• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah canım oğluşuna. Ben de her hafta giriyodum ama bu gidişle bugün doğuma gideceğim :)))
Benim yengem öyle oldu. Tahmini tarihten 2 hafta önce. Kontrole gidinde nst de sancı çıktı. Yakalandı😆 sonrada geri göndermedilergece on bucuk civarı bebeğimiz geldi çok şükür 👐

Kızlar bundan anlayan var mı? Kadın çok uğraştı ikide bir yer değiştirdi aleti karnımda. Kalp atışında falan sıkıntı yok değil mi? Bi de sancılarım kaç olmuş? En yüksek değeri mi sayıyoruz? Kaç olması gerekiyor?
Kalp atışında sıkıntı yok canım sancı en fazla 75 e çıkmış gosteriyo zaten doktorun daha iyi değerlendirir üst üste çıkınca sıkıntı diye biliyorum

Kuzum şuan 6-7 veya 7-8 dk da bir geliyo su falan yok daha kanlı akıntı devam etti sabaha kadar. Evdeyim gitmedim su gelirse sancıların sıklaşırsa gel dediler dün. Yattım kalktım bütün gece sancı çektim nasıl sabahı zor ettim anlatamam.

37+4 bugün canım. Gidip gitmemekte kararsızım daha da sıklaşırsa gideceğimm sanırım

Tamam canım benim 😘😍

Amin canım inşallah dün muayene etti ebe parmak ucu kadar dedi ondan önceki randevumda yoktu açılmam.

Kuzum sabaha kadar yat kalk yaptım baş ağrısı bi yandan sancılar bi yandan. İshal oldum ayıptır söylemesi bir de onun karın ağrısı bi yandan. Yani ne yapıcam böyle bilmiyorum 🙊 telefona hiç bakamadım gece yeni gördüm yazdıklarınızı😍😘
Kaç dakkaya düşerse gel dedi doktor canım. Bugün doğurursun sen bence😍🙈
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma 🥰

Amin canım inşallah evet çok heyecanlı halen evdeyim bakalım öyle sersem gibi oldum uykusuzluk + sancı + ishal ağrıları. İşin kötü yanı ishal ağrısını da sancı zannediyorum bazen :) sanırım bugün hastane yolu gözüküyor bana..
Sancı o zaten canım😍
İshal ve adet ağrısı karışık
Ben suni sancı aldım ama öyleydi yani

Kuzum bu gece o fındık kurdu kucağında olcak bak gör 🥰 hadi hayırlı doğumların olsunn inşallahh 🙏🙏
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim bakalım ne zaman gelcek minik kızım 😍 😊
Benim yengem öyle oldu. Tahmini tarihten 2 hafta önce. Kontrole gidinde nst de sancı çıktı. Yakalandı😆 sonrada geri göndermedilergece on bucuk civarı bebeğimiz geldi çok şükür 👐

Allah kolaylık versin. Bu kadar hamişden dua aldın sen ve bebisin İnşAllah Allah kabul eder 👐
Amin kuzum inşallah Allah hepinizden razı olsun canım benim Rabbim hepinize de bana da kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 😊 😘 😍
Kaç dakkaya düşerse gel dedi doktor canım. Bugün doğurursun sen bence😍🙈
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma 🥰
Kuzum 4-5 diyodu dün ebe 1 dk kadar sürerse dedi ama ben gene de doktora mesaj attım hala dönemedi sanırım ameliyatta falan yoksa dönüyor kesinlikle. 😘 amin inşallah kuzum hayırlı haberler veririm inşallah bakalım ne zaman gelir minik kuzum. 😍

Sancı o zaten canım😍
İshal ve adet ağrısı karışık
Ben suni sancı aldım ama öyleydi yani
Valla ne bileyim kuzum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bildiğim yok gezip duruyorum evde öyle sersem gibi. 😄 adet sancısı gibi sancılar hep var ama 5-6 6-7 en fazla 8 dk bir kuvvetli ağrılar gelip gidiyor.

