• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
IMG_20200520_171100.webp
E elf21 nuba bakan arkadaşlar birde bizi yorumlayın 😍😃

Kızlar mrb ben şu an 3 buçuk haftalık hamileym henüz ve doktor haftaya gel keseye baklm dedi. Ama tahminimce vajinal ultrasondan bakabilir. Ama ben bundan çok korkuyorum acı verici birşey mi 😐 be de sameer testi fln yaparlar mı hiç yapamdm bu tarz şeyler onu da yaparlar diye duydum ki o daha korkutucu gibi🙈 Aydınlatabilir misinz🙏

Ben kendiminkinde bişey göremedim ki. Doktorun ve kocamın baktığı ekran netti benim baktığım karanlıktı minnoşumu göremedim bile. 😔 Doktor videoya almış ama orda da hiç bişey belli olmuyor Valla 🤷
Aman olsun kız demiş doktor zaten 😊inşallah 6 ay sonra en iyi sen göreceksin minnosu Allah'ın izniyle❤

Kızlar mrb ben şu an 3 buçuk haftalık hamileym henüz ve doktor haftaya gel keseye baklm dedi. Ama tahminimce vajinal ultrasondan bakabilir. Ama ben bundan çok korkuyorum acı verici birşey mi 😐 be de sameer testi fln yaparlar mı hiç yapamdm bu tarz şeyler onu da yaparlar diye duydum ki o daha korkutucu gibi🙈 Aydınlatabilir misinz🙏
oncelikle bebegin hayirli olsun canim insallah sende bizlerde sag salim kucagimiza almayi nasip eder eder rabbim vajinal muayenede ince bi kamera koyuyo iceriye o sekilde bakiyo ama hic acimiyo sabrederim drrsen 5 6 haftalarda git karnindan gorsun cok erken cunki

gunaydin kizlar bayraminiz mubarek olsun insallah seneki bayrama bebelerimizle gecirriz benim el opecek bi buyugum yok annemle mujdemi paylasmayi bu mutlulugu yasamayi cok isterdim ama nafile eski gunlerimi cok ozluyorum be keske hic buyumeseydim hep cocuk kalsaydim...

Herkese mutlu bayramlar, insallah seneye yavrularımızla birlikte kutlarız 🥰🥳❤ Sağlıkla ve virüssüz 😇👌

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı hamilelikler aranıza yeni katıldım alttaki de benim bebiş inşallah sizce nub a göre kızmı erkek mi😀

Eklentiler

• E38CDE41-D16C-467D-AA69-979FFACB865D.webp
    E38CDE41-D16C-467D-AA69-979FFACB865D.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
oncelikle bebegin hayirli olsun canim insallah sende bizlerde sag salim kucagimiza almayi nasip eder eder rabbim vajinal muayenede ince bi kamera koyuyo iceriye o sekilde bakiyo ama hic acimiyo sabrederim drrsen 5 6 haftalarda git karnindan gorsun cok erken cunki
[/QUOTE amin cnm çok tesekkurler 😊Anldım yani sabredemem sanrm sağlık olark merak ederm ne oldu çok yeni diye kesn mi değil mi var mi bise.. ama smeer testi yapamz herelde değilmi o isyege bağlıdır

Back
X