Yeni cicekler sat tarihlerini verecek listezmizde olacak gebeyse ki gebesin gözünaydın cicegim hosgeldinizAraniza yeni cicekler katildi ☺
Ttebrik ederim tekrar cicegimMerhaba bende yeni hamileyim
Anam bir gebemiz daha oy masalah masalah hayırlı olsun gözünüzaydın olsun bebegiiimmmm cok sevindimEvet takvim ekledim
Felaket felakettttSneinde mi başladı göğüs ağrısı benimde inanılmaz acıyor anlatamam
Hosbuldumm balam yaa bende cok özledim sizleriYaaa hosgeldin bebegimmm ozledimm
sende olmuyormuydu normalde gögüsagrısı anamİyiyi. Canım bende belirti yaşamaya başlayanlardanım merak ediyorum öyle bekliyorum işte sen nasılsın görğşmeyeliii baby
İnşallah canımmm aminnnSeninde sağlıklı bi şekilde artmıştır inşallah canım darısı keseyi ve kalp atışını görmeye inşallah ☺
Anldim cnm. Insllh sıkntsz bole dewam eder. Biraz icin rahatlamistr simdi. Ben keseyi de kabi de gec duydum gordm.Normalde baktirmicaktim o yuzden bu kadar bekledim kuzum bugunde gormesem kalpten gidicektim artik alttan baktirmak istemiyodum normalde bu haftalarda en saglikli sonuc alttan olur dedi bide benim ilac durumum vardi biliyosun bu durumlarda ya hep ya hic olur dedi yaaa duser yaa etkilemez dedi biraz da onun icin baktirdim ♥
Biraz icim rahatladi haftaya gel dedi haftaya kalbini duydugumda daha iyi olucam insallah saglikla sihhatle aliriz kucagimizaAnldim cnm. Insllh sıkntsz bole dewam eder. Biraz icin rahatlamistr simdi. Ben keseyi de kabi de gec duydum gordm.
Evettt teyzesi daha çok minnakkkkAyyy minnnaaakkkk yerim onu
canım kasıklarımda enteresan bir ağrı var beklemedeyimrosebatum canım durumun ne belirti var mı :)
Yumurtlamaya göre hesaplarsam bu haftasonu olmam lazım canım ama genelde düzensiz oluyorSenin kaç gün var canım
hadi yaaaCanim asilama yaptirmak kinyasali önlemiyir malesef ben gecen yil asilama denedim kimyasal oldu. Hemde esimin degerleri cok cok iyiyjen ve cok güzel 2 yumurtam varken. Benim kan pirtilasmam varmis tutmadi
Güzel haberlerle gelirsin sende inşallah canımYumurtlamaya göre hesaplarsam bu haftasonu olmam lazım canım ama genelde düzensiz oluyor
Ya benim birkaç aydır adet öncesi hiç göğsüm ağrımıyordu ondan şaşırdım ağrıyınca ne alaka dedimFelaket felaketttt
Regl belirtim bu benim bi hafta önceden baslar lanet.
Hosbuldumm balam yaa bende cok özledim sizleri
sende olmuyormuydu normalde gögüsagrısı anam
Sağol canım inşGüzel haberlerle gelirsin sende inşallah canım
Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin:)Keseyi gorduk cok sukur ♥ Dis gebelik degilmis insallah bebegide goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?