Benim şekerim 60 -70 açlık tokluk tatlı yesem de 100 max çıkıyor şekerin düşük gizli şekerin olabilir dedi türkiye diyabet vakfına gitmiştim hiçbişi çıkmamıştı

Tüp bebek denemesinde 3 doz şeker yüklemesi yapıldı bişi çıkmadı ben o yüzden araştırmadım bile kadın doğumcunun dediğini insanın ne hissettiğini gerçekten önemsediklerini düşünmüyorum söyledikleri tek kelime bir sonraki kontrole kadar insana sıkıntı olur mu stres yapar mı umurlarında degıl bır sorun olur mu dıyınce yok demelerı hele benı bıtırıyor neden soyledın kı o zaman sımdı bunu

Allah hayırlı kader yazmış olsun kaderin önüne geçemiyoruz ben öyle inanıyorum şu an çocugu uzatacak sihirli bir gücüm yok ya da kg aldıracak vs parametreler de olası değerler arasında gorunce sakınlesmeye calısıyorum kendı kendıme

2600 gram dogmusum ben çok şükür yaşıyorum 4 kg doğmak da iyi değil bebek de diyabet bile çıkabiliyor diyorlar düşük kg'ya prematüre diyorlar

Anlamadım mecbur olmasam hiç gitmicem keşke köyde yaşasaydım evde dogursaydım teyzelerle olsaydı bıtseydı