Walla bilmiorum insallah olur hepimizin hayirli saglikli ewlatlari olur hemencik ama ruya diolar ya bnde bu ay o kadar sık ruya goruorumki bebek hamis oldugumu ttesti bilmiorum gecen kayin babami gordum bize ew bakin dedi kardesimi gordum bnide bocek issirdi kardesimle o hafta tartistik bn ruyamda kimi goruosam kesin biseyi cikio o hafta kesin diom bi bebek cikmadiİnsallah hemen tutar canmBende yaptırdım geçen ay tutmadı Bidaki regl de olursam yine düşünüyo gibiyiz bakalım
Aminn cnm insAllahYani düşününce ben de öyle diyorum. Normalde erken adet olmam ama tam da tedavi için gün aldığım bu ay böyle oluyorsa zamanı gelmemiş demek ki. Allah hayırlısını versin hakkımızda.
Aman annis kendine dikkat et helal olsun bitnm rabbime emanetsinizKizlar ben simdi ucaktaym hakkinizi hell edin nolur nolmazgrsrz
Hadi yaa :/ inşallah yakın zamanda nasip olurKızlar beni yanıltmadı vücudum erken yumurtlama sonucu erken regl oldum bugünü birinci gun olarak kaydediyorum leke geldi demin tuvalette
Evet ben 2 kere hissettim aynı dediğin gibi.ama kimyasal gebelik oldu malesef benim ikiside.simdi bir umut bekliyorum bat 15 i.senin kaçı batinAy inşallah.Hiç umudum yok ama inşallah ya. Bu batma öyle ince bir nokta gibi ki, aynı yerde ve aralıklı aralıklı dün akşamdan beri oluyor. Ben hamilelikte yumurtalıklarda batma oluyor sanıyordum. Yerleşmede olabilir mi ki? Bunu hissedebilir miyiz?
sanmıyorum kuzu artk bu ay nerdeyse boş günümüz yoktu iki döngü qrasi 20 gun oldu 5 günü adetten dokayi bostu 10 gun ilişki olmuş 5 gun olmamış ama tutmadı olmayacak demek ki Rabbim olmayanlara nasip etsin insAllah ben vazgeçiyorum artık yoruldum nasibimizde yok demek kiHadi yaa :/ inşallah yakın zamanda nasip olur
Oyle insanın ağzına kürekle vurasim geliyor onlardan biliyoruz ya bizKizlar giremedim 2 gundur kac hamis oldu ekimde valla benim etrafimda hamisler cogaldi sira sende diyorlar hemde ins hayirlisi bakalim diyorum tabi icimde kan agliyor
Deniyoruz olmuyor etmektense hayirlisi demek daha iyi artık yapmıyorum eşim zaten direk kısmet hayirlisi yasa diyor kapatıyorsanmıyorum kuzu artk bu ay nerdeyse boş günümüz yoktu iki döngü qrasi 20 gun oldu 5 günü adetten dokayi bostu 10 gun ilişki olmuş 5 gun olmamış ama tutmadı olmayacak demek ki Rabbim olmayanlara nasip etsin insAllah ben vazgeçiyorum artık yoruldum nasibimizde yok demek ki
Oyle insanın ağzına kürekle vurasim geliyor onlardan biliyoruz ya biz
Hayırlısı dememde kesmiyor artık benim cevremdekileri snrm istemiyor musunz yoksa olmuyor mu demeye başlıyorlarDeniyoruz olmuyor etmektense hayirlisi demek daha iyi artık yapmıyorum eşim zaten direk kısmet hayirlisi yasa diyor kapatıyor
16sı ama bugün yarın olacak gibiyim, kahverengi akıntı başladı canım. İnsallah senden güzel haberi alırız.Evet ben 2 kere hissettim aynı dediğin gibi.ama kimyasal gebelik oldu malesef benim ikiside.simdi bir umut bekliyorum bat 15 i.senin kaçı batin
Henüz kullanmaya baslamadim cnm bu adetle baslicam biraz geç almışım yumurtlamaya kadar kullaniliyomusCanm o macunu kullanırken ovu da yapman gerekiyor yapıyodun değil mi.? Bide bende de var ama tadını beğenemedim ya kullanamıyorum resmen
Olmuyorsa olmuyor sizene ama yaa hayat bizim hayatımız boşver tatlım sal gitsinHayırlısı dememde kesmiyor artık benim cevremdekileri snrm istemiyor musunz yoksa olmuyor mu demeye başlıyorlar
Sorabilirsin canım adete iki gün kala felan bazen 24. Günde bir olurum göre de adet günü oldu diyebilirimÇok soruyorum ama adete kaç gün kala :)
Olmuyorsa olmuyor sizene ama yaa hayat bizim hayatımız boşver tatlım sal gitsin
Amin cnmHayırlısı Allah ıslah etsin insanların hassas noktalarını ağızlarına sakız edenleri
Herşeyin yeri zamanı bellidir, belkide biraz ara vermek rahatlamak acısından iyi olur, her zaman hayırlısını isteyerek duaya devam inşallahsanmıyorum kuzu artk bu ay nerdeyse boş günümüz yoktu iki döngü qrasi 20 gun oldu 5 günü adetten dokayi bostu 10 gun ilişki olmuş 5 gun olmamış ama tutmadı olmayacak demek ki Rabbim olmayanlara nasip etsin insAllah ben vazgeçiyorum artık yoruldum nasibimizde yok demek ki
Oyle insanın ağzına kürekle vurasim geliyor onlardan biliyoruz ya biz
Benimde evlilik yıldönümü bu ay da bende bi umut bekliyorumBu ay hami olsam varya hem eşimin dogum gunu hemde evlilik yildonumunuz çok güzel hediye olur ama nerde hiç sanmam valla bu arada çok hafif bel ağrısı geldi ve gitti 3 dk filan sanki çok yorulmusum da o yüzden ayrılış gibiydi hissi
Yorum bile yapmak istemiyorum artik gerçekten Allah büyük eşimde dışına vuruyor artık bqya üzüldüğünü yüzüne söyleyince dayanamayıp ağlıyorum mesaj attım deminHerşeyin yeri zamanı bellidir, belkide biraz ara vermek rahatlamak acısından iyi olur, her zaman hayırlısını isteyerek duaya devam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?