- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Her ay geç mi yumurtluyorsun acaba. Ben reglin 30.günü yumurtlamayı gördüm. Benim regl döngüm 33-35 arası yani ben 3 4 gün sonra regl olmayı beklerken daha yeni yumurtluyordum
Devam et canım ben 22.günde pik gördümm
Adi doktor sikayet sitesinde sayfalarca sikayet var 6 aylik hamile bi kadini ameliyata alicakmis baska bi doktor gerek yok demis neler yapmis kadin neyse Allahtan o yorumlara denk geldim biraz daha iyiyimDoktorlar ihtimalleri konuşur Allah'ın izniyle hiç bir şey de olmaz. Sağlıkla kucağına alırsın
Yok geç yada erken olmakla alakası yok. Ben çok nadir 15. 18. günler yumurtalardım. Genelde geç yumurtalarım. En geç yumurtlamanın olduğu ay bu aydı çok güzel hamile kaldımEvet canim gecen ayda 26. günde yumurtladim . Acaba geç yumurtladigimdan mi olmuyor.
Amin amin Allah kabul etsin insallah, fazlasıyla sana muamele etsinTotem deki bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Meryem suresi okudum. 100 tane Rabbi hebli mines salihin okudum. Tek tek ismi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etmesini istedim
Hamile arkadaşlara da tek tek dua ettim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Doğacak bebeklerin Salih Saliha kullardan olmasını istedimAllah kabul etsin
Bekle bakalım geç yumurtlama olacak demek ki yineCanim 2 3 gün önce basladim. Gecen ayda 26. Günde yumurtlamistim.ama bu ay hiç belirtim yok
İyi ya çok şükür ki onunla devam etmedin. Psikolojini bozardı. İyi bir doktor artır bul onunla devam et canımAdi doktor sikayet sitesinde sayfalarca sikayet var 6 aylik hamile bi kadini ameliyata alicakmis baska bi doktor gerek yok demis neler yapmis kadin neyse Allahtan o yorumlara denk geldim biraz daha iyiyim
Amin Allah razı olsunAmin amin Allah kabul etsin insallah, fazlasıyla sana muamele etsin
Alakası yok bence yumurtlama zamanında ilişki olmassa olmuyordurBöyle gec yumurtladigimiz icin mi tutmuyor acaba
Edicem insallah bulursamİyi ya çok şükür ki onunla devam etmedin. Psikolojini bozardı. İyi bir doktor artır bul onunla devam et canım
Bende ilk 5 ay korunduk 1 buçuk yılda istedik bende hep hastanelerdeydim bide iyi doktor bulmak da zor son gittiğim doktor tedaviyle kalmıştım ama o da nasip olmadı
Aynen canım o sayfadan bende aldım ovu testi yardımcı oldu baya inş bu ay olmustur
Haklısın canım herşey kısmett hayırlısını dilemek şazımNe güzel ya ben aylarca denedim olmadıBıraktım artık ben kuzum ovu da yapmıyorum artik ve yapmadim gelisi guzel herşey, nasip olmayınca olmuyo napayım. Nasibi varsa gelir zaten yoksa da ben kendimi de yırtsam gelmiyor
Kiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim
Öyle yapacağım.Ama gebelik konusunda umudum yok ya kahverengi akıntı geldi mi olay bitmiş oluyor benim için. Yine de hayırlısı.
Yok geç yada erken olmakla alakası yok. Ben çok nadir 15. 18. günler yumurtalardım. Genelde geç yumurtalarım. En geç yumurtlamanın olduğu ay bu aydı çok güzel hamile kaldım
Totem deki bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Meryem suresi okudum. 100 tane Rabbi hebli mines salihin okudum. Tek tek ismi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etmesini istedim
Hamile arkadaşlara da tek tek dua ettim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Doğacak bebeklerin Salih Saliha kullardan olmasını istedimAllah kabul etsin
Alakası yok bence yumurtlama zamanında ilişki olmassa olmuyordur
Kuzular bugun reglinin 18.günü ovulasyon testim negatif yumurtlama yok hic belirti falanda yokEki Görüntüle 2544394
Amin Allah razı olsun isteyen herkese de sanada en kısa zamanda nasip etsinCok sevindim canim rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?