2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay kızlar ya nasil duygulandım cok az günümüz kaldı nasil da geçti zaman.1 hafta sonra ilk bebeğimiz geliyor şaka gibi.ins hepimiz sağlıkla kavuşalım🙂
Sırayla hepimiz yarın şu saatte doğuma alınıyorum (sezeryan için)yada kızlar suyum geldi (normal) hastaneye gidiyorum dua edin mesajlarını yazıcaz inşallah

maşallah ya hadi bakalım bende bunaldım iyice 105 kilo oldum iyice şiştim ödemler aldı başını gidiyo yemene içmene dikkat et diyo doktor öyle abur cuburda yediğim yok bugün dışardan geldiğimden beri başım çatlıyo gözlerim, davul gibi şiş 🤦‍♀️çok şükür bebe sağlıklı bana kalsa 38 de sezeryana giricem ama eşim istiyo 40 ı görmeyi onun için katlanıyorum
Erkekler anlamıyor canım halimizi tabi ki gelişimi tamamlanmadan gelmesinler ama sezeryan için 38 uygun ben artık günüm gelsin doğurayım iyileşeyim rahat rahat hareket edeyim istiyorum gün geçtikçe stres oluyorum her ağrıya eyvah diyorum mevsim geçişi boğazım gıcıklansa çorona mı diyorum kızımı birsey kapacak diye kreşe göndermiyorum
Çok garip bir dönemdeyiz
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bu arada diyabetten dolayı levemir kullanıyordum onu bırakmıyorum ama oksaparı en son pazar vurulcam salı doğuma alıncam inşallah

Kızlar kızlar kontrolden çıktım bugün nst de sancı yok açıklık yok ve ben Kasım annesi oluyorum🤪🤪🤗
Pazar günü acilden giriş yapıp covit testi vericem 2 güne çıkıcak oazartesi son kontrol doğum öncesi testleri vericem
Veeee 10 Kasım salı günü sezeryana alınıyorum 🥰🥰🥰
Kaç haftamınsın canım sağlıkla gelsin inşallah

Erkekler anlamıyor canım halimizi tabi ki gelişimi tamamlanmadan gelmesinler ama sezeryan için 38 uygun ben artık günüm gelsin doğurayım iyileşeyim rahat rahat hareket edeyim istiyorum gün geçtikçe stres oluyorum her ağrıya eyvah diyorum mevsim geçişi boğazım gıcıklansa çorona mı diyorum kızımı birsey kapacak diye kreşe göndermiyorum
Çok garip bir dönemdeyiz
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
al bendende o kadar valla bide hasta olmaya çol yatkın bünyemiz var şu zamanlarda amin inşallah sağ salim doğuralım zamanında 🤲eşimin deyişine göre iyice büyüsün bekle diyo doktır zaten sorun olsa 38 de almazki🤦‍♀️

evden çıkmaları suç aslında çok ilginç nasıl çıkabiliyorlar? Hasta olan kişi 10 gün temaslı olduğu kişiler 14 gün karantinada olmalı 9 gün oldu kapıdan adımımızı atmadık dışarıya insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir anlayamıyorum. Kesinlikle böyle gördüklerinizi arayın ihbar edin. Ben cezadan korktuğum için de değil başkalarını da düşündüğüm için evden çıkmıyorum. Evet iyiyim çok şükür hiçbir şeyim yok ama belki de sadece taşıyorum bu hastalığı ve benim yüzümden kimse hastalansın istemem . Keşke herkes biraz duyarlı olsa sadece kendisini düşünmese 😩
Keşke canım keske biraz önlem alsalar bukadar ilerlemicek bu hastalık insanoğlu çok bencil uzaktaki bakkala gitmeyi üsendim dün koronalı bakkala da gitmedim ekmeksiz kaşdım olsun ekmek yemedim diye ölmedim nası büyük vebal alıyolar

