• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yaa masallah ne kadar guzel haberler bunlaar 😍😍benim randewu haftaya bakalim cinsiyet solicekmi 14 haftalik olcaz nasipse bana kiz gibi geliyo esimde erkek diyo once hayirlisi tabode tahmindw yurutmek lazim 😂
Ay ne güzel heyecanla bekliyoruz güzel haberlerle gelirsin inşallah 😍🤲

Evet bu süreçte devlet çok sıkıntılı.doktor çok önemli ben de çok düşünüyorum halen bakalım umarım memnun kalırım 3 Haziran'da gideceğim kontrole mutlaka haber veririm canım.bu arada bütün özel hastanelerde doğum paketleri oluyor onları da arastirirsin
Canım çok teşekkür ederim çok mutlu olurum benim daha çok yeni Oyüzden kimselere söylemedim etrafıma soramıyorum araştırıp paket yaptıracağım umarım doğru doktora denk gelirim 🙏🏻Doktor çok önemli şu süreçte..

Evet bu süreçte devlet çok sıkıntılı.doktor çok önemli ben de çok düşünüyorum halen bakalım umarım memnun kalırım 3 Haziran'da gideceğim kontrole mutlaka haber veririm canım.bu arada bütün özel hastanelerde doğum paketleri oluyor onları da arastirirsin
Buarada zahide küçük hakkında güzel yorumlar yazılmış 👍🏻👍🏻

Buarada zahide küçük hakkında güzel yorumlar yazılmış 👍🏻👍🏻
Evet Ankara'da gözde doktorlardan ama çok yoğun olduğu için daha az ilgilenebiliyor diye yakınmalar da var bu kafa karıştırıcı ama yine de gidip değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.bu arada Esra çabuk cömert Aylin totan gibi isimlerde var onerilenlerde

Eklentiler

• 20200522_143330.webp
    20200522_143330.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 60
Bekleyeceğiz artık sağlıkla olsunlar da.seninnde kız demiş sanırım sağlıkla gelsin minnos.erkenden söylemiş valla. nub belli miydi sende
Ben kendiminkinde bişey göremedim ki. Doktorun ve kocamın baktığı ekran netti benim baktığım karanlıktı minnoşumu göremedim bile. 😔 Doktor videoya almış ama orda da hiç bişey belli olmuyor Valla 🤷

kizlar bugun cok guzel gun gecirdik esimle uzun zamandr boyle bise yasamamistik piknik yaptik cayir cimen heryer bombos polis bile yoktu gittigimiz yerde tum gun gezdik dolastik cok guzeldi yaa
Mutlaka eglenmişsinizdir canım ama ben tüm ülkede sokağa çıkma yasağı varken dışarı çıkmanizi asla tasvip etmiyorum.

Yaa kocan da gelsin görsün. 😍 Benimki doktordayken duygulandı 😍🤗🤗
Canım salgın dönemi de olduğumuz için Türkiye'de her hastane eşleri içeriye almıyor maalesef. Mesela benim eşim hicbir muayene giremedi riskli olduğu için almadılar iceri. Yeter ki herşey yoluna girsin önlem almaya devam edeceğiz inşaallah.

Back
X