- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Sende dualarimdasinn merak etme bebegim ikinizi bas konuk seciyorum dualarimda hayirli haberlerinizi bekliyorum ama rabbim sana da saglikli ve hayirli bebisler versin rabbim insallahBanada et kız banada ben daha uzun zamandır bekliyorum hem sanki hemşeriyiz torpil geç
Yok kız birlikte yazmışlarİnsanın istemedigi hersey bagımlılık yapıyor nedenseadamcok güzel söylüyor yaaa bide calmıs sarkıyı hırkız
Agzın bal kaymak yesin kuzummm Rabbim razı olsun antalyalı güzelSende dualarimdasinn merak etme bebegim ikinizi bas konuk seciyorum dualarimda hayirli haberlerinizi bekliyorum ama rabbim sana da saglikli ve hayirli bebisler versin rabbim insallah
Yerim seniAgzın bal kaymak yesin kuzummm Rabbim razı olsun antalyalı güzel
O yum tarihi olmasada adet döneminde bile bende olabiliyor sogukmu alıyoruz neyapıyorsak cicegim netten arastırdınmı hic?Aynn cnm haklisin cok degisik zaten herkezin farkli belirtileri oluo
Ya bisey diecem bugun yumurtlama gunum hissediorum dunden beri zatende kasiklarim surekli agri girio ara sira bide iliski oldu degerlendirdim ama seyim zonkluo bicak saplanir gibi aci oluo nie ki enfeksyonmu acaba ya
Sende mi antalyalisin yoksaAgzın bal kaymak yesin kuzummm Rabbim razı olsun antalyalı güzel
EvettttttSende mi antalyalisin yoksa
Hayır beraber yazmamıslar durum güncellemelerinde bir kız videosunu paylasmıs hatta onu izle anlarsınYok kız birlikte yazmışlarvalla öle oldu bugün piknikte bile o çaldı ezbere söyledim dedim oha gıcık oluyordum sözde
Walla hic bakmadim ya direk yaziyim dedim acikcasi bilmiomki sanirim dedigin gibi usutuoruz son zamanlar var hissediorum e son zmnlarda hava soguk zatenn cok sinir bozucu bisey ya evlenmeden once hic sorunum yoktu bnmO yum tarihi olmasada adet döneminde bile bende olabiliyor sogukmu alıyoruz neyapıyorsak cicegim netten arastırdınmı hic?
Yaaaaa bosa kanim kaynamamis deseneEvetttttt
Ayaklarina cok dikkat et canim benim evlilik icin ilk aldigim nasihat yaz kis ayaklarini sicak tut artik kiz degilsin kadinsin enfeksiyon cok kolay kaparsin olmustuWalla hic bakmadim ya direk yaziyim dedim acikcasi bilmiomki sanirim dedigin gibi usutuoruz son zamanlar var hissediorum e son zmnlarda hava soguk zatenn cok sinir bozucu bisey ya evlenmeden once hic sorunum yoktu bnm
Evlendikten sonra sen panikatak olmussun belliWalla hic bakmadim ya direk yaziyim dedim acikcasi bilmiomki sanirim dedigin gibi usutuoruz son zamanlar var hissediorum e son zmnlarda hava soguk zatenn cok sinir bozucu bisey ya evlenmeden once hic sorunum yoktu bnm
Valla Müge ve gülşende açıklama yaptı ordan duydum bizzat azından öğreneyim istersen benim kuzenin arası iyi onunlaHayır beraber yazmamıslar durum güncellemelerinde bir kız videosunu paylasmıs hatta onu izle anlarsınevet insanın diline dolanıyor is yaparken acıyorum mutfakta hareketlerimi görsen nasıl dans ettiriyor
Biliorum da arada bi saliorum yeni yeni corap uzun kollu giyinmeye basladim ts ederm cnm bnm kaynanamda ayaklarimi cok takar oyuzden artik temkin lazim ama hasta olcam hissediorum disim şiş dudagim ucukladi bi tuhafAyaklarina cok dikkat et canim benim evlilik icin ilk aldigim nasihat yaz kis ayaklarini sicak tut artik kiz degilsin kadinsin enfeksiyon cok kolay kaparsin olmustu
KesinlikleeeeYaaaaa bosa kanim kaynamamis desene
Vucudunda iltihap var demek ki ne zaman grip olcak olsam disime vurur ilk iltihap sonra bogazimaBiliorum da arada bi saliorum yeni yeni corap uzun kollu giyinmeye basladim ts ederm cnm bnm kaynanamda ayaklarimi cok takar oyuzden artik temkin lazim ama hasta olcam hissediorum disim şiş dudagim ucukladi bi tuhaf
Kendisi inkar ediyor sarkı benim diyor asıl sahibide bu adam telefonda farklı tvde farklı konusuyor diyorValla Müge ve gülşende açıklama yaptı ordan duydum bizzat azından öğreneyim istersen benim kuzenin arası iyi onunlagözümde canlandı
Yaaa nasil tatlisssKesinlikleeeeseni gördüğümden beri daha konuşmadan nickinde 07 yi görünce şirin olduğunu anlamıştım zaten
KızlarVucudunda iltihap var demek ki ne zaman grip olcak olsam disime vurur ilk iltihap sonra bogazima
Ewt tabiki battaniye öruorum kitap okuorum vs ya panik ataklik degilde vucudumn alismasi zor oldu sanki bide bn kndimi pek onemsemm temizligime dikkat ediorum enfeksyon oluo aslinda surekli biseylerle oyalanmaya calisiorum ama kotu bi huyum var bi seye baslayinca hemen olsun tez canliyim olmazsa hmn sıkılip birakiom inat etmedigim sureceEvlendikten sonra sen panikatak olmussun bellihic kendine meskale uretiyormusun can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?