Gece gece aramışım onur beni fatihle konuştur diyeKendisi inkar ediyor sarkı benim diyor asıl sahibide bu adam telefonda farklı tvde farklı konusuyor diyorögrenirmisin bir merak ettim
Her ritime farklı figür uyguladıgımı da hayal et birbirinden bagımsız figürler olsun bunlar
Dereotuda hic sevmemKızlarAndyou dereotuna limon sıkıp tuz döküp yediginizde iltihap sökücü etkisi oluyormus ve yumurtalıklarımız icin cok yararlıymıs dereotu bilginiz olsun iltihap diyince aklıma geldi gecengün biryerde okumustum
Maydanzda iyi geliomus ama bazi seyler genelige engelmis veya dusuk yapiomus die okumustum ts ederim mudurecimKızlarAndyou dereotuna limon sıkıp tuz döküp yediginizde iltihap sökücü etkisi oluyormus ve yumurtalıklarımız icin cok yararlıymıs dereotu bilginiz olsun iltihap diyince aklıma geldi gecengün biryerde okumustum
Biz antalyalı lar hep böyleyiz sanırımmmYaaa nasil tatlisss ♥
Aynen bebegim antalyada yasiyorum esim trabzonlu cok sukur ki onu ikna ettim buraya yerlestiBiz antalyalı lar hep böyleyiz sanırımmmsuan antalyada mı yaşıyorsun cnm sen bide Trabzon görüyorum m
Hadi ya uf sinirim bozuluo napsakcam ilacda hic sewmm icmemde bklicez bitkisel yollarla sogan sarimsaga dayancamVucudunda iltihap var demek ki ne zaman grip olcak olsam disime vurur ilk iltihap sonra bogazima
Evde degil dısarda bir meskale bul cicegim kendine bence dönüp dolasıyorsun evin icinde ister istemez aklına geliyor parka gidip o spor aletlerine binen kadınlarla hareketler yap karsılıklı sakalas gülEwt tabiki battaniye öruorum kitap okuorum vs ya panik ataklik degilde vucudumn alismasi zor oldu sanki bide bn kndimi pek onemsemm temizligime dikkat ediorum enfeksyon oluo aslinda surekli biseylerle oyalanmaya calisiorum ama kotu bi huyum var bi seye baslayinca hemen olsun tez canliyim olmazsa hmn sıkılip birakiom inat etmedigim surece
Ayyy süper ben ayrı düştüm çok özlüyorum turnayı gözünden vurmuşsun valla ben ikna edemedimAynen bebegim antalyada yasiyorum esim trabzonlu cok sukur ki onu ikna ettim buraya yerlesti ♥
Dogal antibiyotikler bunlar hepHadi ya uf sinirim bozuluo napsakcam ilacda hic sewmm icmemde bklicez bitkisel yollarla sogan sarimsaga dayancam
E Eslem91 L LoriklorikKızlarAndyou dereotuna limon sıkıp tuz döküp yediginizde iltihap sökücü etkisi oluyormus ve yumurtalıklarımız icin cok yararlıymıs dereotu bilginiz olsun iltihap diyince aklıma geldi gecengün biryerde okumustum
Eski kafa bir es duşun onsuz bi yere gitmemi istemeyen ve kendiside gitmeyen haa tam o var basimdaEvde degil dısarda bir meskale bul cicegim kendine bence dönüp dolasıyorsun evin icinde ister istemez aklına geliyor parka gidip o spor aletlerine binen kadınlarla hareketler yap karsılıklı sakalas güleglenceli birseyler üret kuzum
Kimsesi olmadan bilmedigi sehre getirdim zor oldu ama iyi olduAyyy süper ben ayrı düştüm çok özlüyorum turnayı gözünden vurmuşsun valla ben ikna edemedim
Hiçte sevmem eve bile almam
3g ile hayata baglanılmıyormuyduGece gece aramışım onur beni fatihle konuştur diyevideo at bana gerçeğini görüp eşlik etmem lazım 3g ile baglanatım sana hemen
Yok kiz tutla ekmek arasi domates peynir sogan of ne yenir zaten acım dusununce iice acikiom guzel seyler ohhh misDogal antibiyotikler bunlar hepAnacim fena kokuyolar ama
Maydanoz evet tehlikeli ama bunun o sekilde bir etkisi yokmus kuzum folikasit iceriyormus dereotuMaydanzda iyi geliomus ama bazi seyler genelige engelmis veya dusuk yapiomus die okumustum ts ederim mudurecim
Ahh cig yesem her derde devada pismis yiyebiliyorumYok kiz tutla ekmek arasi domates peynir sogan of ne yenir zaten acım dusununce iice acikiom guzel seyler ohhh mis
Anaa cok iimis guzel bilgiler denerim ozmn bnde gerci cok sewmm ama cok da kotu degil ts ederm kuzucum cansinMaydanoz evet tehlikeli ama bunun o sekilde bir etkisi yokmus kuzum folikasit iceriyormus dereotu
Hep biz mi gidip alışcaz azıcıkta erkekler gelsin cnmKimsesi olmadan bilmedigi sehre getirdim zor oldu ama iyi olduayyy gelirsin buralara uzme benii hem kahvemide icersin gelince
Sarimsagi bile ekmek arasi tuzlayip yemeyi cok sewiorum hele yesilini ay iice aciktim kiz nolcak dene guzel oluo wallaAhh cig yesem her derde devada pismis yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?