Darısı sağlıkla bizlere olsun :anneadayı:
Bir kızım var 3 yaşında onun peşinde de çok yoruluyorum Birgün kendiliğinden doğuracam diye korkuyorum günler geçmiyor 🤰🤰
Allah yardımcınız olsun 🙏 güzel olur inşallah annesi grubun ilk bebişi gelecek hayırlısıyla az kaldı dayanın 😊

Son hazırlıklara yoğunlaşıcam yemek yapıp dolaba atıcam falan
Doğuma giderken bile evdekiler ne yiyecek diye düşünüyoruz
Kadınlardaki sorumluluk bilinci, her yere herkese ayrı ayrı yetişme telaşı, kafa yorgunluğu, vücut yorgunluğu buna rağmen gerektiği değeri saygıyı görmememiz dünyada ... 😐 Hele annelik kimbilir nasıldır adayken böyleyiz annelerin hakkı ödenmez cidden, yükün sorumluluğun çoğu bizlerde Allah gücümüzü kuvvetimizi artırsın, anlayışlı, işimizi kolaylaştıracak hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Günaydın bu da dert mi diyeceksiniz de ben kilo almıyorum normal mi ya 🤔
61 ile hamile kaldım 67de takıldım kaldım.
Son 2 aydır hiç kilo almadım.
Tamam şeker var diye dikkat ediyorum ama yine de küçücük göbekle kaldım, bebek büyüyor sonuçta ben aynıyım ama. Ben istiyorum kocaman göbeğim olsun 🤰
Gerçekten Allah başka dert vermesin saçmalıyorum dimi 🤪

Benim de bugün kontrolüm vardı. Sat’a göre 32 gelişimine göre 33+2 falanmış. 2060 gr 42 cm dedi. Kilolu bebek olacak dedi. Hatta ssvd düşündüğümü söyleyince ben yapmam çünkü iri bebek olacak dedi. Bu arada boyum kısa baya 1.54 falanım. Neyse şimdi burada paylaşanları görünce hiç de iri veya uzun bebek değil bence benimle aynı haftada olanlarınki daha kilolu ve uzun değil mi? Hadi minyon olduğum için bile değerler normal bence. Neyse zaten youtube da normal doğumunu anlatan sözde pozitif doğum hikayeleri yüzünden vazgeçtim. Bi de bebeğe bişey olursa korkumu yenemeyeceğim. Çok şükür gelişimi bence ilerde falan değil ama gayet normal sonuçta. Sadece doktorlar niye aynı hafta aynı kilo olan gebenin birine ilerde birine geride diyor çok sinir oluyorum. Bugün geç kalmış doktor bey hastaneye hiç ilgilenmedi bile. Dedim doktor bey ilk gebeliğime göre çok iyiyim bebek de dönmüş. Başı aşağıda. Ödemim yok, şeker, tansiyon, sinir sıkışmam yok, fazla kilo almadım. İlkinde bunlar vardı o yüzden sezaryen yaptınız ama şimdi çok iyiyim dedim. Ama şimdi bebek iri diyor. 33 haftalık bebeğin 2060 gr 42-43 cm olması neresi iri acaba? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum 🙄
Canımm ben anlamıyorum bu doktorları cidden neye göre az neye göre çok diyorlar. Bana da senin haftanda 2 kg 20 gr demişti bir hafta geride demişti kgna boyuna 42 cm boyu iyi normal demişti. Bende o haftadan beri kgna takığım az diye. E benimki az değil seninki çok değil o zaman ikisi de ortalama gidiyor bence. Neye göre bu hesap çözemedim 😶
Ben şuan doğurmayi sabırsızlıkla bekliyorum, kolestaz yüzünden kasintidan ölücem çok kötüyüm 😭😭😭
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer günlerin böyle de zor anlıyorum seni.
Kızlar günaydın dün çok sancim var demistim burdan bir arkadaşım magnezyum iç dedi.allah ondan razı olsun çoğu agrım azaldı.rahat uyudum.gunluk içicem bundan sonra sizlerinde aklında bulunsun
Günaydın canım ben magnezyum içmezsem ölüyorum ağrıdan acıdan işe yaramasına rahat uyumana çok sevindim. Her gün aynı saatlerde içme ye çalış çok rahatlatıyor. Geçmiş olsun 😊

