- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
evet ben de oyle dusundum zaten 9. gundeyim su anda her sekilde yum gununu kaciriyorum, tesekkur ederim tavsiyeniz icinAntibiyotik kullanacaksanız gerek yok ovulasyon testine, korunmaniz iyi olur sanırım bu ay.
Sen bekleyiver insallah gebis kalirsinHayırlısı olsun canim umudunu yitirme bidakine hayırlı haberi alırsın inşallah. Benim bat 14 ekim bekliyorum bakalım sabırla
Allah kabul etsin cnmKızlar şimdi kuranı mı okudum allahım kabul rtsin inşallah sizler içinde dua ettim takdiri ilahide artık rabbim tek tek hamilelik bekleyenlere inşallah verirHamile olanlarada sağlıkla bebeler dünyaya getirir inşallahhh AMİNNNNNNNNNN
bu arada hcg bence gayet iyi artmışAsilamanin 11. Gunu ogrendim hcg 25 idi gun asiri baktm 2.5 kat artti smdi 261.8 bat bugun du
Insallah boyle devam eser boyle devam.ederse kese ne zaman gorunurbu arada hcg bence gayet iyi artmış
Yinede yap bence en azından yumurtlayıp yumurtlamadıgını anlarsın yinede dene bence uzun süre ilaç kullanmassın sonucta
İnşallah canımm amiiinnKızlar şimdi kuranı mı okudum allahım kabul rtsin inşallah sizler içinde dua ettim takdiri ilahide artık rabbim tek tek hamilelik bekleyenlere inşallah verirHamile olanlarada sağlıkla bebeler dünyaya getirir inşallahhh AMİNNNNNNNNNN
Aynen canım yinede yap nolur nolmazO tavsiye ettiginiz sayfadan siparis vericem testler yetisirse belki yapabilirim, olmazsa zaten kasım ayını bekliycem her sekilde :) tesekkur ederim
Oh oh ne güzel uctun gittin kuş gibiBen indim canlar. Mersindeymcok sukur sknti cikmdi. Ama felaket burasi. Ne bicim sicak yaa. Sanki kıs mevsiminden yaza gectim
Allah kabul eylesin bekleyenlere umudunu kesmeyenlere anneliği özleyenlere bennden de avuç dolusu aminn amiinnnhKızlar şimdi kuranı mı okudum allahım kabul rtsin inşallah sizler içinde dua ettim takdiri ilahide artık rabbim tek tek hamilelik bekleyenlere inşallah verirHamile olanlarada sağlıkla bebeler dünyaya getirir inşallahhh AMİNNNNNNNNNN
insan hissettiği çıkıyor sanki ben son 3-4 gündür olmadığını düşünüyordum ki olmadı nitekiminşallah canımm
ama nedense hep umutsuzum
İdare eder cnm sen nasılsın vala artik bende kabullemcem snrm ilaçları bende birakicam hayit hapının son 10 dozu kaldi ondan sonra glukofen folik asit hayit hapi hepsini birakicam artik bebek olsun die dusunmicem zaten olmuyor nasibimizde bi yavrumuz vqr demek ki Rabbim ona sağlık versin olmayana isteyene nasip etsin insAllahKuzular nasilsiniz ben sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelerin saglikla devam etsin insallah gebelikleri. Ben sanirim bu sitenin demirbasi kaldim. Bugün ilk defa ovulasyon denedim reglinin 17.günü ve silik cikti. Bu ayda ya gec yumurtlicam ya da yumurtlama olmayacak. Bu ay testlere belirtilere bagli kalmadan iliski deniyorum. Regli bittiginden beri 2 günde bir degerlendiriyorum. Aylardir testler pik oluyor degerlendiriyorum olmuyor. Bu ay folik asit bile kullanmadim. Sanirim olmayacagini kabullendim.
Öyle canım belki deneseydim benimde olmayacaktı yiyecek ekmekleri yokmus demekki rabbim bereketleriyle versin her birimize hayırlı saglıklı evlatlar insallahTamamen nasip meselesi bence. Ben 5 ay vajinusmustüm yendikten sonrasında hiç korunmadık ama yine yok bebe 3 sene olcak
Öyle canım ayy ne kadan güzel yaaa Allah razı olsun bebegim kiminin parası kiminin duası insallah kabul olurValla Allah ne verirse cinsiyet hiiç önemli değil yeterki olsun kız halamın ikizleri oldu öyle tatlılarki bi kız bi erkek bide inşallah sana da nasip oluur :)
İnsallah kızın olurda adını Meryem koyabilirsin kuzum gönlündeki gibiBenimde reglim sürekli pıhtı gibiydi. Eskiden beri doktora da söyledim normal dedi. Arkadaşlardan biri aspirin kullanmamı söyledi hamileliği kolaylaştırıyor diye. Ben ilaç almak istedim. Her gün sabah ilk uyandığımda küçük bir limonu 15. 2 lt suya döküyordum. Hemen aç karnına 2 bardak içiyordum. Gün boyunca gidip gelip bu suyu içiyordum limonlu su bitince normal suyu içiyordum artık.Toksinleri atsın kanı sulandırsın döllenme olursa bebek rahat tutundum diye. Çok şükür oldu.
Biz 9 Eylül 20 Eylül arası 41 Meryem suresi okuduk. Sonra yine o zamanlarda buradaki arkadaşların bazılarıyla dua topiğinde ismen her gün birimize 100 tane Rabbi hebli mines salihin ve 1 Meryem suresi okuduk.
Bu ay yaptıklarım bunlardı. Çok şükür Rabbim nasip etti.
Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını hayırla sağlıkla doldursun
1500 de kese görünüyor bildiğim kadarıylaInsallah boyle devam eser boyle devam.ederse kese ne zaman gorunur
Devamı varmı canım?Kızlar beni yanıltmadı vücudum erken yumurtlama sonucu erken regl oldum bugünü birinci gun olarak kaydediyorum leke geldi demin tuvalette
Hadi yaaa16sı ama bugün yarın olacak gibiyim, kahverengi akıntı başladı canım. İnsallah senden güzel haberi alırız.
Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?