Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bende cuma günü gidicem kısmetse ama zaman geçmiyor![]()
Amin Kızlar hayırlı haberler alırım inşaAllahUykular uyuyamazsin heyecandan ruyada bisiler görürsün hayirki haberler ile geeeelllll![]()
Ben ilk hamileliğimde ne kadar krem sürsene harita gibi çatladım :) daha fazla çatlamam herhaldeKızlar bu arada ben şimdiden gobegime ve göğüslerime nemlendirici sürmeye başladım kuru ve beyaz cildim olduğu için daha çabuk çatlayabilirmişim. O yüzden şimdiden basladim
Merhaba yazmak istedim mesajınızı görünce benim 7. Ve 8. Haftada bulantım tavan yaptı öleceğimi düşündüm su içsem çıkardım yoğurt çorbası sıcak değil ılık kuru ekmek galeta yiyebiliyordum sadece 2 hafta da inanır mısın 6 kilo verdim Öğürmekten altımdan kan geldi zorlanmaktan şimdi düzeldin mi de ilaca başladı doktorum bilmem onun etkisi bilmem yavaştan geçiyor biraz biraz yemeye başladım o da yine seçili şeyler Ama hala yemek kokusuna tahammülüm yok mideni çok boş bırakma çubuk kraker ya da galeta al onu kemir mide boş olunca daha çok Bulantı oluyor çünkü baş ucunda kraker olsun yataktan kalkmadan ağzına at bir iki tane benim içim yanıyordu su da içemiyordum yeşil ekşi elma biraz içimi serinletiyordu belki yardımı olur diye yazdım Allah yardımcın olsun canımÇok teşekkür ederim.gercekten çok kötüyüm.4 gündür kuru ekmek yesem yarim saat sonra çıkarıyorum.evdeki çocuğuma bile yemek hazirlayamiyorum anneme bıraktım.insallah cabuk geçer bu süreç.
Benim tenim hamile kaldıktan sonra pul pul dökülmeye başladı yüzümde bşe yok sadece vücudum . Herhangi bir nemlendirici mi sürüyorsun yoksa özel bşe aldın mıKızlar bu arada ben şimdiden gobegime ve göğüslerime nemlendirici sürmeye başladım kuru ve beyaz cildim olduğu için daha çabuk çatlayabilirmişim. O yüzden şimdiden basladim
Evet tam tarifi öleceğini düşünmek. Benim ilk gebeligimde hem kanamam vardı hem yine aşırı bulanti.is için erzuruma gitmek zorunda kaldım.kanama artınca orada hastaneye yatırdılar beni.esim annem kışın ortasında erzurumlarda perişan.sonra memlekete geldik.buradada bir süre yatırdılar.ya o kadar kotuydumki işten ayrılmak zorunda kaldım.su andada çok şükür kanamam yok ama aynı bulantılar.resmen yerlerde sürünüyorum. 2 tane ilaç yazdı bulanti için biri hicbir depoda yok.Kraker baya yedim onuda çıkarmaktan insan kraker bile yiyemezse ne yapar.su anda evden çalışmam gerekiyor.ama yataktan kendimi kaldıramıyorum.dua edin bende iyileseyim.dogim sancisina dayandım birkaç saate geçecek dedim.buna dayanamiyorum daha önümde 1 buçuk ay var en azMerhaba yazmak istedim mesajınızı görünce benim 7. Ve 8. Haftada bulantım tavan yaptı öleceğimi düşündüm su içsem çıkardım yoğurt çorbası sıcak değil ılık kuru ekmek galeta yiyebiliyordum sadece 2 hafta da inanır mısın 6 kilo verdim Öğürmekten altımdan kan geldi zorlanmaktan şimdi düzeldin mi de ilaca başladı doktorum bilmem onun etkisi bilmem yavaştan geçiyor biraz biraz yemeye başladım o da yine seçili şeyler Ama hala yemek kokusuna tahammülüm yok mideni çok boş bırakma çubuk kraker ya da galeta al onu kemir mide boş olunca daha çok Bulantı oluyor çünkü baş ucunda kraker olsun yataktan kalkmadan ağzına at bir iki tane benim içim yanıyordu su da içemiyordum yeşil ekşi elma biraz içimi serinletiyordu belki yardımı olur diye yazdım Allah yardımcın olsun canım
Anladım canım ama benim sigortam acıbadem sigorta degil.Bankanın sandığı.Karşılıyor zaten dogumu,gece konaklamayı falan ekstra bişey cıkarsa öderim anca. O yüzden fiyata takılmıyorum yoksa cok iyiymiş fiyat sagol haber verdigin için.Arkadaş şişlide özel bir muayenehaneye gidiyor doktorun acıbadem ile anlaşması varmış anlaşmalı fiyat normal 6bin sezaryen 9bin dedi canım bilgin olsun
Canm bende 2 gün çektim aynı şeyleri ilaçta içmedim dayandım dünle bugün iyidim ben buzu poşete koyup masaj yaptım enseme ve başıma biraz iyi geldi dene istersen ,bu arada sana yazmıştım rüyamda tiroit hapı kullanıyordum diye tsh yüksek çıktı ilaca başlamadım haftaya tekrarlycaz nasıl içime dogmussaAksamlari ve geceleri ben cok kotu oluyorum bulantim ve yanma var midemde bide basim ağrıdı bgun günes çarptı koma gbiyim nerdeyse yatsu namazını klamadim bulanti bas agrisindan midem desen yanio bulanio
