Dualarınız, iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. Hiç tansiyon sorunum olmadı hamilelikte normalde de hep düşüktür benim 10-6 seyrederdi. Hamilelikte de 9-5 gitti. Çok şükür nst de kalp atışları normal o da cok onemli dedi doktor ama eğer tansiyonu düzelmezse çok bekletemicek. Benim endişem bikac hafta önce böyle bi sorun olup bebeğime zarar vermiş olma ihtimali

doktor 30. Haftadan sonra ölçülüyor doppler ile dedi ama hep gittiğim doktor ne ölçtü ne de bana bisey dedi. Daha bugün sabah suyu çok iyi coraspine devam dedi. Öğleden sonra geldiğim doktor bayağ tecrübeli ve yaşı da var suyu azalma eğiliminde dedi, coraspin maksimum 34. De kesilmeli yoksa kalbinde delik kapanmaz bebeğin dedi. Her bebekte oluyomuş ve ilk ağlamasa basınçla kapaniyomus o delik

tek bir doktora güvenip beklememek lazım ki ben çok çeşitli doktora gittim yine de böyle oldu. Allah esirgesin yavrularımızı inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım. Elimden geleni yaptım bu süreçte 8 aydır diyete sabretmek bile çok zordu ama bebeğime bisey olmasın diye dayandım. Son haftalarda böyle bi durumla karşılaşmak çok üzdü beni. Allah korusun inşallah