2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlısı olsun canım, Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşaallah. Özellikle sezaryen olacaklar yavaş yavaş doğum tarihleri almaya başlar Kasım ayı itibariyle 😊
Bana vermicekti tarih aslında. Ben vajinismus geçmişi olan bir hamileyim. Ve kendime güvenemiyorum bu konuda. O biraz etken oldu galiba. O da vereyim tarihi dedi ben şok oldum 😆😆

Tam da konunun arasına yorum yaptım ama gerçekten uyuyamıyorum birşey kafama takıldı mı tamam. Şartları da çok zorlamanın alemi yok sanırım. Önce pazartesi kendi doktorumla görüşüp sorarım. O kabul etmezse ssvd yapan doktorla konuşup sorarım. İkisinin anlattıklarına göre normal olur olmaz sezaryene devam mı diye kararımı veririm artık ne yapayım. Savaşmadan denemeden de sezaryene girersem çok mutsuz olacağım ama yaşadığım şehir bunu dayatıyor 😔
Canim seni çok iyi anlıyorum ben de ayni durumdayim.burda doktorum ssvd 2 hafta önce yaptırdım ama evde sancisini çekmiş açıklıkla gelmisti öyle kabul ettim dedi.ve bir sürü imza aldım dedi anne bebek ölürse sorumlu biz değiliz diye.hic gerek yok bence ol sezeryan riske girme dedi.desteklemesini isterdim ama burda başka kabul eden doktor yok.ve imza muhabbetini yapınca da benim içim kötü oldu tabi.boylece sezeryan için gün aldık bile.hayirlisi artık.

Hemen hemen aynıymış ölçümlerimiz benim boyu 1-2 cm daha uzun 😩
Doktor bana da gayet güzel dedi ama ben kendi kendime takıyorum korkuyorum

takma kafana canım ben hiç takmıyorum nasıl olsa doğunca hızla büyüyorlar yeter ki sağlıkla gelsinler 🙏

takma kafana canım ben hiç takmıyorum nasıl olsa doğunca hızla büyüyorlar yeter ki sağlıkla gelsinler 🙏
tamam canım zaten taktıkça stresleniyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi çözülür herhalde 🤷🏻‍♀️

Canım benim... Çok geçmiş olsun yanında biri var mı, iyi misin şimdi? 😟
Yalnzdim evim 8. Katta dilim tutuldu. Dis kapiyi actm asagi ineym diye onune yigildim kaldm. Yanimda yasli bi tyze var allah razi olsn ondan geldi kaldirdi ustumu gydrdi asagi indk bidahada cikmadm eve ama evden sangur sungur sesler geldi hep galiba herseym kirildi

Yalnzdim evim 8. Katta dilim tutuldu. Dis kapiyi actm asagi ineym diye onune yigildim kaldm. Yanimda yasli bi tyze var allah razi olsn ondan geldi kaldirdi ustumu gydrdi asagi indk bidahada cikmadm eve ama evden sangur sungur sesler geldi hep galiba herseym kirildi
Of ya 😰
Allahım olan eşyana olsun boşver sakin olmaya çalış canım benim ya 😪

Giden eşya olsun canım sana birşey olmamış şükürler olsun. İzmir daha sicaktir ama kalın şeyler alsaydın üstüne evlere girmeyin diyorlar 😔 Eşinle haberleşebildin mi canım

Arkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var
Benim eşim fotoğrafçı. Ama ona bile izin yok.🙄 Yine hastane fotoğrafçısı varmış sizin. Ben de doktorumu kafalayacagim en azından kendi cep.telefonu ile çeksin hemşire diye. Bu konuda ciddiyim 🤭 konusucam ınsallah . Sende dene. Maksat anı kalması değil mi.

Ayyy😥 çok geçmiş olsun

Kizlar öldum öldum. Ben hayatmda bukadr korkmadm dilim tutuldu elim ayagum tutuldu
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Sen ve bebek iyisiniz ya çok şükür olan eşyaya olsun canını sıkma sakın toparlanmaya çalış 🙏

Canım iyisin çok şükür. Çok geçmiş olsun. Şiddetli ve uzun bir deprem olmuş. Eşin ailen iyiler mi.

çok geçmiş olsun . Allah yardımcınız olsun

Esim aliagada ben karsiyakadayim. Bilen bilir. Orasi uzak bana hala gelemedi yanima. Delirdik ama delirdik. Tansyonm yukseldi saglk ocagndan hemsireler geldi. Kalp.atisina bakiolar bebegn ses gelmio gttler baska makine getirdiler 10 dk ugrastk gelmior. En son derinden cok gucsuz gucsuz geldi kalp atislari. 1 saat snrada tekme atmaya basladi. Dr a anlattm duydularsa kalp atsni sorn yok dedi

Esim aliagada ben karsiyakadayim. Bilen bilir. Orasi uzak bana hala gelemedi yanima. Delirdik ama delirdik. Tansyonm yukseldi saglk ocagndan hemsireler geldi. Kalp.atisina bakiolar bebegn ses gelmio gttler baska makine getirdiler 10 dk ugrastk gelmior. En son derinden cok gucsuz gucsuz geldi kalp atislari. 1 saat snrada tekme atmaya basladi. Dr a anlattm duydularsa kalp atsni sorn yok dedi
Sen çok korkunca bebek de strese girmiştir canım doğal olarak. Çok şükür ki hareketini de hissetmişsin. Ben de İstanbul depremini yasayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, sakinlesmeye çalış çok şükür eşin de iyiymiş. Bu arada telasla disarilrda maskene vs dikkat et yine de. Rabbim yardımcınız olsun.

Kızlar ben hastaneden geldim. Öncelikle depremi hisseden anneler geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun herkesin. İlk doğum tarihi netleşen aralık annesi olarak geldim 😊😊 27 kasıma tarih verdi. Ama öncesinde bir durum olur su gelir sancı olur Allah bilir dedi. Ama bir aksilik olmazsa 27 kasımda sezeryanla olacak. Kasığımdaki ağrının sebebi bebeğin kafası sol kasığımda o yüzden ağrı yapıyormuş. Ve doktor bu kasılmalar 4 dk da bir olmadığı sürece korkma dedi. Ve kesinlikle çevreden etkilenme bana ulaş dedi. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Ben çok heyecanlandım tarih verince. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Ayy çok heyecanlandım hadi hayırlısıyla sağ sağlim kucağına alırsın inşallah ilk senin olacak herhalde bakalım ne olcak hayırlısıyla alırız inşallah 😍

Back
X