Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ilgili detaylı anlatan ultrason cihazı iyi bir yer bir doktor biliyor musunuz?
medicalpark'a gittim ama hiç memnun değilim doktordan ultrason kağıdı istemesem vermeyecekti bile gerçi verdiği de çocuğa yakınlaşmamış bile ne haftam yazıyor ne bir şey vermek için verdi.
Tavsiye istiyorum