- 29 Ekim 2020
- 2.489
- 7.296
- 108
- 33
HahahaBenimki şimdi doğurma daha küçük diyor
Beni kizdirinca bak uğraşma doğururum diyorum bi doğursan da rahatlasak diyo korkuyor adam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaBenimki şimdi doğurma daha küçük diyor
Beni kizdirinca bak uğraşma doğururum diyorum bi doğursan da rahatlasak diyo korkuyor adam![]()
Valla ben 35. Haftadayım hiiiç gözüm kesmiyor bir şeyiHanımlar benim annem de şehir dışında temizlik için gelecek.
Sizce 34. Hafta mi iyi 36 mı ?
Yani eşim vardiyalı çalışıyor da eşimin gündüz olmadığı zamana denk getircez, 34 çok mu erken olur acaba ?
36. Haftada da ben nasıl olurum bilmiyorum enerjim filan annem yalnız da yapamaz yardım etmem lazım.
Yıllar önce belirlenmiş oğlumun adı. babası Fırat Efe dedi bende tamam dedim en büyük kızın adı Dicle en küçük kızın adı da Bilge Ece ikisine uygun olsun diye Fırat Efe dedik. Ama ilk çocuğu olduğunda erkek olsaymış Fırat koyacakmış zatenSaçmaydı aslında ama duvar gibi biyerde Beste yazıyordu kafamı kaldırdım eşime döndüm aa ne kadar güzel isimmiş dedim gülümsedim filan öyle gördüm.
Evet hele benimki gibi kararsız bir eş varsa.
İpek diyorum nasıl ipek mi bildigimiz ipek yani anlamı da yok diyor.
Gel de çıldırma ne istiyor bilmiyorum![]()
8 aralık benimde 3 mart sat7-8 Aralık canım görünen ama kesin değil![]()
Çok özel değilse vajinismus nasıl atlattınız eşimin yiğeni evlendi kaç ay oldu ama hala birlikte olamadılarEvet canım benim tüp bebek artı olarak senelerce vajinismus çektim normal doğum benim adıma psikolojik açıdan çok uygun değil
Ben muayene bile olamıyorum çok zorlanıyorum narkozla oldum transfer vs herşeyi![]()
Demek aynı gün doğacak nasipse minnoşlar8 aralık benimde 3 mart sat
Ilk çocuk mu sizinki de ?Hahahaben de aynı tehdit ediyorum sinirden şimdi doğurcam bak diyorum o da aman aman gününde gelsin diyo
ikimiz de aynıymışız bu konuda
![]()
![]()
![]()
Dün biraz ayakta durdum akşam belim ağrıdı hemen , iş yapmak zorluyor artıkValla ben 35. Haftadayım hiiiç gözüm kesmiyor bir şeyi
Aynen canım ilk bizim de :)) Aynen hiç sorma onların da elleri ayakları birbirine dolaşıyor :)) Gerçekten tedirgin benimki de gelip gidip karnımı seviyor ama çok hoşuma gidiyor inan ki :))Ilk çocuk mu sizinki de ?
Ilk olunca daha da tedirgin oluyorlar erkekler de![]()
Yok canım benim öyle bir durumum yok bende 7 kilo aldım :)) Geçer bence canım ya doğumdan sonra gebeliktendir :)Kizlar hamilelikte burnu buyuyen oldu mu? 7 kilo aldim cokta degil ama burnum cok genisledi ve kizarik surekli ins dogurunca gecer palyaco burnu gibi geziyorum![]()
Atlatamadım ki tam olarakÇok özel değilse vajinismus nasıl atlattınız eşimin yiğeni evlendi kaç ay oldu ama hala birlikte olamadılar
Benim hokka burnum bildiğin şişko burun olduKizlar hamilelikte burnu buyuyen oldu mu? 7 kilo aldim cokta degil ama burnum cok genisledi ve kizarik surekli ins dogurunca gecer palyaco burnu gibi geziyorum![]()
Kalsiyum için ne kullanıyorsunuz? Bu haftalarda çok önemliymiş kalsiyum2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti![]()
Sorunlar yasadigimizda bile bebegimizi dusunerek annelige hazirlaniyoruz aslinda kendimizden once bebegimizi dusunuyoruz aman uzmeyim kendimi de bebek strese girmesin diyoruz annelik duygusu bizi egitiyor her anlamdaEvet ya , çalışıyordum işyerinde birsuru sorun yasadim erken ayrıldım işten
Sonra hem eşimin ailesiyle hem kendi ailemle sorun yasadim birsuru ne bileyim zor du sinirlenip ağlayınca bebeğe bisey oldu diye korkuyordum bide üstüne
Benimkide öyleAynen canım ilk bizim de :)) Aynen hiç sorma onların da elleri ayakları birbirine dolaşıyor :)) Gerçekten tedirgin benimki de gelip gidip karnımı seviyor ama çok hoşuma gidiyor inan ki :))
Yokk evde kuruttum. Kuzu toz degil se kiyafet tüyü gibi. Pamuklu ya hepsiiAcaba kurutma aşamasında mi tozlandı?
Disardami kuruttun
Evet insanin önceliği değişiyorSorunlar yasadigimizda bile bebegimizi dusunerek annelige hazirlaniyoruz aslinda kendimizden once bebegimizi dusunuyoruz aman uzmeyim kendimi de bebek strese girmesin diyoruz annelik duygusu bizi egitiyor her anlamda
Bir daha düşük programda yıka bence , içine sinsin hazır ütü de yapmamissinYokk evde kuruttum. Kuzu toz degil se kiyafet tüyü gibi. Pamuklu ya hepsii![]()
YaptımBir daha düşük programda yıka bence , içine sinsin hazır ütü de yapmamissin