Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek yanımızda uyuyacak bu yuzden şimdilik bebek odası yapmayacagim için bu tarz bir araştırma yapmadım. Bu yüzden bir öneride bulunamayacagim.Hanımlar bebek halısı veya perde için marka model site vs. önerisi olan yok mu huu ☺
2 aydan sonra ufak ufak ilgi göstermeye başlıyorlar. Oyun halısı bardı kızımın fisher price piyanolu ayaklarını vurdukça ses yapıyordu çok sevmişti. Hışırtılı be çıngıraklı süsleri bardınir de ayna. Onun dışında ağzına götürebileceği diş kaşıyıcı tarzında oyuncaklar alabilirsin. Titreşimli sesli çıngırak gibi oyuncaklar var. Kumaş gibi sesli hışırtılı dokun hisset kitaplar var. Başlangıç için bunlar aklıma geldiKizlar bebislere ne gibi oyuncaklar almalıyız? Veya ne gibi kitaplar almalıyız? Var mi aldiklariniz
Gayet iyi kilosu aşırı değil ama tombik bi bebek olacak demek ki. Benim de 1436 gr olmuş. 29+4. Seninki azcık daha tombiş. MaşallahKizlar burda tahmini ağırlık 1400 gram yazıyor ya. Ben 29+0 da gittiğimde 1590 gramdi bebeğim. Suyunda vs fazlalik yok sekerim de yok cok şükür. Iri gibi sanki bi sorun olmaz ins. Sizinkiler kac gramdi
Lierac da sürdüm ama çatlamış yine de düzensiz kullandım nasılsa ilkinde çatlamadım diye. Annemin karnı hep çatlaktı onun gibi olacak benim deŞuan çok az görünüyor inşallah artmaz canm ama kırmızılar çatlak oluyor maalesef
36 ya da 37 de alınırsa sorun olur mu canım doktorun ne dediSağolasın canım, inşaallah ikimize de iyi gelir![]()
Ayy tombis kızım yaaGayet iyi kilosu aşırı değil ama tombik bi bebek olacak demek ki. Benim de 1436 gr olmuş. 29+4. Seninki azcık daha tombiş. Maşallahinşallah böyle giderler.
Aaa ses cikaran corabi ilk defa duydumTansiyonun yukseliyorsa mide bulantısı yapar canım mutlaka baktır tansiyona. Benim doktorum günde 2 kez falan 14 ve üzeri tansiyon görürsen hemen hastaneye gel dedi.
Henüz oyuncak almadım. İlk olarak zeka kartlari, çıngıraklı ses çıkaran çorap, bir iki tane de hışırtılı kitap alabilirim.
Oyun halisi ben de dusunuyorum. Arkadaşın bebeginin vardı o verecek bana bakalim. Dediklerini not ettim2 aydan sonra ufak ufak ilgi göstermeye başlıyorlar. Oyun halısı bardı kızımın fisher price piyanolu ayaklarını vurdukça ses yapıyordu çok sevmişti. Hışırtılı be çıngıraklı süsleri bardınir de ayna. Onun dışında ağzına götürebileceği diş kaşıyıcı tarzında oyuncaklar alabilirsin. Titreşimli sesli çıngırak gibi oyuncaklar var. Kumaş gibi sesli hışırtılı dokun hisset kitaplar var. Başlangıç için bunlar aklıma geldi
Ben bunlari aldim canim budizz konusunda hala kararsizim birde egitici kopekcik almayi dusunuyorumKizlar bebislere ne gibi oyuncaklar almalıyız? Veya ne gibi kitaplar almalıyız? Var mi aldiklariniz
Ben bebek icin ozel bi perde almadim tacta yaptiriyorum hali konusunda cok kararsizimHanımlar bebek halısı veya perde için marka model site vs. önerisi olan yok mu huu ☺
Canim fil, besik kenari süsü aslında kısacası hepsi hangi marka nerden aldinBen bunlari aldim canim budizz konusunda hala kararsizim birde egitici kopekcik almayi dusunuyorum
Canim fil, besik kenari süsü aslında kısacası hepsi hangi marka nerden aldinbiraz yoracağım seni ama. Özellikle fili, şu dolanan yilan gibi aynali seyii ve zincirli oyuncağı merak ettim..diğerlerinde yaziyir gibi sanki marka
Aa yılan gibi olan sey sozzy imisBen bunlari aldim canim budizz konusunda hala kararsizim birde egitici kopekcik almayi dusunuyorum
Canim fil ve dolanan aslanli oyuncak trendyoldan aldim ikiside sozzy toys. Digerlerinin hepsini e bebekten aldimCanim fil, besik kenari süsü aslında kısacası hepsi hangi marka nerden aldinbiraz yoracağım seni ama. Özellikle fili, şu dolanan yilan gibi aynali seyii ve zincirli oyuncağı merak ettim..diğerlerinde yaziyir gibi sanki marka
Evet canim trendyolda indirimde su an 67 liraya dustuAa yılan gibi olan sey sozzy imis
Fil güzel mi peki. Geldiyse dokusunu gösteren foto var miCanim fil ve dolanan aslanli oyuncak trendyoldan aldim ikiside sozzy toys. Digerlerinin hepsini e bebekten aldim
Daha gelmedi bende dun siparis ettim ama e bebekte aynisini gormustum canim yarin gelir diye dusunuyorum atarim fotoFil güzel mi peki. Geldiyse dokusunu gösteren foto var mi
76 tl ye görgül mobilya satıcısından mi aldınDaha gelmedi bende dun siparis ettim ama e bebekte aynisini gormustum canim yarin gelir diye dusunuyorum atarim foto☺