- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 40
Bazı hastanelerde yapıldığını duydum. Kuzenime ve annesine yapılmış. Kuzenim pozitif çıkmış.Kizlar hastaneye yatis yapilmadan once size ve refakatciye covid testi yapildi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı hastanelerde yapıldığını duydum. Kuzenime ve annesine yapılmış. Kuzenim pozitif çıkmış.Kizlar hastaneye yatis yapilmadan once size ve refakatciye covid testi yapildi mi?
Benim yengem öyle oldu. Tahmini tarihten 2 hafta önce. Kontrole gidinde nst de sancı çıktı. YakalandıMaşallah canım oğluşuna. Ben de her hafta giriyodum ama bu gidişle bugün doğuma gideceğim :)))
Allah kolaylık versin. Bu kadar hamişden dua aldın sen ve bebisin İnşAllah Allah kabul ederMaşallah canım oğluşuna. Ben de her hafta giriyodum ama bu gidişle bugün doğuma gideceğim :)))
Kalp atışında sıkıntı yok canım sancı en fazla 75 e çıkmış gosteriyo zaten doktorun daha iyi değerlendirir üst üste çıkınca sıkıntı diye biliyorumKızlar bundan anlayan var mı? Kadın çok uğraştı ikide bir yer değiştirdi aleti karnımda. Kalp atışında falan sıkıntı yok değil mi? Bi de sancılarım kaç olmuş? En yüksek değeri mi sayıyoruz? Kaç olması gerekiyor?
Hadi hayırlısı olsun hemencecik kurtul inşallahMaşallah canım oğluşuna. Ben de her hafta giriyodum ama bu gidişle bugün doğuma gideceğim :)))
Kaç dakkaya düşerse gel dedi doktor canım. Bugün doğurursun sen benceKuzum şuan 6-7 veya 7-8 dk da bir geliyo su falan yok daha kanlı akıntı devam etti sabaha kadar. Evdeyim gitmedim su gelirse sancıların sıklaşırsa gel dediler dün. Yattım kalktım bütün gece sancı çektim nasıl sabahı zor ettim anlatamam.
37+4 bugün canım. Gidip gitmemekte kararsızım daha da sıklaşırsa gideceğimm sanırım
Tamam canım benim
Amin canım inşallah dün muayene etti ebe parmak ucu kadar dedi ondan önceki randevumda yoktu açılmam.
Kuzum sabaha kadar yat kalk yaptım baş ağrısı bi yandan sancılar bi yandan. İshal oldum ayıptır söylemesi bir de onun karın ağrısı bi yandan. Yani ne yapıcam böyle bilmiyorumtelefona hiç bakamadım gece yeni gördüm yazdıklarınızı
![]()
Sancı o zaten canımAmin canım inşallah evet çok heyecanlı halen evdeyim bakalım öyle sersem gibi oldum uykusuzluk + sancı + ishal ağrıları. İşin kötü yanı ishal ağrısını da sancı zannediyorum bazen :) sanırım bugün hastane yolu gözüküyor bana..
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim bakalım ne zaman gelcek minik kızımKuzum bu gece o fındık kurdu kucağında olcak bak görhadi hayırlı doğumların olsunn inşallahh
![]()
Benim yengem öyle oldu. Tahmini tarihten 2 hafta önce. Kontrole gidinde nst de sancı çıktı. Yakalandısonrada geri göndermedilergece on bucuk civarı bebeğimiz geldi çok şükür
![]()
Amin kuzum inşallah Allah hepinizden razı olsun canım benim Rabbim hepinize de bana da kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahAllah kolaylık versin. Bu kadar hamişden dua aldın sen ve bebisin İnşAllah Allah kabul eder![]()
Kuzum 4-5 diyodu dün ebe 1 dk kadar sürerse dedi ama ben gene de doktora mesaj attım hala dönemedi sanırım ameliyatta falan yoksa dönüyor kesinlikle.Kaç dakkaya düşerse gel dedi doktor canım. Bugün doğurursun sen bence
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma![]()
Valla ne bileyim kuzum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bildiğim yok gezip duruyorum evde öyle sersem gibi.Sancı o zaten canım
İshal ve adet ağrısı karışık
Ben suni sancı aldım ama öyleydi yani
Korkma hastaneye git artık bence ılık duş al önce hayırlısı ile alacaksın kucağınaGaliba başladı canım su falan gelmedi ama sancılarım 4-5-6 dk arası değişiyor off napıcam bilmiyorum bi yandan ishal çok zorlanmaya başladım korkuyorum..
