allah yardmcin olsun. uzulme dememizle olmuyor biliyorum. insan kahroluyor. ama yilma. muhakkak vardir allahn bi bildigi. gene denersiniz esin ve sen mutlu ve saglikli olduktan sonra olur kuzum.allah yarfmcin olsn tekrarSaolasin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardmcin olsun. uzulme dememizle olmuyor biliyorum. insan kahroluyor. ama yilma. muhakkak vardir allahn bi bildigi. gene denersiniz esin ve sen mutlu ve saglikli olduktan sonra olur kuzum.allah yarfmcin olsn tekrarSaolasin![]()
canm bence de kalk bi git allah korusun durduramazsn kanamayi falan.Pihtiya döndü artik düşük yapiyorum![]()
Yok bazilari yapmak istemiyor. Zorunlu değil tabiki gen testi.ikili üçlü testte zorunlu değil... Kan alınıyor canim anneden.
Ben yaptırırım ilk gebeligim doktor ne derse onu yapmak istiyorum, siz yaptiracakmisnzKesinlkle bir zararı yok
Geçmiş olsun canm kürtaj olucam yazmışsın Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah
rabbim sabirbwersin kiyamam yaaEvet canım 10.haftası ama henüz bebek yok.![]()
Kız belli oluyormu okadar maşallahviiiiiyyyy bugun ilk defa otobuste hamileyim diye yer werildi bana be bu arada hamile pantolonlari tisortleri aldimsaglikli gunlerde hiymek nasip olur insallah
benim ilk gebelikten biraz karnim wardi bundada biraz kilo alinca karnim 6 aylik gibi sisti gazda war tabiKız belli oluyormu okadar maşallah
Ay bende hiç belli olmuyor zaten kilolu olduğum içinbenim ilk gebelikten biraz karnim wardi bundada biraz kilo alinca karnim 6 aylik gibi sisti gazda war tabi
Allahtan gelene başımız kıldan ince hakkınızds hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz.Bayanlar yarın sabah 10da doktor muayenem var. Daha önce bu haftalarda kalbi durmuş kaybetmiştim bebeğimi. İnşallah bebeğim yaşıyordur çok korkuyorum kötüye kendimi o kadar hazırladım ki öldü derse ne derim diye bile düşünüyorum. O yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var ismen hatta ismim Fatıma. Edenlerden Allah şimdiden razı olsun
Nasıl yaaa hamile olduğun anlaşılıyor muuu?viiiiiyyyy bugun ilk defa otobuste hamileyim diye yer werildi bana be bu arada hamile pantolonlari tisortleri aldimsaglikli gunlerde hiymek nasip olur insallah
Bwnde ondan bahsediyorum detaylı ultrasonla testler aynı zamanda yapılmıyor ama test yaptırırken normal ultrason tabiki yaptırabilirsinben hem kan hemde ultrason yaptırırım demek ıstemıstım aslında :)
cevaplar ıcın tesekkurler kızlar
Yok yok. Ses dalgaları onlar. Öyle olwar diyolarda surekli girmiyoruz canim sonucta
Ben doktor daha lafını etmeden istedim:))Ben yaptırırım ilk gebeligim doktor ne derse onu yapmak istiyorum, siz yaptiracakmisnz
ewet ya simdiden sistim ileriki zamanlards naparim bilmiyorumNasıl yaaa hamile olduğun anlaşılıyor muuu?![]()
Şüphesiz öyle Rabbim sabrımızı da imanımızı artırsın bu eksikliğimden biliyorumAllahtan gelene başımız kıldan ince hakkınızds hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz.
Hahahah seni ben cok.merak ettim vallaaa bak bendede var cikti baya bayaaabenim ilk gebelikten biraz karnim wardi bundada biraz kilo alinca karnim 6 aylik gibi sisti gazda war tabi
Günewim senmisin çok merak ettik seni tutunamadımı yavrun
Keyfimden yapıyorum zaten bendewe simdi bende seni garipsiyorum![]()