Belki uyuyordur soluna yat bakalım gofrete tepki vercek mi?Yok aksine uzun suredir ilk defa duzgun uyumustum gece![]()
Soğuk bir şey iç bende o da etki ediyor hareketlenmesine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki uyuyordur soluna yat bakalım gofrete tepki vercek mi?Yok aksine uzun suredir ilk defa duzgun uyumustum gece![]()
Kuzum zaten tatli yemissin soluna yat. Bekle. Azcik karnını dürt uyar onu. Ebe hanim ve doktorum hareketler konusunda baya tembihlediler. Bunlara tepki vermezse gel dinleyelim kalp atışını diye. Sen bi sakince dinle bebisini önceBugun kizim hic tekme atmadi cok tedirgin oldum sali gunu gittigimde doktora hersey yolundaydi simdi gofret yedim bekliyorum ama hic hareket yok agrim falanda yok anlamadim![]()
Ben bu hafta basinda son kontrolüme gittim. Orda soyledi. 4.gün geleceksiniz topuk kani icin dediSağlık ocağı aradı beni topuk kanı için gelceksin doğumdan 1 hafta sonra diye
Bilgiler aldı kg / kullandığım ilaç vs sizi de aradılar mı?![]()
beni hiç çağırmadı yaBen bu hafta basinda son kontrolüme gittim. Orda soyledi. 4.gün geleceksiniz topuk kani icin dedi
Hangi aşıları kuzubeni hiç çağırmadı yaHep telefondan bilgi aldı kapattı bi aşı olmaya gittim burada covid19 çok fazla diye
bu aşıları hastane de yapmıyorlar mı?
Bana da doktorum tatlıya yatıp beklemene rağmen 30 dk içinde tepki yoksa gel demiştiKuzum zaten tatli yemissin soluna yat. Bekle. Azcik karnını dürt uyar onu. Ebe hanim ve doktorum hareketler konusunda baya tembohlediler. Bunalra trpki vermezse gel dinleyelim kalp atışını diye. Sen bi sakince dinle bebisini önce
rutin aşıları da olacak dedi de detayları sormadım kiHangi aşıları kuzu
Valla sanirim sağlık ocağı yapıyor hastane degilrutin aşıları da olacak dedi de detayları sormadım ki![]()
Hadi ya hiç de sevmiyorum sağlık ocaklarınıValla sanirim sağlık ocağı yapıyor hastane degiltopuk kani icin gittigimizde aşı karti verirler muhtemelen. Bayaaa sık gideceğiz bebis doğunca
Valla pazartesi gittigimde ebe dedi bebek dogunca daha sık görüşeceğiz . Ben de üzüldüm öyle oluncaHadi ya hiç de sevmiyorum sağlık ocaklarını![]()
Çok yaşlı amcalar teyzeler oluo öksürüp tıksırıyorlar yapışıolar insanaValla pazartesi gittigimde ebe dedi bebek dogunca daha sık görüşeceğiz . Ben de üzüldüm öyle olunca![]()
Haklısın valla. Bizim saglik ocagi küçük zaten asiri yogun degil. Acaba siz de mi daha az yogun bir yere taşısanızÇok yaşlı amcalar teyzeler oluo öksürüp tıksırıyorlar yapışıolar insana
Neyse covid19 dan kaçış yok bir şekilde sürü bağışıklığı olacağız herhalde kaç kaçabildiğin kadar yapacağız![]()
Bende artık tanıdıgım ısımlerde duymaya basladım tedbirler yeterli olmadı ülkemizde corona olan otobüse binip teste giderse yeterli test yapılmaz önlem alınmazsa böyle olacağı belliydiBugün o kadar çok corona olmuş haberi aldım ki psikolojim alt üst oldu hayırlısıyla şu günleri tamamlayalım sağlıkla kucağımıza alalım yawrularımızı ama çok korkuyorum artık![]()
evin hemen alt sokağında sabahın köründe gidip çıkacağız yapcak bir şey yok uzak bir yere de git dön zor olur kışın sanırımHaklısın valla. Bizim saglik ocagi küçük zaten asiri yogun degil. Acaba siz de mi daha az yogun bir yere taşısanız
Aynen kuzum. Zaten bizim is ebeyle. Ebe de yaşlılarla ilgilenmiyor. Hemen girer çıkarızevin hemen alt sokağında sabahın köründe gidip çıkacağız yapcak bir şey yok uzak bir yere de git dön zor olur kışın sanırımBakırköy burası her yer kalabalık..
Sağlıkla kucağımıza alalım gerisini bir şekilde halledeceğiz Allahın izninle![]()
Yorumunuz için teşekkür ederimYazdıklarınız bakış açınız çok değerli gerçekten, böyle olumlu yazılar çok iyi geliyor şu durumda en çok ihtiyacımız olan psikolojik destek olarakBir insanı biz şekillendiriyoruz vatana millete yararlı, anne babasına dua getiren, hayırlı evlat olurlar inşallah, bazen yazdıklarınızın daha fazlasını bile yaşıyorum pişmanlık, korku, bunalıp ağlama sinir nöbeti , naptım niye yaptım ben vs. sonra kendime kızıyorum niye bu kadar bencilim rahatlığım özgürlüğüm daha mı önemli bebekten Allah onu bize nasip etti ne büyük bir hediye, bir mucizeye an be an bedenimde 9 aydır şahitlik ediyorum Allah bakacak gücü kuvveti de verir o Allahın emaneti bir melek sana, diye bir hafifleme huzur geliyor
Allah hepimize bu zorlu süreçlerde kolaylık sağlık iç huzuru versin inşallah evlatlarımızı sağ salim bize bağışlasın.