bence bunca ara verdiginden oBende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bunca ara verdiginden oBende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep![]()
seni cok iyi anliyor ve uzuluyorm. allah bin kere yardmcin olsn. lutfen bidahaki hamile kaldignda bize de haber et allaha emanet olUzulme kuzum bebisi etkiler
Aynen arkasını dönmüş bizimkiBunda belli değil pozisyonundan
Canım inan daha buyuse ve sorun olsa daha çok üzülürdun. ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir seni çok iyi anliyorum.Ama Inşallah sağlıklısı geldiğinde çok güzel bir hamilelik geçirirsin Allah'ın izniyleAllah yardimcin olsun benimki düşük degilmis sadece küçük bi kanama alani vardi ama bebekte gelisim olmadi 6haftalik kaldi aldılar![]()
o istek bendede war yaBende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep![]()
8 haftalikta belli değil. 9 haftalikta cok az gorunmus.sanki kız gibi o teoriye göreBenimkine de baksana kesenin yusyuvarlak oldugu 8 haftalık diger de 9 haftalık oldugu zamandan Eki Görüntüle 2634637
Kocam da öyle diyor erkek diye tutturdu daha ilk andan itibaren ben hissediyorum diyorBüyük ihtimal erkek canım
Nasıl anlıyorsunuz ki cinsiyeti8 haftalikta belli değil. 9 haftalikta cok az gorunmus.sanki kız gibi o teoriye göre
İnşAllah canım dikkatli ol yorma kendini hiçbir iş bundan önemli değil bırak bebegin için en iyisini yap inşallah sorunsuz geçer hamileligin
Alıştım güzel olmuş böyle herkesin bir arada olması yakın tarihler olunca sorulara verilen yanıtlar daha çok yardımcı oluyor begendimİnşallah tatlım hepimizin inşallahtopiğimiz nasıl? Alıştın mı
![]()
InşaAllah tesekkur ederimseni cok iyi anliyor ve uzuluyorm. allah bin kere yardmcin olsn. lutfen bidahaki hamile kaldignda bize de haber et allaha emanet ol
Ben anlamiyorum Allah bilir canımNasıl anlıyorsunuz ki cinsiyeti
Bakıcaz artık ne olacak cinsiyeti çok merak ediyorum amaBen anlamiyorum Allah bilir canımnub teorisi diye 2 resim çıktı karsima forumda. Kız ve erkek şekli diye.benzeyeni söyledim sadece. Ama kendim de pek inanmiyorum buna
Ben de yapmadım ve doktor yapabilirsiniz diyene kadar da çok istesem de yapmıycam canım inşallahBendede oldu istek de ben korkuyorum hala yapmadık yapmamda herhlde ya korkuyorum
Korunmadan mı yapıyorsunuz canım?Valla doktorum bana da yasaklamadi hatta gün de 2 ye de çıkabilir dedi. Kasılma yerleri farklı bebekle alakası yok sadece kibar olsun esin dedibu arada benim de 2 kaybim var canım
Ne demek uygun değilim ya istediğin zaman gelebilirsin. Sadece gelip burdaki konuşmaları görmek seni üzecek. Daha çabuk atlatabilmek için bi müddet düşünmemen gerek.Kizlar hepinize saglikli doğumlar dilerim Allah yardimciniz olsun ben artik bu topige uyğun deyilim![]()
Gebelikteki orgazm da normal orgazmın iki katı oluyormuş benim okuduğuma göreAyy gerçekten baya uzun olmuş ama doktor yasak dediyse biraz daha dişini sıkacak
Oooo iyimiş
Libidolar tavangebelikte kadınlarda istek artıyor diye okumuştum ben de. Hatta hiç orgazm olamayan kadınlar bile gebelikte orgazm yaşıyormuş.
E o da var tabi. Sık sık yapardık sonuçtabence bunca ara verdiginden o![]()
Bende genel anlamda istek yok galiba siz yazdıkça kendimden şüphe ettimE o da var tabi. Sık sık yapardık sonuçta![]()