- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Ozelden at canim bende atacamkeske boydan cekeydim bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelden at canim bende atacamkeske boydan cekeydim bak![]()
Canim bende kapaliyim lastikli pantlnlar tercih ediyorum pantlnlarim.olmuyorkiBenim de Pantalonlarım olmuyor yaa. Fermuarı düğmesi açık pantalon giyiyorum kapalı olduğum için tunikler örtüyor belli olmuyor![]()
Benim öyle lastiklilerim yok ki. Alcam inşallah en kısa zamandaCanim bende kapaliyim lastikli pantlnlar tercih ediyorum pantlnlarim.olmuyorki
Vallaaa cok rahattttttt okadr rahatki bide bol oldumu ifil ifil offfBenim öyle lastiklilerim yok ki. Alcam inşallah en kısa zamanda
Canım hayırlısı olsun inşallah. Üzülme demek zor çünkü burada aynı durumu yaşayan ben dahil pek çok arkadasin var. Rabbim bunun ardından sana insaallah çok daha güzel sevinçler yaşatacaktır.Saolasin
Sizde havalar ısındı mı? Burda soğuk ya evde bile kısa kolluya geçmedim sen ifil ifil deyince bile üşüdüm yawVallaaa cok rahattttttt okadr rahatki bide bol oldumu ifil ifil offf![]()
Kizzz bgun buralar aleeev yaniyor bende bgun bol.pijamalarimi giydin kisa kol alti kisa vallaaaa nevresim örteriz hehrlde biz bu gece bide evim en ust kat dahada yanıyorSizde havalar ısındı mı? Burda soğuk ya evde bile kısa kolluya geçmedim sen ifil ifil deyince bile üşüdüm yaw![]()
Kiz benim kanamam durdu ya sadece 3kez pihti geldi durduYok şimdi yükselebilir. 39 falan olur. 40 olsa ALLAH korusun olmasın, artık acilen gitmen lazım. Men lekelenmem devam ederken eve gidicem dedim doktorlar gece evde düşük yaparsan tam açılmaybilir ateşin yükselir acillik olursun demişlerdi. Bizde ondan riske atmadık
Canım , benim önceki hamileliğim 11. Haftada sonlandı ve doktor bana artık neredeyse seni zehirlemeye başlamış demişti. Bence de senin doktora gitmem lazım Allah korusun sen zarar görmeyesin.Kiz benim kanamam durdu ya sadece 3kez pihti geldi durdu![]()
Yarin sabah gel dediCanım , benim önceki hamileliğim 11. Haftada sonlandı ve doktor bana artık neredeyse seni zehirlemeye başlamış demişti. Bence de senin doktora gitmem lazım Allah korusun sen zarar görmeyesin.
Canim.insalllaah bebegin iyidir ama sen bi doktora gir acil yerinde illaa bi bakarlar.ultroson ileKiz benim kanamam durdu ya sadece 3kez pihti geldi durdu![]()
Yok kız burası rüzgarlı ben kombiyi çalıştırdım bideKizzz bgun buralar aleeev yaniyor bende bgun bol.pijamalarimi giydin kisa kol alti kisa vallaaaa nevresim örteriz hehrlde biz bu gece bide evim en ust kat dahada yanıyor![]()
Senin durumun başından beri çok acayip yaw ne desem bilemedimKiz benim kanamam durdu ya sadece 3kez pihti geldi durdu![]()
Yok 1 aydir yakmiyoruz biz canimmmm buralara yaz geldiii ama evden cikamiyoruz orasi ayriYok kız burası rüzgarlı ben kombiyi çalıştırdım bide![]()
Keşke bize de yaz gelse ya bıktım artık soğuk havalardan. Havayı azcık güneşli gördüğümde çok seviniyorum. Biz daha yorganla uyuyoruzYok 1 aydir yakmiyoruz biz canimmmm buralara yaz geldiii ama evden cikamiyoruz orasi ayri![]()
Yaz bitsin hemen kis gelsin benceKeşke bize de yaz gelse ya bıktım artık soğuk havalardan. Havayı azcık güneşli gördüğümde çok seviniyorum. Biz daha yorganla uyuyoruz![]()
Hangi şehirdesin canim bizim burdada 1 inde acilacakBizim burda ayın 1 de açılacakmış gerçi şuan zaruri ihtiyaç yok , sen çalışıyon canim zatem ne zamandır bekliyodun iyi oldu senin için![]()
Tum qariplikler beni bulur hep zatenSenin durumun başından beri çok acayip yaw ne desem bilemedim![]()
Hakkında hayırlısı canımTum qariplikler beni bulur hep zaten