Anladım kuzum sağol cevapların içinSorabilirsin canım adete iki gün kala felan bazen 24. Günde bir olurum göre de adet günü oldu diyebilirim
Ayy sende bnm gibi her ay basliodum bu ay sevgililer gunu , bu ay dogum gunu yok tanisma yok yil donumuBu ay hami olsam varya hem eşimin dogum gunu hemde evlilik yildonumunuz çok güzel hediye olur ama nerde hiç sanmam valla bu arada çok hafif bel ağrısı geldi ve gitti 3 dk filan sanki çok yorulmusum da o yüzden ayrılış gibiydi hissi
Aha icine dogmus insallah cikar biri hamisim dieCiceklerim tünaydın
Henüz mesajları okuyamadım bir kahve icip gelecegim Sizi seviyorum
Bugün güzel birseyler olacak sanki icimde öyle bir his Allah hayır etsin diyelimbol gebe cıksın bugün insallah aminnn
Tünaydın canım bizede yap kahveCiceklerim tünaydın
Henüz mesajları okuyamadım bir kahve icip gelecegim Sizi seviyorum
Bugün güzel birseyler olacak sanki icimde öyle bir his Allah hayır etsin diyelimbol gebe cıksın bugün insallah aminnn
slında doktorlar sık değil iki güne bir ilişki öneriyorlar canımHayırlısı olsun canım artık yapacak hiç bisey yok inan benim adıma yum haftasını deli gibi değerlendirdik yine olmadı nasibimizde yok demek kiartık çabalamiycam olmiyck diye düşüncem
Oyle de denedik hic bi şekilde olası yoksa olmuyor bence artik istemiyorum die düşünmeye çalışcam yoruldum her ay bi beklenti içinde olmaktana
slında doktorlar sık değil iki güne bir ilişki öneriyorlar canım
bana doktorum sık ilişkide şansı yarı yarıya azaltıyorsunuz demişti
bir dahaki sefere 2 güne 1 deneyin derim
Beklenti içine girmemek için birşeylerle meşgul olmak gerekiyor canım. Yoksa her türlü adet zamanı yaklaştığında acaba diyor insan.Oyle de denedik hic bi şekilde olası yoksa olmuyor bence artik istemiyorum die düşünmeye çalışcam yoruldum her ay bi beklenti içinde olmaktan
Ohh bol bol D vitamini alırsın kışa girmeden.Ben indim canlar. Mersindeymcok sukur sknti cikmdi. Ama felaket burasi. Ne bicim sicak yaa. Sanki kıs mevsiminden yaza gectim
Niye gittin ki canım oraya senBen indim canlar. Mersindeymcok sukur sknti cikmdi. Ama felaket burasi. Ne bicim sicak yaa. Sanki kıs mevsiminden yaza gectim
Rica ederim canımAnladım kuzum sağol cevapların için
Antibiyotik kullanacaksanız gerek yok ovulasyon testine, korunmaniz iyi olur sanırım bu ay.Kızlar herkese merhaba, cok agir grip geciriyorum ilaca basladim mecburen bu ayı pas gecicez gibi gorunuyorbu durumda ovulasyon testi yapmaya gerek yok dimi? Onumuzdeki ay baslamak daha mantikli sanirim, sizce?
Aynen oyle cnm bklm hyrlisiBeklenti içine girmemek için birşeylerle meşgul olmak gerekiyor canım. Yoksa her türlü adet zamanı yaklaştığında acaba diyor insan.
Hayrlisiyla hamiledirsin insAllah cnm geçiyor zmn bi sekildebenimde 9 günüm kaldı kızlaaaaaarrr geçmiyor zaman
Hayırlısı olsun canim umudunu yitirme bidakine hayırlı haberi alırsın inşallah. Benim bat 14 ekim bekliyorum bakalım sabırlaEvet asilama olmustum canim erken geldi cunku asilamada yumurtalar erken gelistirildigi icin erken gelebiliyor regl
Elbette artik oyle diyip geciyoruz.yoksa kendimi yirtsam da gelecegi yoksa gelmez
Ya Allah rqzi olsun insallahhep bebek hep bebek aetik biktim ya vallaha olmuyorsa vardir bi hayir . Afedersiniz her iliski de korkuyla yapiyorduk acaba tutmus mudur zarar verir miyiz diye diye dogru düzgün bisey olmuyordu.
Yinede yap bence en azından yumurtlayıp yumurtlamadıgını anlarsın yinede dene bence uzun süre ilaç kullanmassın sonuctaKızlar herkese merhaba, cok agir grip geciriyorum ilaca basladim mecburen bu ayı pas gecicez gibi gorunuyorbu durumda ovulasyon testi yapmaya gerek yok dimi? Onumuzdeki ay baslamak daha mantikli sanirim, sizce?
inşallah canımmHayrlisiyla hamiledirsin insAllah cnm geçiyor zmn bi sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?