2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
35+5'miş canım
Banada öyle birşeyden bahsetti doktorum canım ama dediği gibi olmadı kilo aldı bebeğim her doktora güven olmuyor biliyorsunuz burda kaç kez yazdım kilosu az böyle giderse alacağız falan demişti banada ama topladı benimki maşallah inşallah böyle devam eder doğuma kadar insan ister istemez korkuyor hala daha düşün yani öyle birşeyden şüphelendiği için ciğer geliştirici iğne bile oldum ben

Maşallah kilosu çok iyi. Bence de boyunu yanlış ölçmüştür. Zaten milimetrelik ölçümler olduğu için bebeğin bacak pozisyonu bile değiştirebiliyor ölçümü. Hadi az kalmış vaktin belli olunca günleri saymaya başlarsın artık
kilosu iyide ne bileyim kafaya taktim iste 33.haftada 41 cm mis boyu bebegin herhalde minyon olacak benimki
kız saçmalama benim kocam 46 cm doğmuş 2400 gram hem de 40. haftada doğmuş el kadarmış
şu an 188cm adam 😂
😅😅masallah ya insallah bebegimde zamanla uzar😊
Maşallah iyi canım, kafana takma bence. Günlerimiz aynı, ben de yarın gideceğim, sezeryan tahlilleri yapılacak. İdrar tahlili istediler mi?
idrar istediler canim devlet hastanesinde yapcam ben dogumumu hemogram idrar nst ekg istediler benden
Büyük kızım 36+3 de 2780 kg 44 cm doğmuştu ama son bi ay ben iyi beslenememistim oyüzden diyorum
bende bunda süt icemiyorum ona bagladım sute agirlik vercem bakalim bende ikizleri 36+5 de kızımı 47 cm oglumu 44 cm dogum yapmistim ondan bana bu bebegin boyu kisa geliyo nedense

Epey öndeymiş benim 2 3 hafta olarak her kontrolde değişiyor kilosu da var tabi şeker yok ama ben kg almadım görünüş olarak bebek almış ki kocaman karnım var doğum için şuan normal diyorlar haftaya salı k7ntrol var bakalım ne diyecekler
Aynen benimde öyle canım 7 kilo aldım sadece bebek çok almış kaşar süt ve yoğurt cok yedim doktor ondan diyor

günaydın herkese dün doktordaydik son iki haftam kaldı sezaryan olacagım için bütün tahlilleri istedi dr onlarla ugrastim hemogram cikmadigi icin bugüne kaldı insallahda bugün artik ameliyat tarihim belli olur😊bebisim 36 haftalık 2800 gr boyunada 42 dedi 43 mu dedi hatırlamiyorum kısa geldi sanki morelim bozuldu biraz dünden beri takıyorum belkide yanlış ölćmüsde olabilir😐
Bu konu benımde kafamı cok bulandırıyor 🤷🏻‍♀️ Çok araştırdım banu çiftçi gibi bir çok doktor ortalama bir boy ölçtüklerini net rakam olmadıgını soyluyor kız kardeşimin doğum kağıdında 46 cm yazıyor kız şu an 172 ben 51 cm dogmusum 160 boyum var 😂 sonra dedım kı cok onemlı degıl demek kı gercekten takmamaya karar verdım

Bu konu benımde kafamı cok bulandırıyor 🤷🏻‍♀️ Çok araştırdım banu çiftçi gibi bir çok doktor ortalama bir boy ölçtüklerini net rakam olmadıgını soyluyor kız kardeşimin doğum kağıdında 46 cm yazıyor kız şu an 172 ben 51 cm dogmusum 160 boyum var 😂 sonra dedım kı cok onemlı degıl demek kı gercekten takmamaya karar verdım
Bebekken tosbik olanlar ilerde zayıf, bebekken zayif olanlar ilerde tosbik olurmus ya o hesap gibi geldi. Kuzenlerim bu tiplemeye tamamen uyuyor 😁

Bebekken tosbik olanlar ilerde zayıf, bebekken zayif olanlar ilerde tosbik olurmus ya o hesap gibi geldi. Kuzenlerim bu tiplemeye tamamen uyuyor 😁
Hepimiz 40 hafta da normal dogumla dogmusuz aynı ananın babanın cocuguyuz hıc bırımızın boyu kg'su bırbırı ıle aynı degıl 🤷🏻‍♀️
yarın merak edıyorum ne dıyecek bozucam doktoru kotu bısı derse 😬

Ay kızlar geceleri hiç uyumuyorum nerdeyse sürekli afedersiniz çişim geliyor tuvalete gidiyorum sağ sol dönerken bebeği taşıyamıyorum sanki karnımda ağrı oluyor9 kasımda randevum var ins bebek 4 kilo olmamıstır 🤦‍♀️ yere oturuyorum bacaklarım kaldırmıyor 3 hafta önce bebek 3 kiloydu sanki 9 kasıma kadar dayanamıcak gibi belimden hic bahsetmiyorum bile

Boz valla. Doktorlar da her ayrıntıyı paylaşıp moral bozuyorlar
Baksana hepimiz klonlanmış mı doğduk sanki? Bir sorun mu diyorum yooo diyo o zaman neden söyleyip bize harap ettiriyorsun ki kendinizi 🤷🏻‍♀️
uygulamaya baksana 42-47 cm aralıgında olabılır dıo bu çok genıs bır olcum aralıgı

Eklentiler

• C9114BA3-3479-4765-81FC-DD34F356CCBA.webp
    C9114BA3-3479-4765-81FC-DD34F356CCBA.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 33
Baksana hepimiz klonlanmış mı doğduk sanki? Bir sorun mu diyorum yooo diyo o zaman neden söyleyip bize harap ettiriyorsun ki kendinizi 🤷🏻‍♀️
uygulamaya baksana 42-47 cm aralıgında olabılır dıo bu çok genıs bır olcum aralıgı
Kesinlikle haklisin kuzum. Bak kardeşin ve kendin örneğini düşün. Standartlastirmak kiyas yapmak dogru degil ama iste ana yüreği. Takınca takılıyoruz . Doğduklarında geçecek insallah 😍🥰

Kesinlikle haklisin kuzum. Bak kardeşin ve kendin örneğini düşün. Standartlastirmak kiyas yapmak dogru degil ama iste ana yüreği. Takınca takılıyoruz . Doğduklarında geçecek insallah 😍🥰
Aynen öyle sağlıklı olsun da kısa doğsun nabim babası 192 herhalde 160 kalmaz oğlum anası gibi 😂

bende uyuyorum buna 2-3 yasindayken beni doktora goturmusler boyle giderse buyudugunde obez olur kosup oynayamaz demis dr ama ben hamilelikten once 45 bari olsam diye kilo almaya calisiyordum🙈

Kızlar doğumdan çıkıp da bebişleri eve getirince hemen yıkıcak mısınız yoksa göbek bağının düşmesini mi bekliceksiniz. Her doktor her ebe farklı şey söylüyor. 🙄🙄
ben yikarim sanirim icime sinmez yoksa☺️

Back
X