- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
Haribo mu yedin kız![]()
Alsinda yemedim ama yemis kadar oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haribo mu yedin kız![]()
Vücudun kendi üretmiş hariboyuAlsinda yemedim ama yemis kadar oldumben daha cok bitter cikolataciyim
Ay fotosunu çekip arkadaşa yolladim. O da gorduYa ben de gördüm sok oldumHiç dikkat etmemiştim,bayagı belli oluyor göbek altından aşagı dogru
![]()
Valla ben hep içtim kutu sutleri. Icmemem mi gerekiyordu acaba.Kızlar süt dedim de aklıma geldi. Paket süt içiyormusunuz? Ben süt içiyim diyorum ama pastörize edilmiş olması gerekiyor falan onu nasıl anlıycam ben.
Nub u na baktım kuzum kendi çocuğuma da erkek dedim bakalım yanilirsam ben yanılırımDemeyelim merak ediyorum nasıı anlıyon?![]()
oy
oylemi duydunmu daha onxe bole bisey. duydum de nolur
Dün aynı cümleyi kurdum ama bugün tekrar midem kötü. Arada gidip geliyor galiba belirtiler. Ya da azalmaya başladı artık geçicek tamamenBir şey diyecem ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyetim azaldı çok enerjik oldum hatta eşim tatlı istedi onu yapacam ev işi yapıyorum belki bu güzel bir şey fakat korkuyorum ya. Cuma gidecem ben de ama bakalım merakla bekliyorum
ya aynı durumdayım baya eski halıme dondum gunluk ıslere devam, bazen de acaba garip mi diye supheye dusuyorum ama normal heralde bilemedimBir şey diyecem ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyetim azaldı çok enerjik oldum hatta eşim tatlı istedi onu yapacam ev işi yapıyorum belki bu güzel bir şey fakat korkuyorum ya. Cuma gidecem ben de ama bakalım merakla bekliyorum
Canım ben de senin gibiyim ,sabah doktora dedim çok iyiyim ve bu beni tedirgin ediyor . O da maşallah ne güzel tadını çıkar dedi . Korkma inşallah bir şey yokturBir şey diyecem ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyetim azaldı çok enerjik oldum hatta eşim tatlı istedi onu yapacam ev işi yapıyorum belki bu güzel bir şey fakat korkuyorum ya. Cuma gidecem ben de ama bakalım merakla bekliyorum
Geçen ben de aynı mesajı yazdi mBir şey diyecem ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyetim azaldı çok enerjik oldum hatta eşim tatlı istedi onu yapacam ev işi yapıyorum belki bu güzel bir şey fakat korkuyorum ya. Cuma gidecem ben de ama bakalım merakla bekliyorum
Ayyy rahatlattiniz beni canım ya ben de dün kötüydüm bugün iyiyim Allah hepimize hayırlısını versin inşallah canım nasip bakalımCanım ben de senin gibiyim ,sabah doktora dedim çok iyiyim ve bu beni tedirgin ediyor . O da maşallah ne güzel tadını çıkar dedi . Korkma inşallah bir şey yoktur
bende öyleyım , kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum bazen :)Ayyy rahatlattiniz beni canım ya ben de dün kötüydüm bugün iyiyim Allah hepimize hayırlısını versin inşallah canım nasip bakalım![]()
Öğrenmeden önce bişey olmuyor canım. Bende ilkinde öğrendiğim günden bi gün önce tenis oynadım çok hoplayıp zıpladım. Bunları artık öğrendikten sonra yapmak tehlikeli olabiliyor. Kutu sütleri ben çok severim soğuk soğuk da içerim. Ama tüketilmemesi gereken gıdalar içinde pastörize edilmemiş kutu sütleri var. Hangisi edilmiş nerden bilcemValla ben hep içtim kutu sutleri. Icmemem mi gerekiyordu acaba.bebegi ogrenmeden once de her gun disarda ip atlar ve kosu yapardim. benim bebek Allaha emanet yaşıyor zaten.
![]()
Ben cuma gidecem bakalım her şey yolun da mıbende öyleyım , kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum bazen :)
Tatlım ben de nubdan anlayabiliyorum da bu haribonun nubu değil kafasının nerde olduğunu bile bulamadım kiNub u na baktım kuzum kendi çocuğuma da erkek dedim bakalım yanilirsam ben yanılırım![]()