Ben 1 senelik yatağımi değiştirmeyi düşünüyorum o derece ağrıyor ama genel olarak da kötü çıktı hamilelikle birlikte hiç çekilmiyor koltuk daha rahatKızlar benim.bugun belim sırtım çok fena ağrıyor resmen belim.ayrilacak gibi ortadan ikiye hiç bu kadar çok ağrım olmamıştı acaba bugün çok ayakta durdum ondan mı ki
Cumartesi benim canım 11+0 da.Hayırlı haberler alırsın inşallahBenim gibi yarın kontrolü olan var mi?çok heyecanlandım şimdiden:)
Hangi ilacı yazdı merak ettim bana ilk dramamine verdi o anlık iyi geliyordu içtiğimde bir iki saat rahattım şimdi sabah akşam prilam alıyorum dediğim gibi o mu iyi geldi bilmiyorum ama en etkilisi Zofer demişti doktor ama onu da son çare al demişti devlet karşılamıyormuş sanırım çok kötüysen bir serum bağlat derim ben canım serum bir iki gün toparlıyormuş benlmde başından beri kanamam lekenmem var ikiz gebelik benim . Çok çok zor mutfağın önünden geçemiyordum hala da burnumu kapayarak giriyorum bir de yoğurt yemek rahatlatıyordu beni soğuk soğuk doktorum dondurma da iyi geliyor kimisine dedi ama ben denemedimEvet tam tarifi öleceğini düşünmek. Benim ilk gebeligimde hem kanamam vardı hem yine aşırı bulanti.is için erzuruma gitmek zorunda kaldım.kanama artınca orada hastaneye yatırdılar beni.esim annem kışın ortasında erzurumlarda perişan.sonra memlekete geldik.buradada bir süre yatırdılar.ya o kadar kotuydumki işten ayrılmak zorunda kaldım.su andada çok şükür kanamam yok ama aynı bulantılar.resmen yerlerde sürünüyorum. 2 tane ilaç yazdı bulanti için biri hicbir depoda yok.Kraker baya yedim onuda çıkarmaktan insan kraker bile yiyemezse ne yapar.su anda evden çalışmam gerekiyor.ama yataktan kendimi kaldıramıyorum.dua edin bende iyileseyim.dogim sancisina dayandım birkaç saate geçecek dedim.buna dayanamiyorum daha önümde 1 buçuk ay var en az![]()
Yok canım daha yeni başladım normal nemlendirici sürüyorum benim de göğüslerim soyulmaya başladı ondan başladım ben deBenim tenim hamile kaldıktan sonra pul pul dökülmeye başladı yüzümde bşe yok sadece vücudum . Herhangi bir nemlendirici mi sürüyorsun yoksa özel bşe aldın mı
Ben yatağının üstüne yün yatak serdim 2 yıldır hep o şekilde yatıyorum denemelisin mutlaka ama belim de bugün tuhaf farklı ve fazlaca ağrı varBen 1 senelik yatağımi değiştirmeyi düşünüyorum o derece ağrıyor ama genel olarak da kötü çıktı hamilelikle birlikte hiç çekilmiyor koltuk daha rahat![]()
Alabildiğim ilaç metpamid canım.olmayan ilacı adını hatırlamıyorum.receteyi eczacıya verince unuttum.daha önce bende burda zafer ılacini duymuştum.elimdekini 2 gün deneyim olmazsa doktora sorup zofer kullanayım.Hangi ilacı yazdı merak ettim bana ilk dramamine verdi o anlık iyi geliyordu içtiğimde bir iki saat rahattım şimdi sabah akşam prilam alıyorum dediğim gibi o mu iyi geldi bilmiyorum ama en etkilisi Zofer demişti doktor ama onu da son çare al demişti devlet karşılamıyormuş sanırım çok kötüysen bir serum bağlat derim ben canım serum bir iki gün toparlıyormuş benlmde başından beri kanamam lekenmem var ikiz gebelik benim . Çok çok zor mutfağın önünden geçemiyordum hala da burnumu kapayarak giriyorum bir de yoğurt yemek rahatlatıyordu beni soğuk soğuk doktorum dondurma da iyi geliyor kimisine dedi ama ben denemedim
Ya ise yarıyorsa deniyeyim ama benim yün yatağım yok yorgan var olur mu acabaBen yatağının üstüne yün yatak serdim 2 yıldır hep o şekilde yatıyorum denemelisin mutlaka ama belim de bugün tuhaf farklı ve fazlaca ağrı var![]()
Yaaaaa malum.olmus demekki sana kac degerin canimCanm bende 2 gün çektim aynı şeyleri ilaçta içmedim dayandım dünle bugün iyidim ben buzu poşete koyup masaj yaptım enseme ve başıma biraz iyi geldi dene istersen ,bu arada sana yazmıştım rüyamda tiroit hapı kullanıyordum diye tsh yüksek çıktı ilaca başlamadım haftaya tekrarlycaz nasıl içime dogmussa![]()
Bu arada canım acıbadem fulya da banu çiftçi diye bir doktor varmış instagramda cok takipçisi var ilgimi cekti senin bilgin var mı?Arkadaş şişlide özel bir muayenehaneye gidiyor doktorun acıbadem ile anlaşması varmış anlaşmalı fiyat normal 6bin sezaryen 9bin dedi canım bilgin olsun
Allah yardımcın olsun canım zor geçer inşallah en kısa zamandaAlabildiğim ilaç metpamid canım.olmayan ilacı adını hatırlamıyorum.receteyi eczacıya verince unuttum.daha önce bende burda zafer ılacini duymuştum.elimdekini 2 gün deneyim olmazsa doktora sorup zofer kullanayım.