Ben gördüm yaa ama kuruma çizgisi de olabilir bence bir kac gun sonra tekrarla testini8 9 gün var canım
Ben çok baktığım için hayali.çizgi gördüm sanırım
Nerde canim bugün rüya gördüm rüya tabirine baktım bebek müjdesi diyor insaallah dediğin gibidirYorma kuzum kendini insallah yerlesme calısıyordur tospik
Evet aynen oyle oldu bu da bana tecrube oldu zatenCanım o hataya ben düştüm aman sen düşmeçatlatma iğnesinin etkisnin geçmesini bekle. İğnenin 15. günü test yapabilirsin. Ben bilmiyordum bunu, doktorum da söylemişti hamile olduğumu zannetmiştim üstelik doktoruma da söylemiştim hamilesin demişti. Sonra kendim araştırdım da öğrendim
Tünaydın. Amin inşallah çok sağol canım Rabbim hepimize nasip etsin. 2 yıllık evliyim 1.5 yıl boyunca da istiyordum en son klomen ve catlatma ignesi kullandım 3. Ayda hamile kaldım ama o da 3 ay sürdü heye canla gittiğim doktorda öldüklerini öğrendim kurtaj oldum hemen bir ay oldu şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar çalışmalara başlamak içinÇok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun inşallah tez zamanda. Nasıl oldu acaba ?
Canım gölge bile görünmüyor adetinin geçmesini bekle tekrar yap istersen bazen kendini geç gösteriyorArkdaslar iyi geceler regl 1 gun kaldi dayanamadm yaptm bu test Eki Görüntüle 2544218 bozuk mu sizce
Yumurtanın gelişimine göre değişebilir bence. Ben 38 günde bir adet olurum, normalde 14. Gün yumurtlama olması lazım ama önceki ay 10. Gün, geçen ay da muhtemelen 5 ya da 6. Gün oldu. Ovulasyon takibi şart bence.Kızlar tecrübelerinize dayanarak soruyorum her ay düzenli adet gören biri (takvimdeki tarihle birebir örtüşüyor çoğunda çok az şaştığı olur) yumurtlama zamanını otomatik hesap edip 12-14 gün gösteriyor, reglinin başından. Doktorda öyle demişti. Hiç ovü kullanmadım. İnsanın yum zamanı değiştiği olabilir mi? Bir ay 14ü diğer ay 18'i başka ay 22'si vs.vs. Böyle birşey duydunuzmu aranızda yaşayan varmı böyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?