• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaşadığın durumlar çok normal korku, endişe, stres hepsi var şu anda. Acaba yapabilir miyim? Acaba bakabilir miyim? Şu an yaşadığın ağrılar hepsi etkiliyo. Bende ilk gebeliğimde öyleydim 25 yaşındaydım çok rahatlığa alışmıştım öğlene kadar yatıyodum bidaha böyle rahat olamıycam diye çok stres ediyodum. Kendini üzme herşey gelip geçiyor. Tadını çıkar bugünlerin. Evde bişeyler yapmaya çalış ağrın olmadığı zamanlarda nebilim bebeğin için bişeyler al süsle falan kafanı dağıt , mutlu ol 🤗
canim ne guzel yazmissintam da oyle dusunuyorum hep soru isaretleri var. Bu ara ruyamda da hep suyumun geldigini goruyorum veya dogumun basladigini cok stres yaptim sanirim

Kızlar selam :) bugün doktor kontrolüm vardı 37. Haftadayım doktor suyumda azalma olduğunu, plesenta nın yaşlanmaya başladığını ve ultrason ölçümüne göre bebeğin 1 hafta geride olduğunu söyledi :KK43: böyle bir şey yaşayan var mı :KK43:
Canım 37 hafta olmussun rısklı donemı atlatmıssın bıldıgım kadarıyla dogumu baslatıyorlar boyle durumlar da doktorun ne dedı kı?

Canım 37 hafta olmussun rısklı donemı atlatmıssın bıldıgım kadarıyla dogumu baslatıyorlar boyle durumlar da doktorun ne dedı kı?
2 gün sonra tekrar kontrole çağardı duruma göre karar vermek için :( yine de çok endişeliyim kilosu 2700 çıkıyor ultrasonda falan ama korkuyorum sorun yaşar mıyız diye :(

canim ne guzel yazmissintam da oyle dusunuyorum hep soru isaretleri var. Bu ara ruyamda da hep suyumun geldigini goruyorum veya dogumun basladigini cok stres yaptim sanirim
Ya sürekli bu sayfada görüyoruz okuyoruz ya ister istemez etkileniyor insan. Ben bile bu gruptan sonra ilk gebeliğimde hiç bişey bilmiyomuşum öyle mal gibiymişim meğer diyorum 😂

Ya sürekli bu sayfada görüyoruz okuyoruz ya ister istemez etkileniyor insan. Ben bile bu gruptan sonra ilk gebeliğimde hiç bişey bilmiyomuşum öyle mal gibiymişim meğer diyorum 😂
cogu seyi de burda ogrendim ama grubun hakkini yiyemem☺️☺️

2 gün sonra tekrar kontrole çağardı duruma göre karar vermek için :KK43: yine de çok endişeliyim kilosu 2700 çıkıyor ultrasonda falan ama korkuyorum sorun yaşar mıyız diye :KK43:
Allahın ıznınle evladını sağlıkla alırsın kucağına canım kg'su gayet iyi ciğerleri de hafta itibariyle gelişimini tamamlamıştır üzme kendini 🤲🏻 Elhamdülillah 37 hafta çok iyi bir zaman 🌺

Allahın ıznınle evladını sağlıkla alırsın kucağına canım kg'su gayet iyi ciğerleri de hafta itibariyle gelişimini tamamlamıştır üzme kendini 🤲🏻 Elhamdülillah 37 hafta çok iyi bir zaman 🌺

inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🏻

Kızlar selam :) bugün doktor kontrolüm vardı 37. Haftadayım doktor suyumda azalma olduğunu, plesenta nın yaşlanmaya başladığını ve ultrason ölçümüne göre bebeğin 1 hafta geride olduğunu söyledi :KK43: böyle bir şey yaşayan var mı :KK43:

2 gün sonra tekrar kontrole çağardı duruma göre karar vermek için :KK43: yine de çok endişeliyim kilosu 2700 çıkıyor ultrasonda falan ama korkuyorum sorun yaşar mıyız diye :KK43:
Canım benim de doktor alması gereken kilodan iki haftadır az alıyor geri kalmış biraz ondan iki günde bir nst ve ultrason A çağırdı bu hafta sonu itibariyle 36 bitmiş oluyor 35.2 de 2588gr çıktı kilosu böyle yavaş giderse pazartesi günü seni doğurturuz dedi ben de bi endişe ettim daha beklemiyordum çünkü normal istiyorum normal yapamazsın diye bir şey demedim dedi cumartesi günü duruma göre Karar vercez dedi yani yarında gidicem bakalım iki gün geçmiş oluyor durum ne ben de çok merak ediyorum 🙏

Evet abla ankastrenın oraya basmıs oradan mermer kırılıyor komple yere ındı dolaplardan bı kacı da çöktü mermerin ağırlığı ile falan :) ben ablanın iyi olmasına şükrediyorum resmen mutfakla dalga geçiyorum artık..
Neyse işin özü kimse mermere çıkmasın 😬
Canm o hatayı bende yaptım ucuz yırttım bir ayagimi mermere bir ayağımda ankastre nin önüne yani kesilen ince kisima koymuşum korneşi siliyordum uzanaym derken yuklenmisim kırdım mermeri Allah'tan düşmedim yere 😁🤣

Sabah 8-8:30 gibi doğuma gireceğim nasipse, bugün hiç heyecan yoktu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım. Hem uykum var, hem yok. Sabah olur mu ya bugün 🤭
Hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla atlatır, meleğini kucağına alırsın inşaallah, Allah yardımcın olsun canım🙏🌹

Aralik ilk hafta bi ikimiz kaldik galiba nasilsin kuzum varmi agrin sancin
Ben doktor değiştirdim son dakika 1-2 hafta önden giden çocuğum 2 hafta geri çıktı 37 haftalıkken tekrar detaylıya girdim herşey normal çıktı gelişimi boyu kilosu bu kadar cihaz farkı nasıl oluyor anlamış değilim

Canım benim de doktor alması gereken kilodan iki haftadır az alıyor geri kalmış biraz ondan iki günde bir nst ve ultrason A çağırdı bu hafta sonu itibariyle 36 bitmiş oluyor 35.2 de 2588gr çıktı kilosu böyle yavaş giderse pazartesi günü seni doğurturuz dedi ben de bi endişe ettim daha beklemiyordum çünkü normal istiyorum normal yapamazsın diye bir şey demedim dedi cumartesi günü duruma göre Karar vercez dedi yani yarında gidicem bakalım iki gün geçmiş oluyor durum ne ben de çok merak ediyorum 🙏
İnşallah sağlıkla gelirler canımm. Bende cuma günü gidicem bakalım neye karar vericez hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Bizde 2700 ciktik neden korktunuz ki normal haftasina gore

Back
X