Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciceklerim tünaydın
Henüz mesajları okuyamadım bir kahve icip gelecegim Sizi seviyorum
Bugün güzel birseyler olacak sanki icimde öyle bir his Allah hayır etsin diyelim bol gebe cıksın bugün insallah aminnn

Ayy sende bnm gibi her ay basliodum bu ay sevgililer gunu , bu ay dogum gunu yok tanisma yok yil donumu gecen sene bn cok takmistim bu sekilde hatta bi tanesinde o kadar cok emin olmustum ki eczameden test aldim ikiside cift cizgi cikti gittim zibin almistim o an aklima bi o geldi yakinda da sadece zibin satiliodu ama ne yazikki esimle kan vermeye gittim sonuc negatif esim sakladi zibini bi o gun gordum

Ciceklerim tünaydın
Henüz mesajları okuyamadım bir kahve icip gelecegim Sizi seviyorum
Bugün güzel birseyler olacak sanki icimde öyle bir his Allah hayır etsin diyelim bol gebe cıksın bugün insallah aminnn
Tünaydın canım bizede yap kahve inşallah çıkar hamişimiz bende inşallah 2 hafta sonra hamişim derim haha hayal işte

a
Hayırlısı olsun canım artık yapacak hiç bisey yok inan benim adıma yum haftasını deli gibi değerlendirdik yine olmadı nasibimizde yok demek ki artık çabalamiycam olmiyck diye düşüncem
slında doktorlar sık değil iki güne bir ilişki öneriyorlar canım
bana doktorum sık ilişkide şansı yarı yarıya azaltıyorsunuz demişti
bir dahaki sefere 2 güne 1 deneyin derim

a

slında doktorlar sık değil iki güne bir ilişki öneriyorlar canım
bana doktorum sık ilişkide şansı yarı yarıya azaltıyorsunuz demişti
bir dahaki sefere 2 güne 1 deneyin derim
Oyle de denedik hic bi şekilde olası yoksa olmuyor bence artik istemiyorum die düşünmeye çalışcam yoruldum her ay bi beklenti içinde olmaktan

Oyle de denedik hic bi şekilde olası yoksa olmuyor bence artik istemiyorum die düşünmeye çalışcam yoruldum her ay bi beklenti içinde olmaktan
Beklenti içine girmemek için birşeylerle meşgul olmak gerekiyor canım. Yoksa her türlü adet zamanı yaklaştığında acaba diyor insan.

Kızlar herkese merhaba, cok agir grip geciriyorum ilaca basladim mecburen bu ayı pas gecicez gibi gorunuyor bu durumda ovulasyon testi yapmaya gerek yok dimi? Onumuzdeki ay baslamak daha mantikli sanirim, sizce?

Kızlar herkese merhaba, cok agir grip geciriyorum ilaca basladim mecburen bu ayı pas gecicez gibi gorunuyor bu durumda ovulasyon testi yapmaya gerek yok dimi? Onumuzdeki ay baslamak daha mantikli sanirim, sizce?
Antibiyotik kullanacaksanız gerek yok ovulasyon testine, korunmaniz iyi olur sanırım bu ay.

Hayırlısı olsun canim umudunu yitirme bidakine hayırlı haberi alırsın inşallah. Benim bat 14 ekim bekliyorum bakalım sabırla

Yinede yap bence en azından yumurtlayıp yumurtlamadıgını anlarsın yinede dene bence uzun süre ilaç kullanmassın sonucta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…