Ee sen doğum sancısı çekiyorsun niye gitmiyorsun canımValla ne bileyim kuzum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bildiğim yok gezip duruyorum evde öyle sersem gibi.adet sancısı gibi sancılar hep var ama 5-6 6-7 en fazla 8 dk bir kuvvetli ağrılar gelip gidiyor.
Ne yaptın canım.gittin mi doktora ne dediNe güzel canım sevindim önemli olan bunu başarmak ❤ hiçte kötü değil gayet güzel bir huyaynen ya çember daraldı şükür bu günleri gösterene kuzum
iyiyim fazla duygusalım sadece bakalım bugün gidicem kontrolüm var. Dogum yapmayı düşündüğüm doktor idari izine çıkmış aralığa kadar
bugün başka bir doktora gidiyorum inşallah memnun kalırım
![]()
Canım nasılsın durumun nasıl bu gece rüyamda seni gördüm konuşuyorduk bebeğe isim düşünüyordun kararsız kalmıştınKalp atışında sıkıntı yok canım sancı en fazla 75 e çıkmış gosteriyo zaten doktorun daha iyi değerlendirir üst üste çıkınca sıkıntı diye biliyorum
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu sıkıntılı dönemi doğuma hayırlısıyla yanınızda olur ailenizkızlar nasılsiniz hepiniz doguma giden arkadasim bir avazda dogsun ins.bebis... basıma neler geldi yaa 20 kasımda sezeruan olucakyım pazartesi esimin covid testi pozitif cıktı ben sok oldum bir haftadır ayri yatiyorduk allahtan öyle olunca kendini yatak odaya kilitledi hic görüsmüuoruz allahtan bende ve çocuklarda simdilik bisey yok ins da olmaz karantinamın 6.günundeyim dahabir sorun çıkmazsa 25 kasımda dogum yapıcam insallah karantinam 24.nde bitiyo çok stresli günler geçirıyorum kendimi gectim ben hastanedeyken çocuklara kim bakcak telaşı sardı annemlerde gelcekti covidden dolayı biletleri iptal ettiler yalnızım artık aman sizler dikkat edin kendinize
![]()
Sol ya da sağ taraf farketmez sırtüstü yatma yeter dedi canım benim doktorum.Sol kaburgam muhtemelen çürüdüakşam bende WC ye gitmekten uyuyamadım sol tarafıma dönünce acıyo artık sağ tarafta uyuyabildim inşallah zararı olmaz
bide haftalar ilerledikçe neler olur daha kim bilir
![]()
Ben geçen gün ishal olduğumda dr um ıshalin gebelikle bir alakası olmadığını söylemiştiİshal olduysan oda doğum başladı demektir canım tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli al kızını kucağına
Hadi yaCanım nasılsın durumun nasıl bu gece rüyamda seni gördüm konuşuyorduk bebeğe isim düşünüyordun kararsız kalmıştınbi sıkıntı yoktur inşallah
Kuzum benim Allah hayırlı şifalar kolaylık versin boynuna vıcks sür ve kapat yumuşatıp rahatlatır, kızın adıyla yaşasın inşallahHadi yaiyiyim canım çok şükür idare ediyorum dönüp durmaktan basım yastiktan düşmüş sanırım midemin yanmasina kaç yastık değiştim uyandigimdan beri boynum tutuk zaten sol kaburgam filan batiyo arkalı önlü bide o tarafta kuluç ağrısı oluştu
öyle yada böyle doğacaklar insallah
kızımın adı Asel olacak inşallah sen nasılsın iyisin inşallah
![]()