- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
kahverengimsi yapiskan sumuksu yapidaNasıl bir şey tariflere uyuo mu canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahverengimsi yapiskan sumuksu yapidaNasıl bir şey tariflere uyuo mu canım![]()
Ya dur beni heyecanldirma senle ayniyiz benim hiç biseyim hazır degilKizlar nisanim geldi sanirim![]()
Pembe oluyor diyorlardı ama kahve de oluo mu bilmiorum ki, tecrübeli anneler daha iyi bilir. Hayırlısı artık hakkınızda canım, 1 2 hafta daha dursun inşallahkahverengimsi yapiskan sumuksu yapida
Rengi, yapısı anlatıldığı gibi mi? Nasıl birşey canım?Kizlar nisanim geldi sanirim![]()
Kahverengi de olabiliyormuş canım bir yazıda okumuştumPembe oluyor diyorlardı ama kahve de oluo mu bilmiorum ki, tecrübeli anneler daha iyi bilir. Hayırlısı artık hakkınızda canım, 1 2 hafta daha dursun inşallah![]()
Ay ciddi misin ben de heyecan yaptım aynı haftadayiz ya ne bu bebişlerin acelesi anlamadımKizlar nisanim geldi sanirim![]()
3 ay sıktık mi disimizi fıstık gibi oluruzNeyse benim doğumdan sonra göbeğim illa inecek ama onunki bakii kalacaaakkk, görsün bakalım uğraşmak nasıl oluyomuşş![]()
Benim doğum öncesinden de kilom vardı ondan benim 6 ay falan sıkmam lazım3ay
3 ay sıktık mi disimizi fıstık gibi oluruz
çok dirayetli olmamız lazım başta ekmek ve tatli yemezsek yavaş yavs gider emzirmek müthiş kilo verdiriyorBenim doğum öncesinden de kilom vardı ondan benim 6 ay falan sıkmam lazımemzirirken de nasıl sıkcaksam neyse umarım sütüm olur da emzirmek de baya kg verdiriomuş diolaarr
![]()
bende bugun dolabini son bi kez silip hurctaki kiyafetlerini yerlestirecektim hemen yapiyim bari sanci falan baslamadanYa dur beni heyecanldirma senle ayniyiz benim hiç biseyim hazır degil
Ay çok heyecanlııbende bugun dolabini son bi kez silip hurctaki kiyafetlerini yerlestirecektim hemen yapiyim bari sanci falan baslamadan![]()
canim bilmiyorumki tam olarak nisan nasil olur ama tuvalete gidiyim dedim bi baktim rengi kahverengiye donuk yapis yapis bisey gelmis gelirken hissetmedim yani belki de daha acik renkti durdukca kurumaya baslayinca koyulasti bilemiyorum en son sabah gitmistim cunku wcyeRengi, yapısı anlatıldığı gibi mi? Nasıl birşey canım?
bugun agrim sizim olmayinca gitmeyim dedim gerekirse pazartesi giderim diye dusunmustumAy ciddi misin ben de heyecan yaptım aynı haftadayiz ya ne bu bebişlerin acelesi anlamadım
Doktora gitmiş miydin bugün gidecektin sanki canım ? Habersiz bırakma bizi.
Hastaneye gittin mi canım gece de yazmıştımKizlar nisanim geldi sanirim![]()
Canm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.bugun agrim sizim olmayinca gitmeyim dedim gerekirse pazartesi giderim diye dusunmustum![]()
Dunden sonra tekrar gitmedim canim agrim yok diye sancim olursa giderimHastaneye gittin mi canım gece de yazmıştım![]()
Hastaneyi arayip ebeyle konusuyum olmazsa esimde evde degil birazdan gelecekCanm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.
Bende Bursadayim sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinizeEvet canım hayat hastanesi Bursa’da oturuyorum
Canım en azından doktoruna yaz durumu anlat nisan geldikten sonra zaten hemen olmuyo diye biliyorum su önemli hiç degilde nst filan kontrol yapar alttan bakmışlar belki oda tetiklemistir.Dunden sonra tekrar gitmedim canim agrim yok diye sancim olursa giderim
Çatı muayenesi sonrası bende de iki gün ara ara geldi canım ama nişan değildi. Muayene öncesi ilaç kullanıyor ya doktor o ve biraz kanama birleşince kahverengi oluyor diye biliyorum. Çatı muayenesi olmuştun değil mi?Kizlar nisanim geldi sanirim![]()