Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten hepten Allah'a emanetiz buna bakıp sadece bebeği aliyolar işte onun dışında bir sürü test yapiliyo adama soeuyoz önlemi olabilir mi kesinlikle anne karnında müdahale edilmiyo diyo garip şeyler insanın kabullenmesi için bir sürü para sarf etmekle kaliyoYok canım bende sadece detaylı da bakıldı boyle seylere bakmıyor Allah'a emanet gidioz![]()
Kanala girmediği surece tekrar donebiliyomus canımHanımlar bu haftalarda doğum pozisyonu olan bebek tam tersi dönebilir mi eski haline ?
Sabah midemin orada tekmeliyordu şimdi sol kasığımda sanki eller mi ayaklar mi ayiramiyorum da sürekli oraya vuruyor.
Canım sen hangi gün doğum yaptın? Allah analı babalı büyütsün gözün aydın senin deYa kısmet işte ben de beklemiyordum çantam bile hazır değildi düşün elim kolum boş hastaneye gittimdünden beri sagiyorum ama bi iki damla anca geldi henüz yok ya
Eşin tabiki yeterli olur canım. Şüphe bile etme. Babası sonuçtaKızlar herkese merhaba, siz doğuma kaç kişi veya kiminle gitmeyi düşünüyorsunuz. Benim annem gelecekti doğuma 65 yaş üstü yasağından dolayı gelemeyecek. Yeğenim vardı oda 18 yaşında 20 yaş yasağına takıldı. Onu da goturemeyecegim. Benimle hastane ye gelebilecek sadece eşim var. Başka kimsem Yok zaten. Eşimde yeterli olurmu bilmiyorum. Çok üzülüyorum ya. Eşim hem benimle hem bebekle ilgilenebilirmi bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.
Cnm ben de vardım 26 kasım annelerinden. Yarına aldık26 kasım da doğum yapacaklar son 2 gün stres nasıl![]()
Benimki de hiç doppler bakmadı. Bi de tam mesajları okumadan yazmışım özür dilerim moralini daha da bozduysamBebeklerimiz Allah’a emanet bir doktorun dediğini başkası yalanlıyor. İnsan tek doktora da güvenemeyecek. İnşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına
Cnm başka doktora gitmekle iyi yapmissin. Haftan çok iyi aslında. Ama sancin yokken her şey yolunda giderken hemen almak..bilemedim.Kızlar dün akşam nişanım geldi ,bu sabahta kanamalı bı su akti yarım çay bardağı kadar. Doktora gittim çatı muayenesi yaptı ama bebek çok yukarda sancım da yoktu hemen sezeryan alalım dedi ,38+5 im bu arada. Ben kabul etmedim başka bı doktora gittim o da bekleyebiliriz bebekte sıkıntı yok suyun gelene kadar bekleyelim dedi ama çok istiyorum normal doğumu fakat gözümü de korkutmuyor değil ne yapacağım bilmiyorum ya
Kesinlikle öyle engelli sorunlu aldır bunu dedikleri çocuklar sapasağlam doğuyorCanım zaten hepten Allah'a emanetiz buna bakıp sadece bebeği aliyolar işte onun dışında bir sürü test yapiliyo adama soeuyoz önlemi olabilir mi kesinlikle anne karnında müdahale edilmiyo diyo garip şeyler insanın kabullenmesi için bir sürü para sarf etmekle kaliyo![]()
Sağlıkla yavrunu al kucağına ınsallah heyecan var mıCnm ben de vardım 26 kasım annelerinden. Yarına aldıköğretmenler günü diye dermişim
saka tabiki. Suyum azalınca ben panik oldum biraz. Yeter mi yetmez mi vs.. derken doktorum ha 2 gün önce ha perşembe dedi. Riske atmayalım dedi.
Aynen öyle amin inşallah canımKesinlikle öyle engelli sorunlu aldır bunu dedikleri çocuklar sapasağlam doğuyor
Ailelerin hamılelık surecını bogazına dızdıklerıyle kalıyorlar sınanacaksak zaten sonradan da bır sorun olup sınanabılırız imtihan dunyasıRabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizleri de
Hadi ya inşallah dönmemiştir canım doktor kontrolünde öğreneceğiz artık.Kanala girmediği surece tekrar donebiliyomus canım
Var cnm. Olmaz mii.keske sabah alsalar. Stresi bitse. Taaaaa öğleden sonra :)Sağlıkla yavrunu al kucağına ınsallah heyecan var mı![]()
Bize de iyi hissettiğinde haber ver dualarımız seninle ve yavrunlaVar cnm. Olmaz mii.keske sabah alsalar. Stresi bitse. Taaaaa öğleden sonra :)
5 dk çok kısa bir süre yaHerseyden bisi arar olduk normal bekledigimiz icin gunu belli olsa bukadar takilmam ama bende senin gibiym ufak belirtide acaba diyorum bide 5 dk kalana kadar sancila hastaneye gitmeyin diyolar nasil duracağım evde Allah bilir![]()
Bebek tansiyonu olayını ilk defa duydum ne yalan söyleyim çok şaşırdımladylone ama ne olur kafana takma stres yapma sağlıklı doğusunda hangi hafta da geldiği onemli degil
Benimki de hiç doppler bakmadı. Bi de tam mesajları okumadan yazmışım özür dilerim moralini daha da bozduysamBebeklerimiz Allah’a emanet bir doktorun dediğini başkası yalanlıyor. İnsan tek doktora da güvenemeyecek. İnşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına.
Ohh ne güzel canım maşallah ne güzel kurtuldun sendeKızlar merhaba sonunda bugün fırsat buldum yazıyorum. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Telefonu yeni elime aldım desem yeridir.kızımla alıştık baya birbirimize. Sütüm hemen geldi, sıkıntı çekmedim pek. Kızım emmeyi biraz zor öğrendi ama öğrendi. 17 Kasım salı günü doğdu. Adı Ela oldu
bu zamana kadar ne yazdığınızı okuyamadım malesef.
kimler doğurdu ben yokken burda merak ediyorum valla
doğum yapanlara güle güle büyütün demek istiyorum , yapacaklara da Rabbim yardımcı olsun güzelce alsınlar kucaklarına inşallah dualarım sizlerle
![]()
Amin cnm sagol. Haber veririmmBize de iyi hissettiğinde haber ver dualarımız seninle ve yavrunlaKolaylıkla kavuşun