- 13 Mart 2020
- 1.212
- 2.212
- 133
Yani normalde kadın doğum bakıyo zaten. Bizim burada sağlık ocaklarıda yazıyo sizin orayı bilmiyorumHangi doktora gittin peki. Sadece kadın doktoru şart mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani normalde kadın doğum bakıyo zaten. Bizim burada sağlık ocaklarıda yazıyo sizin orayı bilmiyorumHangi doktora gittin peki. Sadece kadın doktoru şart mı peki
İnşallah canım hep birlikte, baktıkça okudukça eksik çıkıyor ya mesela ben oyuncak süs vs türü şeylere hiç giremedim dahaGülerek kullanin inşallah canım zaten bizim doguma tekrardan gelir bu tarz şeyler![]()
Yakınlarda yürüyebileceğin mesafede yok mu canım, kıyafet, yorgan askı banyo seti vs çoğu ürün haftaya da a101 egeliyor haberin olsunBen Bim e gidemedim, eşim de arabayı aldı gitti, akşam çalışacak![]()
Sağol canım sadece evde bulunsun diye alacağım o yüzden bim de ki yeter diye düşünüyorum ☺Benim aldıklarımin kumaşı farklı farklı ama suya girince uyumusuyo diyolar henüz yikamadim o yüzden bilgi veremem ama e bebekte olanlar nette satılanlar yada böyle kumaşçı da bulabilirsin daha yumuşak dokulu oluyorlar bimdeki biraz sert gibiydi benim aldiklarima göre o yüzden söyledim![]()
Amin inşallah canım cumlemize bende almadım kapı susumu kendim yapacağım inşallah olur biseyler dagitmalik biseyler ayarliyimi diye düşünüyorum kimse gelmeyecek sadece aileye özel ani tarzidaİnşallah canım hep birlikte, baktıkça okudukça eksik çıkıyor ya mesela ben oyuncak süs vs türü şeylere hiç giremedim daha ☺ temel ihtiyaçlar bile bitmiyor Allah kolaylık versin hepimize
Neyse canım hatirlama o günü geldi geçti boşver![]()
İkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim![]()
Bende az sayıda süslü bebekli çikolatalardan ve magnet düşünüyorum canım dediğin gibi bu ortamda aile ve en yakınlar gelir en fazla zatenAmin inşallah canım cumlemize bende almadım kapı susumu kendim yapacağım inşallah olur biseyler dagitmalik biseyler ayarliyimi diye düşünüyorum kimse gelmeyecek sadece aileye özel ani tarzida![]()
Benimki de bundan mavisiBen bunu aldim canim burda birinde gormustum yumusak ve boyuda yeterli bence esimde takabilsin diye bu tarz bisey tercih ettim
Evett bende senden gorup aldim zatenBenimki de bundan mavisi![]()
Güzelmiş güle güle kullanınSelam kızlar
Bugün şeker testi için doktora geldim ilk kan normal çıktı 50lik umarım ikinci de normal çıkar
Bim’den Aldıklarınızda gözüm kaldı güle güle kullanın inşallah bana da klinikten çanta hediye verdiler içinde de mama filan var
Aynen canım artık biseyler düşüncemBende az sayıda süslü bebekli çikolatalardan ve magnet düşünüyorum canım dediğin gibi bu ortamda aile ve en yakınlar gelir en fazla zaten ☺
Yürüyüş mesafesinde yok canım, reflü yatağı, ilk sözcükler filan alacaktım.Yakınlarda yürüyebileceğin mesafede yok mu canım, kıyafet, yorgan askı banyo seti vs çoğu ürün haftaya da a101 egeliyor haberin olsun
Olmazsa olmaz değil ama olursa çok güzel olur canım:) hele araban varsa ve benim gibi gezentiysen arkadaşlarına falan getirdiğinde çok rahat edersin. Ben ileride içine oyuncak vs.. koyarımBu babynest ne işimize yarayacak. Olmazsa olmaz bir şey midir![]()
İlk sözcük olmayabilir ama yastık ve yatak daha fazlaydı kalma ihtimali yüksek canım inşallah denk gelir de alırsınYürüyüş mesafesinde yok canım, reflü yatağı, ilk sözcükler filan alacaktım.
Izin verirlerse dogumhaneye eşim girecek. Zaten refakatçi de sadece eşim olacak .hem bana hem bebeğe bakıcak nasipse. Ilk sınavıSelam Kızlar bayadır yazmıyordum . Doğumda yanınızda kimseniz olacak mi ? Ben kimseyi getirmeyi düşünmüyorum çok zorlanmam inşallah
Zaten malum.virusten dolayı hastane sadece refakatçi alıyor. Ben büyük ihtimal annemi alırım yanıma eğer hastane kabul ederse bir de eşim olur o kadar.Selam Kızlar bayadır yazmıyordum . Doğumda yanınızda kimseniz olacak mi ? Ben kimseyi getirmeyi düşünmüyorum çok zorlanmam inşallah
Ben de sipariş verdim ama 1 ay sonraya teslim tarihi verdi, neden öle oldu o kiEvet canım çok şükür, Allah kimseye yaşatmasın.
Ben hepsiburadadan G&G baby anne yanı ahşap beşik aldım. 5 gün içinde teslim edildi ve gayet şık nevresim takımı vs. Tavsiye ederim. Geç kaldım diye biraz stres olmuştum.