadar sökmüs kaldirmis odadan. Babam da garibim esyalarini alip odama yerlesmis ben zaten orda kalmiyorum herseyim herkeze helalli hos olsun ama annemin babama bu kadar izdirap etmesi beni cok kiriyor. O kadar canima tak etti ki artik madem oyle bende kendi param ile aldigim esyalarimini babamin kullanmasina izin verecegim dedim. Onlara karisamaz annem sonucta onun degil. Cok kirginim anneme...cok...hamileligimi soyledigimden beri ne aradi kizim iyimisin bir isteyin var mi yok mu sormadi...
Tamam bir evlilikte tek suclu yoktur hep iki kisiliktir. Ben sadece Annem suclu demiyorum. Ama bu kadari da cok fazla geldi artik. Hani olmayacak birsey olsa aldatma kumar gibi seyler anneme hak tanirim. Ama hep basit seyler yuzunden eskileri kapatamasindan kaynaklanan artik ne sevgi saygi karsilikli kalmamasindan dolayi durum artik boyle bir hale geldi. Bende hamileligimi hic boyle dusunmemistim. Allah Kaynanamdan razi olsun annemden bile bana daha yakin arayip soruyor beni.
Ama ben kendi adıma söylüyorum ben eşya konusunda yorum yaptım
Özel hayatı herkesin kendine
Ne annen hakkında ne de baban hakkında bu konuda yorum yapamam.
Bazen kim haklı kim haksız bilemiyor insan.
Sizde taraf tutmayın lütfen annede babada çok değerli.
Anneniz size baktı büyüktü şuan anne olmanızda önce Allah sonra onun büyük payı var.
Sizi dünyaya getirdi.
Çocukların anne baba arasına girip taraf tutmasına karşıyım.