Günaydın bu da dert mi diyeceksiniz de ben kilo almıyorum normal mi ya 🤔
61 ile hamile kaldım 67de takıldım kaldım.
Son 2 aydır hiç kilo almadım.
Tamam şeker var diye dikkat ediyorum ama yine de küçücük göbekle kaldım, bebek büyüyor sonuçta ben aynıyım ama. Ben istiyorum kocaman göbeğim olsun 🤰
Gerçekten Allah başka dert vermesin saçmalıyorum dimi 🤪
Ben 54,5 kg la hamile kaldım canım sonra midemden dolayı 50 kg kadar düştüm. Şimdi yavaş yavaş kg alıyorum 7 kg aldım bakalım bu kontrolde kaç olmuşum hastanede bakılır. ama bizim kg çok önemli değil ya bebişler iyi olsun yeter bende kg alamayınca senin gibiydim doktorum en son 57 yi görünce hele şükür dedi😂

Benim de bugün kontrolüm vardı. Sat’a göre 32 gelişimine göre 33+2 falanmış. 2060 gr 42 cm dedi. Kilolu bebek olacak dedi. Hatta ssvd düşündüğümü söyleyince ben yapmam çünkü iri bebek olacak dedi. Bu arada boyum kısa baya 1.54 falanım. Neyse şimdi burada paylaşanları görünce hiç de iri veya uzun bebek değil bence benimle aynı haftada olanlarınki daha kilolu ve uzun değil mi? Hadi minyon olduğum için bile değerler normal bence. Neyse zaten youtube da normal doğumunu anlatan sözde pozitif doğum hikayeleri yüzünden vazgeçtim. Bi de bebeğe bişey olursa korkumu yenemeyeceğim. Çok şükür gelişimi bence ilerde falan değil ama gayet normal sonuçta. Sadece doktorlar niye aynı hafta aynı kilo olan gebenin birine ilerde birine geride diyor çok sinir oluyorum. Bugün geç kalmış doktor bey hastaneye hiç ilgilenmedi bile. Dedim doktor bey ilk gebeliğime göre çok iyiyim bebek de dönmüş. Başı aşağıda. Ödemim yok, şeker, tansiyon, sinir sıkışmam yok, fazla kilo almadım. İlkinde bunlar vardı o yüzden sezaryen yaptınız ama şimdi çok iyiyim dedim. Ama şimdi bebek iri diyor. 33 haftalık bebeğin 2060 gr 42-43 cm olması neresi iri acaba? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum 🙄
Ben şunları buldum eğer bu referans aralıklarındaysam kafama takmamaya karar verdım. Cunku yıpratıyor benı ole mı boyle mı acaba dıye dusunmek hep aklıma en kotu ıhtımaller gelıyor 🙇🏻‍♀️ benımle aynı haftada 40 cm olup gelısımı harıka dıyen doktoru da okudum 1600 kg ya ıyı dıyenı de.. mantıklı dusunmeye calıstıgımda her bebek serı uretım seklınde dogmuyor elbette hepımızın genlerı de farklı 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• CDA21F77-799D-41D1-9F09-C4169E7FDC87.webp
    CDA21F77-799D-41D1-9F09-C4169E7FDC87.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 94
  • 35111146-E6A3-4869-B975-A9E8899762E0.webp
    35111146-E6A3-4869-B975-A9E8899762E0.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 55E02281-726F-4E51-965D-3B165DCAFC51.webp
    55E02281-726F-4E51-965D-3B165DCAFC51.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 96
Back
X