• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar size gecen hafta anlatmstm hatrlarsaniz. Subemizde korona cikti 5 arkadasim korona oldu. Bende evden cLisiyor olmama ragmen o korona habernden 1 hafta once iclernden biriyle gorusmustum. Test yaptirip negatf cikan diger sube arkadaslarmdan biri (ilk pozitif vakamizdan tam 7 gun snra ) pozitif cikti. Bugum tam 14 gunum bitti benmde goruseli. Artk sknti kalmamistir demi ne diosunzu
14 gun geçmiş canım şimdiye belirti olurdu korkma artık bence.
Buldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturdu 😪 seçmece bana denk geliyorlar ya
Ya daha geçen hafta doktor yazdı bana ve ihtiyaç oldukça da içiyorum. Benim karaciğerden dolayı vitamin bile içmiyorum ama doktor Gaviscon çok zararsız icmende sorun yok dedi. Bence o mide yanmasını boşuna çekme

Amin canım inşallah 🤗

Evet canım, Gaviscon şurup deyince verirler zaten.

34. Haftadayım, toplamda 12 kg aldım. Doktorum doğuma kadar en fazla +16kg ile bitirirsek çok iyi olur dedi. Benim son günlerde iştahım çok arttı kendimi tutmaya çalışıyorum 😬
Yakınmış haftamizda inşallah öyle olur 🤗😎16 ile kapatırız

Buldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturdu 😪 seçmece bana denk geliyorlar ya
Ay eczacının halt yemesi bence ilk hamileliğimde şişe şişe bitirmiştim hem gaviscon hem de rennie şurup

İlacın içeriğinde bile hamileler kullanabilir yazıyor eczacı'ya sövüyorum an itibariyle 😰
Nane limon yaptım ılık süt içtim şimdi bi de yeşil elma deneyeceğim artık 🤷🏻‍♀️

Hanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim🤣 16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi 😎😄
Ben en son yani 2 hafta önce falan tartıldım 6-7 kilo almıştım şimdiyi bilmiyorum 🤗

Kizlar size gecen hafta anlatmstm hatrlarsaniz. Subemizde korona cikti 5 arkadasim korona oldu. Bende evden cLisiyor olmama ragmen o korona habernden 1 hafta once iclernden biriyle gorusmustum. Test yaptirip negatf cikan diger sube arkadaslarmdan biri (ilk pozitif vakamizdan tam 7 gun snra ) pozitif cikti. Bugum tam 14 gunum bitti benmde goruseli. Artk sknti kalmamistir demi ne diosunzu
Yok canım genelde belirtiler 4-7 arasında gösteriyor kendini. 14 gün geçmiş daha bişey olmaz allahın izniyle olsaydı çoktan belirti çıkardı sizdede

İlacın içeriğinde bile hamileler kullanabilir yazıyor eczacı'ya sövüyorum an itibariyle 😰
Nane limon yaptım ılık süt içtim şimdi bi de yeşil elma deneyeceğim artık 🤷🏻‍♀️
Bir parça boş ekmek al ye canım açlıktan da bazen yanma olabiliyor birde yoğurt ye ekmeğin üstüne rahatlatır benimde her gece yanıyor yoğurt yiyorum süt falan geçirmiyor elmada geçirmiyor 🤦🏻‍♀️

Yok canım vermedi hiç bişi kussam rahatlıcam sanki kusamıyorum da çok kötüyüm gidip kafama göre alsam mı nabsam 😭
Kusarsan rahatlıcak gibi hissediyosan kendini zorla kusturmaya çalış çok zor oluyo allah yardımcın olsun 😞 doktoruna ulaşabilirsen sor aslında ilacı alırsın en azından rahatlatır çünkü sonrasında da lazıö oluyo 😞

Hanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim🤣 16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi 😎😄
En son 10 kiloydu pazartesi gidicem bakalım kaç kilo almışım 😅😅

Bu tam olarak durumumuzu özetliyo sanırım 😂😂😂😂

Eklentiler

• C4071915-24C2-458B-8E20-A1B0AE04318C.webp
    C4071915-24C2-458B-8E20-A1B0AE04318C.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 93
Insallah 🙏🏻 ben e sabah esimle kalkip demir ilaci iciyordum 8bucukta. Sonra uyuyordum . 11 gibi fındık ceviz falan atistirip 12.30da eşimle kahvalti ediyordum . Doktor sıkıntı olmaz devam edebilirsin oylw ama protein agirliklibeslen dedi. Zayıf olmasi degil de erken doğması ya da Allah korusun bir sıkıntı olmasi korkutuyor beni
Her zayıf bebek erken doğmaz ki canım başka sıkıntı yoksa kiloyu dert etme beslenmene dikkat et stres yapma bende öyle yapmaya çalışıyorum 🤗
Özele gidiyorum canım bugün devleti aradım yok randevu bulamıyorum resmen delircem valla az kaldı detaylı ultrasona da soktu ordada kilosu düşük dedi ama her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bebeğe giden damarlarda vs sorun yok dedi
Devlete randevu bulmak gerçekten işkence bence zor buluyorum özeldeki doktorum 3 aylıkken bıraktı bende de şans yok ondan sonra bir doktorda dikiş tutturamadım.Kilodan başka sıkıntı yokmuş çok şükür sende kendine stres yapma senin doktor çok pimpirikli belli böyle strese sokup seni ne amaçlıyor 🤷🏻‍♀️
Ben çok zayıf hamile kalmıştım ilk 3 aydan sonra baya hızlı aldım 🤭 16 kilo almışım o da 2 hafta önceydi hayatımda ilk defa 70 i görcem galiba 🤦🏻‍♀️ Allahtan boydan dolayı belli olmuyor neyse sağlık olsun 3 çocukla bi kaç ay tutmaz o kiloların gitmesi 🤣
Benim çevremde gavisconu kullanan çok kişi duydum canım gebelikte niye öyle demiş ki acaba eczacı. Çok rahatsız olmuşsun doğal yöntem ne kadar çabuk rahatlatabilir ki seni 🤷🏻‍♀️ yanma çok zor inşallah biran önce geçer bol şifalar kuzum

14 gün içinde muhakkak belirti olurdu canım pozitif olsaydın. Endişelenme bence artık.

Özele gidiyorum canım bugün devleti aradım yok randevu bulamıyorum resmen delircem valla az kaldı detaylı ultrasona da soktu ordada kilosu düşük dedi ama her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bebeğe giden damarlarda vs sorun yok dedi
Canım kafana takma bu kadar benim ilk kızım 2kilo360gr doğdu prematüre kıyafetler giydi

+6 kilodayım hatta bu ay almak yerine verdim tatlı hamurisi kesince 😔
Bebek de zayıf olunca insan üzülüyor keşke alsam, 12-13 alırım diyordum ama onu da alamayacağım herhalde.

Görselini atar mısın gidip alacak eşim çok kötüyüm
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını alabildiniz mi direk veriyolar zaten söyleyince ve yinede görsel attım .

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-25-08-40-26-39.webp
    Screenshot_2020-10-25-08-40-26-39.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 72
Back
X