• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Alsinda yemedim ama yemis kadar oldum :KK70: ben daha cok bitter cikolataciyim
Vücudun kendi üretmiş hariboyu 😂
Hadi ya? Ben bitter çikolatayı sadece tansiyonum yerlerde olduğu zaman mecburen yiyorum 😂 çok çikolatacı değilim yediğimde de sütlü yerim çoğu zaman

Kızlar süt dedim de aklıma geldi. Paket süt içiyormusunuz? Ben süt içiyim diyorum ama pastörize edilmiş olması gerekiyor falan onu nasıl anlıycam ben.

Kızlar süt dedim de aklıma geldi. Paket süt içiyormusunuz? Ben süt içiyim diyorum ama pastörize edilmiş olması gerekiyor falan onu nasıl anlıycam ben.
Valla ben hep içtim kutu sutleri. Icmemem mi gerekiyordu acaba.🙄 bebegi ogrenmeden once de her gun disarda ip atlar ve kosu yapardim. benim bebek Allaha emanet yaşıyor zaten. 🤭

Bir şey diyecem ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyetim azaldı çok enerjik oldum hatta eşim tatlı istedi onu yapacam ev işi yapıyorum belki bu güzel bir şey fakat korkuyorum ya. Cuma gidecem ben de ama bakalım merakla bekliyorum

oy

oylemi duydunmu daha onxe bole bisey. duydum de nolur

Canım geçmiş olsun. ama internetten baktığın yorumlarla moralini bozma hemen tabi ki riski olabilir ama benim cok yakın arkadaşım 5 aylık hamile şu an ve onun bebeği de baya aşagıda, ve gayette sağlıklı devam ediyor hamileliği. olumlu haberleri genelde yorum olarak atmayabiliyor anneler ama genelde internette olumsuz yorum daha fazla fikir almak ve ya ornekleri var mı diye öğrenmek için. sen doktor kontrolunde dıkkat edip, bol bol dinlen :KK66:

Bir şey diyecem ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyetim azaldı çok enerjik oldum hatta eşim tatlı istedi onu yapacam ev işi yapıyorum belki bu güzel bir şey fakat korkuyorum ya. Cuma gidecem ben de ama bakalım merakla bekliyorum
Dün aynı cümleyi kurdum ama bugün tekrar midem kötü. Arada gidip geliyor galiba belirtiler. Ya da azalmaya başladı artık geçicek tamamen 😁😁

ya aynı durumdayım baya eski halıme dondum gunluk ıslere devam, bazen de acaba garip mi diye supheye dusuyorum ama normal heralde bilemedim :KK66:
hatta koku hassasıyetımde bıraz daha azaldı

Canım ben de senin gibiyim ,sabah doktora dedim çok iyiyim ve bu beni tedirgin ediyor . O da maşallah ne güzel tadını çıkar dedi . Korkma inşallah bir şey yoktur

Geçen ben de aynı mesajı yazdi m 🙈 hatta ben doktora da sordum. Saçma bir düşünce olduğunu farklı şekillerde söyledi 🤭

kızlar selam ,
kabızlık sıkayetı olan varmı aramızda ? varsa nasıl baş edıyorsunuz?
bas agrılarım arttı benım kafam zonkluyor resmen ılac da ıcemıyorum cok kotu oldu böyle ,
cuma gunu ıkılı teste gdıyorum 11+4 olmus olacagız sorun olurmu oda kafama takılıyor bır yandan :(

Canım ben de senin gibiyim ,sabah doktora dedim çok iyiyim ve bu beni tedirgin ediyor . O da maşallah ne güzel tadını çıkar dedi . Korkma inşallah bir şey yoktur
Ayyy rahatlattiniz beni canım ya ben de dün kötüydüm bugün iyiyim Allah hepimize hayırlısını versin inşallah canım nasip bakalım 😊

Valla ben hep içtim kutu sutleri. Icmemem mi gerekiyordu acaba.🙄 bebegi ogrenmeden once de her gun disarda ip atlar ve kosu yapardim. benim bebek Allaha emanet yaşıyor zaten. 🤭
Öğrenmeden önce bişey olmuyor canım. Bende ilkinde öğrendiğim günden bi gün önce tenis oynadım çok hoplayıp zıpladım. Bunları artık öğrendikten sonra yapmak tehlikeli olabiliyor. Kutu sütleri ben çok severim soğuk soğuk da içerim. Ama tüketilmemesi gereken gıdalar içinde pastörize edilmemiş kutu sütleri var. Hangisi edilmiş nerden bilcem 🤷

Nub u na baktım kuzum kendi çocuğuma da erkek dedim bakalım yanilirsam ben yanılırım 😊😊😊
Tatlım ben de nubdan anlayabiliyorum da bu haribonun nubu değil kafasının nerde olduğunu bile bulamadım ki 🤷 minnoş tatlı amma ultrason öyle kaliteli değil yaw. Ondan görünmüyor.

Back
X