• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar sarılıkta şekerli su olayına ne diyorsunuz denesem mi
Canım benim kızım da eve ciktigimizin ertesi günü sarılık olmuştu fakülteye götürdü eşim annenin sütü yetmiyor olabilir mama verin demişti mama verdik 2 gun sonra hemen düzelmişti sarı tülbente de sarmıştık

Canım benim kızım da eve ciktigimizin ertesi günü sarılık olmuştu fakülteye götürdü eşim annenin sütü yetmiyor olabilir mama verin demişti mama verdik 2 gun sonra hemen düzelmişti sarı tülbente de sarmıştık
Şyi geceler cnm senin tansiyonun nasıl oldu , nabzın kaç oluyor genelde

Kızlar birşey diyeceğim bana akıl verin artık kafayı yemek üzereyim arada kaldım özel hastanede doğum yapacağım kız kardeşim var o ben beklerim abla kayın validem çocuğunu getir ben bakarım demiş sen ablanı bekle doğumda demiş ama eşim tutturdu sen bekle diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım üzerim değişecek bebeğin üzeri değişecek sonuçta bu adam nasıl yapacak aklım almıyor valla benim lafta anlamıyor 😔😕

merhaba cnm sana ciğer geliştirici yapıldığında bebek hareketleri azaldı mı
Benim azalmıştı canım hatta geçen hafta gittiğimde doktora sordum iğne yapıldıktan sonra hareketleri yavaşladı bebeğimin diye kimi bebekleri sakinleştiriyor o iğne dedi bana şuan nasıl dedi iyi dedim ama bende çok korkmuştum

Kan tahlılımde CRP 20 çıktı 🤷🏻‍♀️
Dahiliye doktoruna gözüksen iyi olur dedi ama gebeliğe bağlı yükseldiğini düşünüyorum dedi. Covid kol geziyor ortalıkta bütün hastaneler covid'li dolu ben sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Özellikle de dahiliye doktoruna ne yapacağımı bilemedim 🙇🏻‍♀️
Canım bendede 2 ay boyunca crp yüksek çıktı ama doktor normal dedi
MaşaAllah 4800. ☺️ Benim kızım 3800 doğulmuş 😁 şimdiki kaç olucak merak ediyorum. 35+1 haftamda gittik kontrole, 2864 kg 50 cm boyu vardı MaşaAllah. Bir haftada 300 ve aldı. Doktor iyi dedi, kilosu normal doğum için engel değil dedi.
Benim bu kız öyle kilolu olmaz herhalde hep uyumlu gidiyor ☺️
amin inşallah canım saolasın ya dinlenme nedir unuttum artık o ladar yorgunum ki evde yatıp dinlenmem gereken zamanları hastanede geçiriyorum kızım iyi olsunda herseye razıyım ameliyat yerim acıyo 5 gün oldu hala hastanedeyiz😥
Çok geçmiş olsun canım inşaAllah hemen atlatır prensesimiz 🤲🏻
Alıntı.....KORONOVİRÜSE YAKALANAN KİM OLURSA OLSUN AŞAĞIDAKİ YAZILANLARI 10 GÜN BOYUNCA UYGULASIN ESER BIRAKMIYOR KAYNAK İÇ HASTALIKLARI PROF DR. DAN
GÜNLÜK SUYU ÇOK İÇSİN
ILIK SUYA 1 TAM LİMON SIKIP İÇSİN
BİR KASE YOĞURTA SARIMSAK KARIŞTIR SAKIZ GİBİ ÇİĞNEYEREK YESİN
1 SU BARDAĞI SUYA AZ ELMA SİRKESİ KATIP İÇSİN
TURŞU YESİN VEDE SUYUNU İÇSİN KORONOVİRÜSE ÇOK ETKİLİ KÖKÜNÜ KAZIYOR
SİZLERDE HIZLA PAYLAŞIN SEVAPTIR HERKEZE YARDIMCI OLALIM
(Alıntı) Fakat bir zararı olmaz denemekte fayda var. Sadece bir limon fazla gelebilir midesi rahatsız olanlara
Yarın limon yeterli olur sanırım🤔
Kızlar böyle bi yazı gördüm hamişlerde ne kadar kullanılır bilmiyorum ama kocalar için sanırım kullanılabilir inşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırız şu günleri
Ak günlük suyu ve tatlı sulu armut çok öneriyorlar

