- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 133
- 41
Buna nişan mı deniliyor anlamadım ben suyun mu geldi eczanelerde ped gibi birsey satılıyormuş su ise rengi değişiyormuşbaya aktı ya hafif kanlı gibi çiş olsa tutardım ama bu çiş değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna nişan mı deniliyor anlamadım ben suyun mu geldi eczanelerde ped gibi birsey satılıyormuş su ise rengi değişiyormuşbaya aktı ya hafif kanlı gibi çiş olsa tutardım ama bu çiş değil
Doktorlarimizdan iyice ögrenmemiz lazim bunu maske olayi sıkıntı gerçektenYa sezeryanda nasıl olacak peki bence Dr lar taksın biz takmayalım
Bu gelen suyu canım. Kız ne pedi doğurmaya gittiBuna nişan mı deniliyor anlamadım ben suyun mu geldi eczanelerde ped gibi birsey satılıyormuş su ise rengi değişiyormuş
Ayy çok heyecanlı Allahım sağlıkla kucaklamayı nasib etsin. Bizi habersiz bırakma. Allah a emanetevet canım 3072ydi kilosu 38 haftalık çıkıyodu ultrasonda
Aynen katılıyorum bizde maske olması çok saçma ben sanmıyorum açıkçası takarlarsa da o anda kesin atarımDoktorlarimizdan iyice ögrenmemiz lazim bunu maske olayi sıkıntı gerçekten
Akinti kadar az degilse ve tutamiyosan kesinlikle su dur ben de ilkinde altima işiyorum sanmiştim sonradan suyumun geldigini anladimBuna nişan mı deniliyor anlamadım ben suyun mu geldi eczanelerde ped gibi birsey satılıyormuş su ise rengi değişiyormuş
Normal doğum evetNormal doğumda da mi maskeli![]()
Ben de atarim valla tansiyonumu ziplatir maskeAynen katılıyorum bizde maske olması çok saçma ben sanmıyorum açıkçası takarlarsa da o anda kesin atarım![]()
yaw hele güldürme gülerken fırtlicak çocukNe bileyim Betül suyu gelenler de bazen bir iki gün bekliyormuşAma seninki 38 haftalık kilosu falan da iyiymiş bence gelir birkaç saate. Ben 36 haftalıksın sanıyorum. Senin bebiş büyümüş baya maşallah. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
Yok canım.nst ye 2 kez girdim en son geçen hafta ama hiçbirşey çıkmadıPeki hiç nst ye girdin mi orda var mıydı ağrı Dr um böyle tarif etti ama başka sayfalarda belden gelen ağrılar da doğum sancısı diye okumuştum dur korkma sen hemen
Maşallah sübhanallah kiz bizim bebeler niye kilo az alıyor yaevet canım 3072ydi kilosu 38 haftalık çıkıyodu ultrasonda
Öyle belli bi düzeni yok ama sıklaşmaya başladı bugün,yarında takip edip doktora danışayım o zaman teşekkürlerKuzum kaç dk da bir olduğuna bağlı? kaç dk da oluyor kasılmalar? ona göre doktora danışabilirsin.
He bende internette öyle okudum ama adet sancısı gibi bişey yok şimdilikBen geçen gün Dr a sordum kızımda kasılma hiç hissetmemiştim çünkü karnım bazen taş gibi oluyor o kasılma mı oluyor dedin onunla birlikte adet sancısı gibi ağrın olmalı dedi
Benim de aynı olmuştu önce tuvaletim geldi dedim gittim baktım la bu ne sonra yatağa geri yattım sonra geri kalktım tekrar wc ye gittim yine aynısı gece saat 3 tabi sonra eşime dedim kalk bana birşey oluyorAkinti kadar az degilse ve tutamiyosan kesinlikle su dur ben de ilkinde altima işiyorum sanmiştim sonradan suyumun geldigini anladim
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah bebeğinle canımrabbim anne olmak isteyen herkese anneliği nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yıllardır hasretle yanıp tutuşan tüm kadınlarımıza nasip etsin tüm gebelerede sağlıkşı dpgum nasip etsin korona illeti bitsin depremler dursun hastalara şifa versin dertlilere deva versin rabbim aha da duamı da ettim dahada dilim durmaz
Artık doğurabilirim dedirabbim anne olmak isteyen herkese anneliği nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yıllardır hasretle yanıp tutuşan tüm kadınlarımıza nasip etsin tüm gebelerede sağlıkşı dpgum nasip etsin korona illeti bitsin depremler dursun hastalara şifa versin dertlilere deva versin rabbim aha da duamı da ettim dahada dilim durmaz
Amiiiinrabbim anne olmak isteyen herkese anneliği nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yıllardır hasretle yanıp tutuşan tüm kadınlarımıza nasip etsin tüm gebelerede sağlıkşı dpgum nasip etsin korona illeti bitsin depremler dursun hastalara şifa versin dertlilere deva versin rabbim aha da duamı da ettim dahada dilim durmaz
Öyle bir durum mu olabilir?Kizlar normal dogumda dogum sureci boyunca hep maske mi olcak yuzumuzde yani zaten nefes nefeseyken bi de agiz burun kapali iyice afakanlar basmaz mi acaba![]()