• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah yardimcin olsun benimki düşük degilmis sadece küçük bi kanama alani vardi ama bebekte gelisim olmadi 6haftalik kaldi aldılar😔
Canım inan daha buyuse ve sorun olsa daha çok üzülürdun. ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir seni çok iyi anliyorum.Ama Inşallah sağlıklısı geldiğinde çok güzel bir hamilelik geçirirsin Allah'ın izniyle

Demek artık karınlar belli olmaya başladı :)
Ben çok zayıf olmama rağmen hiç belli değil karnım 🙈 oğlumda da geç belli olmuştu ve zayıf olduğum için arkadaşlarım “ leblebi yutmuş solucan gibi” görünüyorsun derlerdi eğlenirdik doğumdan sonra da hiç bişey kalmadı zaten:))

Valla doktorum bana da yasaklamadi hatta gün de 2 ye de çıkabilir dedi. Kasılma yerleri farklı bebekle alakası yok sadece kibar olsun esin dedi 🙈🙈🙈🙈 bu arada benim de 2 kaybim var canım
Korunmadan mı yapıyorsunuz canım?

Kizlar hepinize saglikli doğumlar dilerim Allah yardimciniz olsun ben artik bu topige uyğun deyilim😔
Ne demek uygun değilim ya istediğin zaman gelebilirsin. Sadece gelip burdaki konuşmaları görmek seni üzecek. Daha çabuk atlatabilmek için bi müddet düşünmemen gerek.

Ayy gerçekten baya uzun olmuş ama doktor yasak dediyse biraz daha dişini sıkacak 🤷🏻‍♀️

Oooo iyimiş😄

Libidolar tavan :KK70: gebelikte kadınlarda istek artıyor diye okumuştum ben de. Hatta hiç orgazm olamayan kadınlar bile gebelikte orgazm yaşıyormuş.
Gebelikteki orgazm da normal orgazmın iki katı oluyormuş benim okuduğuma göre :KK8:
Bu aylar geçse de artık sefa bölümüne geçsek 😂

Back
X