Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
smear testi her kadin yilda 1 kez yapilmasi gerekir diye biliyorum gebeyken luzumu war mi kiben 5 haftalikken gittigimde karnimdan kese gozukmustu tee sekizinci haftayu bulmustu kalp atisini duymamiz heyecanli zamanlardasin hadi bakalim
canım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.
Benim hamileliğimin en başından beri var malesef, tuvalete çıktığımda bayram havası yaşanıyor adeta evimizde. Ben doktora söylediğimde Duphalac diye bir şurup verdi onu kullanıyorum. Ben bir çok şeyi yiyemiyorum, mesela sıcak içecekler, çay kahve süt çorba hiçbiri yok. Soğuk şeyler favorim meyveler meyve suyu ve dondurma. Ama yemek yiyemiyorum, ekmek bile yiyemiyorum kokuyor, ama kızarmış hamurlar hamur işleri yiyebiliyorum. 2 kilo verdim şu an diğer hamileliğimde de ilk 3 ayda kilo vermiştim sonra tamamladım tabi üstünü