Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım o sayfadan bende aldım ovu testi yardımcı oldu baya inş bu ay olmustur

Yaa ovuyla mı kaldın ne güzeeelll
Ne zaman yapmaya başladın neden 10 gün kullandın hemen pik mi gördün ve ne kadar degerlendirdin
Kiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim

Kiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim
Ay cidden mi hamilelikten önce mi grip mi oldun canım yani öğrenmeden

Belli olmaz o zaman csnm gebelik de olabilir ki inşallah geceliktir Yinede adet gününe kadar devam et bence teste
Öyle yapacağım. Ama gebelik konusunda umudum yok ya kahverengi akıntı geldi mi olay bitmiş oluyor benim için. Yine de hayırlısı.

Totem deki bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Meryem suresi okudum. 100 tane Rabbi hebli mines salihin okudum. Tek tek ismi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etmesini istedim
Hamile arkadaşlara da tek tek dua ettim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Doğacak bebeklerin Salih Saliha kullardan olmasını istedim Allah kabul etsin

Aynen canim hamileymisim grip ilaci kullanirken igne vuruldum o yuzden dusuk tehlikesi var %50 ihtimal dediler moralim cok bozuldu ama daha iyiyim
Hadi yaa kötü düşünme inş yolunda gidicek herşey ay bir sitede şey okumustum galiba doğru bazı kişiler hamileliğini öğrenmeden önce grip olurlarmış direnç düşermiş galiba ve suanda bende bugun grip oldum burnum durmuyo

Allah razı olsun. Duygulandım.

Kuzular bugun reglinin 18.günü ovulasyon testim negatif yumurtlama yok hic belirti falanda yok

Allah kabul etsin inşallah ❤❤

Kuzular bugun reglinin 18.günü ovulasyon testim negatif yumurtlama yok hic belirti falanda yok Eki Görüntüle 2544394
Her ay geç mi yumurtluyorsun acaba. Ben reglin 30.günü yumurtlamayı gördüm. Benim regl döngüm 33-35 arası yani ben 3 4 gün sonra regl olmayı beklerken daha yeni yumurtluyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…