Yaa güzelmiş. Sayfaya sorıyım o zaman çantaları var mı? Bide çanta dahil ne kadar etti?Bebek bakım çantası diye geçiyordu trendyolda canım evet çantalı aldım ben aşağıdaki gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa güzelmiş. Sayfaya sorıyım o zaman çantaları var mı? Bide çanta dahil ne kadar etti?Bebek bakım çantası diye geçiyordu trendyolda canım evet çantalı aldım ben aşağıdaki gibi
Yollama kızCanım ben mustelanın yenidoğan setini aldım. İçinde şampuan, vücut losyonu, masaj yağı ve pişik kremi var bir de çantası. Mustelanın ıslak mendili var mı bilmiyorum. Ama mustela ürünlerinin zararsız olduğuna dair bir çok yazı okudum o yüzden aldım umarım bebeğe de iyi gelir![]()
Haftaya cuma kontrolüm var ondan sonra hazırlayacağım sanırımhastane cantasi hazir eden oldumu? utuleri hafifletmsken cantayida yapsammi diyorm?
Yenidogan ama ilk uc ay giyer dedi 52 cmmis kafa payinida hesaplarsak giyer sanirim en azindan 1 ayÇok güZelmiş güle güle giysin:) canım bu 56 cm yeni doğan mi yoksa 62 cm 'lik mi 3 ay
Ben manuel aldim canim cocuklu arkadaslarim elektrikliyi cok onermedi ozellikle evdeysen gerek yok dediler o yuzden trendyoldan mochi aldim yorumlari gayet guzel bi bak istersenmanuel aliyim eger cok gerekliyse elektronik olanlar pahali gercekten
İnşaallah herşey iyi gider. Benim kafası aşağıda ama doktorum doğum pozisyonu demedi hiç nst ya da Tokodan bahsetmedi . Kaç haftalık 2200 benim dün 31+5 de 1800 gramdıBenimde kontrol vardı bugün 2 hafta önce gittiğimde bebek doğum pozisyonunda dedi toko ya bağladı ağrı çıkmayınca eve gönderdi bugün yine doğum pozisyonunda alttan muayene etti açıklık yok sonra nst ve toko ya bağladı onda da sıkıntı olmayınca 2 hafta sonra gel dedi benim gibi bebeği doğum pozısyonu olan var mi bu arada 2200 gr olmuşuz
Ay şimdi gördüm canım kusura bakma tam çekmeye gidiyordum
Aynen oda uygunmuş beğendiysen ondan yaptır o haldeinstagramda bitane begendim 55 lira dedi uygun geldi de onun icin sordum![]()
Ben cuma ev temizliğinden sonra hazırlayacağım artıkhastane cantasi hazir eden oldumu? utuleri hafifletmsken cantayida yapsammi diyorm?
Aynen canımBen o dönem çalışıcam siye almıştım çalışmayacaksan ilk aşamada çok da gerekli değil bencede![]()
Yavaş yavaş başlıyorum bende çanta hazırlamayahastane cantasi hazir eden oldumu? utuleri hafifletmsken cantayida yapsammi diyorm?
Ayın 15 inde. Ama ultrasona almıyorlar burda artık Benim kilomu ölçüyorlar hep.İnşallah canım. Kontrolün ne zaman inşallah?
BayıldımKızlar bu lohusa gecelik ve sabahlık takımı aldım. Kadının üstünde duruşu çok hoşuma gitti nasıl sizce?
Çok güzel canım güle güle giyKızlar bu lohusa gecelik ve sabahlık takımı aldım. Kadının üstünde duruşu çok hoşuma gitti nasıl sizce?
En fazla 1 ay giyer benceYenidogan ama ilk uc ay giyer dedi 52 cmmis kafa payinida hesaplarsak giyer sanirim en azindan 1 ay![]()
AminBugün baby turco bezi siparişi verdim daha kendi adına çok şey var alınacak ya valla eşime hergun dua ediyorum Allah daha çok versin diye
Sabahları kahvaltıdan sonra çok oluyor halsizlik. 2-3 saat kendime gelemiyorum. Ama sonra iyi oluyorum her işimi yapıyorum. Ama çarpıntıda ara ara oluyor tabiHerkese iyi günler . Halsizlik ve çarpıntısı rahatsız eden var mı arkadaşlar