Evettt kızlar hastaneden geldik bugün 36+0 haftalığız. Kilosu 2485 haftasına göre 2,5 hafta geride dedi. Bende bu durumun benim beslenmemle alakalı olup olmadığını sordum. Hiç alakası yok sen minyonsun eşin minyon senden de bir tosuncuk doğurmanı bekleyemeyiz dedi. :) Kilosu şuan hiç önemli değil evet hafta olarak olması gerekenden geride ama gayet sağlıklı huzurlu kızın dedi. Boyunu hatırlayamıyorum ne dedi çünkü o an sürekli kilosuyla ilgili sorular soruyordum doktora. Hiçbir kanama yok suyunda azalma yok ikiniz de gayet sağlıklısınız dedi. Haftalık kontrollere döndük çatı muayenesini önümüzdeki haftadan itibaren yapacağız dedi. Nst de hiçbir kasılma sancı falan çıkmadı gayet iyi dedi ona da. Kanama olur suyunun geldiğini hissedersin geçmeyen sancın olur o zaman gel dedi. Nstyi yapan bayan beni süt gelmesi açısından ve bebeği emzirme açısından bilgilendirdi. 37. haftadan itibaren her gün düzenli olarak yeşil mercimek, dereotu, aşurelik buğday, incir kurusu, hurma, bir avuç kaju, erik- ayva kompostosu tüketmemi söyledi. Bunları yaparsan bol bol sütün olur dedi. Doğunca ten tene temas çok önemli sevgiyle gelir sütün bebeğini göğsünde koynunda tuttukça gelir dedi. Sizlerle paylaşmak istedim kızlar belki içinizden birilerine faydam olur :) maalesef minnoşumun yüzünü göremedik göstermedi hiç.. Baş aşağı da dönmüş doğum pozisyonunu almış kii bu beni çok sevindirdi. :) İnşallah sizlerden de böyle güzel hayırlı haberler alırızz :)