Galiba başladı canım su falan gelmedi ama sancılarım 4-5-6 dk arası değişiyor off napıcam bilmiyorum bi yandan ishal çok zorlanmaya başladım korkuyorum..
Korkma hastaneye git artık bence ılık duş al önce hayırlısı ile alacaksın kucağına

Valla ne bileyim kuzum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bildiğim yok gezip duruyorum evde öyle sersem gibi. 😄 adet sancısı gibi sancılar hep var ama 5-6 6-7 en fazla 8 dk bir kuvvetli ağrılar gelip gidiyor.
Ee sen doğum sancısı çekiyorsun niye gitmiyorsun canım 🙄 evde bilinçsiz beklemek de iyi mi bilemedim 🤷🏻‍♀️ bu arada su gelmiyor herkeste nişan gelmesi sancı sıklaşması zaten doğum belirtisi.. sen su beklıyorsan bılgın olsun bebegın strese gırmesın su gelcek dıe beklerken 🤷🏻‍♀️

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel canım sevindim önemli olan bunu başarmak ❤ hiçte kötü değil gayet güzel bir huy 💞 aynen ya çember daraldı şükür bu günleri gösterene kuzum 🤲 iyiyim fazla duygusalım sadece bakalım bugün gidicem kontrolüm var. Dogum yapmayı düşündüğüm doktor idari izine çıkmış aralığa kadar 🙈 bugün başka bir doktora gidiyorum inşallah memnun kalırım 😬
Ne yaptın canım.gittin mi doktora ne dedi

Kalp atışında sıkıntı yok canım sancı en fazla 75 e çıkmış gosteriyo zaten doktorun daha iyi değerlendirir üst üste çıkınca sıkıntı diye biliyorum
Canım nasılsın durumun nasıl bu gece rüyamda seni gördüm konuşuyorduk bebeğe isim düşünüyordun kararsız kalmıştın ☺️ bi sıkıntı yoktur inşallah

kızlar nasılsiniz hepiniz doguma giden arkadasim bir avazda dogsun ins.bebis... basıma neler geldi yaa 20 kasımda sezeruan olucakyım pazartesi esimin covid testi pozitif cıktı ben sok oldum bir haftadır ayri yatiyorduk allahtan öyle olunca kendini yatak odaya kilitledi hic görüsmüuoruz allahtan bende ve çocuklarda simdilik bisey yok ins da olmaz karantinamın 6.günundeyim daha :KK43: bir sorun çıkmazsa 25 kasımda dogum yapıcam insallah karantinam 24.nde bitiyo çok stresli günler geçirıyorum kendimi gectim ben hastanedeyken çocuklara kim bakcak telaşı sardı annemlerde gelcekti covidden dolayı biletleri iptal ettiler yalnızım artık aman sizler dikkat edin kendinize😣
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu sıkıntılı dönemi doğuma hayırlısıyla yanınızda olur aileniz 🙏
Sol kaburgam muhtemelen çürüdü 🥺 akşam bende WC ye gitmekten uyuyamadım sol tarafıma dönünce acıyo artık sağ tarafta uyuyabildim inşallah zararı olmaz 😞🥺 bide haftalar ilerledikçe neler olur daha kim bilir 🙁
Sol ya da sağ taraf farketmez sırtüstü yatma yeter dedi canım benim doktorum.

Canım nasılsın durumun nasıl bu gece rüyamda seni gördüm konuşuyorduk bebeğe isim düşünüyordun kararsız kalmıştın ☺️ bi sıkıntı yoktur inşallah
Hadi ya ❤️ iyiyim canım çok şükür idare ediyorum dönüp durmaktan basım yastiktan düşmüş sanırım midemin yanmasina kaç yastık değiştim uyandigimdan beri boynum tutuk zaten sol kaburgam filan batiyo arkalı önlü bide o tarafta kuluç ağrısı oluştu 😁 öyle yada böyle doğacaklar insallah 🤲 kızımın adı Asel olacak inşallah sen nasılsın iyisin inşallah ❤️

Hadi ya ❤️ iyiyim canım çok şükür idare ediyorum dönüp durmaktan basım yastiktan düşmüş sanırım midemin yanmasina kaç yastık değiştim uyandigimdan beri boynum tutuk zaten sol kaburgam filan batiyo arkalı önlü bide o tarafta kuluç ağrısı oluştu 😁 öyle yada böyle doğacaklar insallah 🤲 kızımın adı Asel olacak inşallah sen nasılsın iyisin inşallah ❤️
Kuzum benim Allah hayırlı şifalar kolaylık versin boynuna vıcks sür ve kapat yumuşatıp rahatlatır, kızın adıyla yaşasın inşallah 😍 ama rüyamda oğlun olacakmış Arda ve Ufuk arasında kalmıştın acaba sonraki bebişi mi gördüm☺️ 🤔 💞 zaman azaldıkça sıkıntılar artıyor benimde karnım belim ağrımaya başladı feci bi ağrı saplanıyor adet olacakmış gibi bi anda sonra geçiyor, günde bikaç kere yoklamaya başladı Allah sonumuzu hayretsin ☺️ 😘

Back
X