Enfeksiyon iltihap olduğunu gösteriyo canım zaten iltihap da vücudun neresinde olursa olsun ateşi yükseltiyor. Normalde vücut ısısı 34 olan biri 36.8 ölçünce ateşi normal aralıkta cıktı diye düşünebilir ama yine de yükseltmiştir ki ben öyleyim. Tabiki ihmal edilmemeli hic bir şekilde.
Enfeksiyon= iltihaptir bunu biliyorum ama her enfeksiyon ateş yukseltmiyor bunu defalarca yaşamış biri olarak söylüyorum.
Farklı sebeplerden ötürü , hatta sadece dahiliye konsultasyonu için yapılan tetkiklerde bile crp değerim yuksek çıktığı için raporlarım ertelendi. Her bünye her duruma farklı etki gösterebilir.
Ayrıca ben de arkadaşımizin bu durumu ihmal etmemesi adina bir dahiliye uzmanının değerlendirilmesi yönünde tavsiyede bulundum zaten.

Canım deneyebilirsin ise yariyo kimi zararlı diyo ama eskiler öyle yaparmış sarı tülbent filanla geçirmiş sanki eskiden tedavi mi varmis ama şuan tedavi goruyosa bişey diyemem bebek sürekli uyku halinde olduğundan kendine gelmesini sagliyo emiyo ben vereceğim öyle bi durum olursa bir kaşık filan veriliyo zaten .
oğlumda verdim zarar olmadı 13teydi degeri sabh cayın yanında seker gelcek onu kullancam

Kızlar birşey diyeceğim bana akıl verin artık kafayı yemek üzereyim arada kaldım özel hastanede doğum yapacağım kız kardeşim var o ben beklerim abla kayın validem çocuğunu getir ben bakarım demiş sen ablanı bekle doğumda demiş ama eşim tutturdu sen bekle diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım üzerim değişecek bebeğin üzeri değişecek sonuçta bu adam nasıl yapacak aklım almıyor valla benim lafta anlamıyor 😔😕
tecrübeyle söylüyorım eşin beceremicek belki kanaman çok olcak altına takılan hasta bezin değişicek bebekle ilgilenen biri sart seni yürütürler kardeşin em mantıklısı benim, ablam abla olsaydı mutlaka ona gel derdim elin, ayağın o oluyo çünki eşin arada görmeye gelir

şimdi kızlar ilk çocugum37+4te dogdu eve geldik 5.gün kontrolünde sarılığı 13 olmuş sınırdaymış saat bası emzir deyip eve gönderdiler ve ben oğluma iyi baktım 1 aylıktı 1 kilo almıstı şimdi bu kız 35+5te doğdu sarılığı 14,5 ti 10 düştü sonra 12,7 ye çıkmış hani diyorum ki imza atıp sorumluluk bana aittir diye gönderirlermi eve ben kendim bakarım kızıma

Almanya'ya Bu yıl geldim.
Ben tesettürlü biriyim.
Burda yaşadığım şehirde tesettüre uygun kıyafet yok.
Eğer kilo veremezsem elbiselerim bana olmayacak.
Bu hastalık zamanında Türkiye'ye izinde görünmüyor.
Umarım kilo veririm dediğin gibi inşaallah
Verirsin kilonu, hiç dert etme bunu şimdi. İnan bebişler bizi o kadar koşturacaklar ki ister istemez kilolar gider.

şimdi kızlar ilk çocugum37+4te dogdu eve geldik 5.gün kontrolünde sarılığı 13 olmuş sınırdaymış saat bası emzir deyip eve gönderdiler ve ben oğluma iyi baktım 1 aylıktı 1 kilo almıstı şimdi bu kız 35+5te doğdu sarılığı 14,5 ti 10 düştü sonra 12,7 ye çıkmış hani diyorum ki imza atıp sorumluluk bana aittir diye gönderirlermi eve ben kendim bakarım kızıma
Bence tedaviyi bırakma zaten en fazla 1 hafta sürüyor şekerli suyu bende doğduğunda vermeyi düşünüyorum inşallah ama Işın tedavisi olurken verilirmi onu bilmiyorum tez wakitte iyileşsin sağlıklı ewe dönün inşallah 🤲🏻

Back
X