• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
offf kizlar cok moralim bozuk ya oncelikle allah saglik wersin tabi de cok kilo almisim ya 6 kilo almisim daha baslardayim yine 40 50 kilo alcam gibi gozukuyo
Canım dikkat etsen biraz yani yemeğine senin için diyorum yanlış anlama ekmek hamur işi makarna pilav onları azaltsan mesela

offf kizlar cok moralim bozuk ya oncelikle allah saglik wersin tabi de cok kilo almisim ya 6 kilo almisim daha baslardayim yine 40 50 kilo alcam gibi gozukuyo
Yaaa bak buna sevindim tek degilmisim 😂😂😂😂 bende 5 kiloooo aldim💃💃 nabyim su icsem yaradi hamilelikte masalllaaaah😂

Hayır canım haftaları farklı önce 2 li test sonra 3 lü test detaylı ultrasona ben kızımda 24 haftalıkken girmiştim yanlış hatırlamıyorsam
ben hem kan hemde ultrason yaptırırım demek ıstemıstım aslında :)
Yapılır sanırım doktor öyle dediyse
war diyolarda surekli girmiyoruz canim sonucta
Düzenli gidiyorum ama araya kan uyuşmazlığı testi cikinca doktor acele etti onun için iki gün gittim geldim sonra birşey demedi unuttu sanırım..
Hayır canım kanıtlanmış herhangi bir zararı yokmuş.
cevaplar ıcın tesekkurler kızlar

kılo alma konusunda sızlere katılıyorum bu gercekten kilo mu yada şişlik mi bılemıyorum bende 4,5 kılo fazla cıkıyorum tartıda , moral bozucu

Canım dikkat etsen biraz yani yemeğine senin için diyorum yanlış anlama ekmek hamur işi makarna pilav onları azaltsan mesela
ewet canim oyle yapcam beyaz ekmek bitmistir benim icin sebze meywe agirlikli beslencem tatli aseriyodum onu nasi bastiricam 🤔

Back
X