- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 37
Geçer geçer 3 ay dolmadan geçmiyor dayancaz az kaldıAy darısı başımıza, maşallah size. Benim karnım davul gibi midem sürekli bulanıyor. İnşallah çabucak gecer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçer geçer 3 ay dolmadan geçmiyor dayancaz az kaldıAy darısı başımıza, maşallah size. Benim karnım davul gibi midem sürekli bulanıyor. İnşallah çabucak gecer![]()
Aman yapiversin girsin travmaya azıcıkof adami da travmaya sokucam![]()
sana ve annene ne de iyi bayramlar canmBayraminiz mübarek olsun kızlar seneye de insallah miniklerimizle beraber ilk bayrami yasarizBen annemin yanına geldim babamdan dolayi ilk bayramimiz bir garip geciyo acikcasi ama maalesef yapacak bişeyimiz yok kimseyle konusasim gelmedi bi buraya yaziyorum..
Evet yurtdışında herkese böyle. Dışardan takviye tavsiye etmiyorlar İsveç'te. Ben multivitamin aldım, 2 gün önce içinde 500 mgc folik asite var ayrıca folik asit kullanmama gerek var mı?Yok bende 7. Haftada basladim canim. Ama al eczaneden bireysel kendin kullan 12 haftaya kadar herkes kullaniyor bazi doktorlar doguma kadar devam ettiriyor. Yurt disinda hep boylemi
Sağol canımsana ve annene ne de iyi bayramlar canm
Canım ben 2 gün önce multivitamin aldım içinde folik asit var 500 mgc ayrı folik asit alığ kullanmama gerek var mı yoksa bu multivitamin içinde olan yeterli mi?Allah razı olsun canim mutlaka deneyeceğim çok sağol
Canım sen şimdi alıp kullan yine de bence, 12. Haftan bitene kadar kullanırsın.
Belki interneti yoktur canım
Ne guzel masallahh benimde en kiza zamanda gecer insallah bulantiKızlar bu arada benim karnımda aşırı şişlik oluyordu kocaman oluyordu çok rahatsız ediyordu.2 gündür Şislik geçti mide bulantim da geçti tam 3 aylık oldu inşallah hepimiz sağlıkla artık rahat döneme geçeriz![]()
Semear zaten yapsın canım.onsuz olmaz... Asla acımıyor. Yani sadece girerken hissediyorsun o kadar. Ben de alt muayeneyi sevmem aamama çok defa bakıldı bana alttan.Kızlar mrb ben şu an 3 buçuk haftalık hamileym henüz ve doktor haftaya gel keseye baklm dedi. Ama tahminimce vajinal ultrasondan bakabilir. Ama ben bundan çok korkuyorum acı verici birşey mibe de sameer testi fln yaparlar mı hiç yapamdm bu tarz şeyler onu da yaparlar diye duydum ki o daha korkutucu gibi
Aydınlatabilir misinz
![]()
Canım kuofor eve çatışabilirsin belki biraz daha fazla alır. Ya da jiletle ayna karşısında yatarak yapabilirsinkizlar cok cekinerek bisey sorucam biliyorsunuz ben artk sdce yatiyorum. doktor herseyi yasakladi. genital bolge epilasyonunu nasl yapicam kuafore gidemem. kendm iki buklum olup yapamam oturmam bile yasak. napicam
Olabilir cnm normal .dinlen geçecektir.Yaklaşık yarim saattir kendimi çok halsiz hissediyorum, midem de bulandı, hafif baş domesi vs tansiyonunu olctum 9/5 çıktı. Normalde de tansiyonum düşüktür benim 10/6 11/6 falan cikar. Tuzlu ayran içtim, 2 bardak da su. Simdi uzandım yatıyorum inşallah geçer niye böyle oldu anlamadım.
ayna koyarak yapabilirsin canım sanırım kendini çok zorlamadan.. ben bu tarz şeyleri eş'e yaptırma taraftarı değilim ama tercih meselesi tabii ki.. ben annemden destek almayı tercih ediyorum.. illa ki bir çözüm bulursun stres yapma kendine :)kizlar cok cekinerek bisey sorucam biliyorsunuz ben artk sdce yatiyorum. doktor herseyi yasakladi. genital bolge epilasyonunu nasl yapicam kuafore gidemem. kendm iki buklum olup yapamam oturmam bile yasak. napicam
Canım bebeğe besin akışı oldumu tansiyon daha çok düşer diyorlar,inşaAllah düzelirsinYaklaşık yarim saattir kendimi çok halsiz hissediyorum, midem de bulandı, hafif baş domesi vs tansiyonunu olctum 9/5 çıktı. Normalde de tansiyonum düşüktür benim 10/6 11/6 falan cikar. Tuzlu ayran içtim, 2 bardak da su. Simdi uzandım yatıyorum inşallah geçer niye böyle oldu anlamadım.
Nub teorisi yalan olacak gibi doktorlarımızın cinsiyet tahmini doğru çıkarsa%70 kız dedi canm![]()
Inşallah canım geçer sağlıkla olsun yeterNe guzel masallahh benimde en kiza zamanda gecer insallah bulanti![]()
Aynen valla beni bayağı zorluyor mide bulantım yoktu 3 aya nasıl girdik başladı çıkaramıyorum da Bi de vitamin hapımı yutamıyorum onun yüzünden midem bulanmaya başladı zatenCok sevindim senin bebis oyle kolay degil bana kavusmak diyor zorlu olacak belli![]()