Netim yok cnmAy deme öyle kahrederimburadayım artık
Oy massallah cok merak edip heyecanla bekliyorsun dimi kuzum rabbim yardımcın olsun insallah güzel sonuclarınıda göreceksin hic stres yapma ve dualarınada amiiiiiiiiiinn insallah diyorumm
Bende cok merak ediyorum E Eslem91 takip ediyordu en son oda uzaklasmıs galiba grubumuzdan.
İnsallah olmazsın cicegim
Canım sen naptın az kaldı dimi sonucaNetim yok cnm
Belkim belirtisiz olurİyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar coksen nasılsın minnak pipilin nasıl banlanmak güzel birsey buraya girememek kötüsü
Ben bile aldım cicegim sende basla
Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaagözünüzaydın cicegim sonunda tutturdun
Haftaya duyariz dedi bakalim insallahEvettt teyzesi daha çok minnakkkk☺inşallah sende kalp atışını duyarsın ilerki zamanlarda canım ❤
Amin canim insallah cok sagol darisi isteyen herkesin basinaHadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin:)
Amin inşallah canımHaftaya duyariz dedi bakalim insallah
hadi yaaa
Ilki şupheCanım sen iki günde değilde her gün hergün yapmışsın kan tekrarını ☺
Oyyy kuşummmm Bence çok saçma bir nedenden banlamışlar millet birbirine hakaret ediyor neler diyorlar onlara bişey yok benim nanacımdan ne istedilerGeldim cicegimmmmm banım kalktı geldiiimmlorik karar almıs uzaklasmıs öyle duydum napıyorsun kuzum
Hosbuldum cicegimmm cok rahattım o andadakimse buraya girmeyince sıkıntıdan gidip yorum yapıyorum siz aktif katılım yapınki bende banlanmayayım
Göreceksiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Kesesini yirim
Amin darısı isteyen tüm herkeseAnam bir gebemiz daha oy masalah masalah hayırlı olsun gözünüzaydın olsun bebegiiimmmm cok sevindim
sende varmı canım birşeyler?rosebatum canım durumun ne belirti var mı :)
hımm anladım benim sabah kasık tarafında agrı vardı geçti ama regli olucam galibacanım kasıklarımda enteresan bir ağrı var beklemedeyim
Hayırlısı diyelimAy deme öyle kahrederimburadayım artık
Oy massallah cok merak edip heyecanla bekliyorsun dimi kuzum rabbim yardımcın olsun insallah güzel sonuclarınıda göreceksin hic stres yapma ve dualarınada amiiiiiiiiiinn insallah diyorumm
Bende cok merak ediyorum E Eslem91 takip ediyordu en son oda uzaklasmıs galiba grubumuzdan.
İnsallah olmazsın cicegim
13 aydır canım. 25 ağustos 2018 de evlendim. Hiç korunmadik. Inşallah son olur canimSon kirmizin olur insllh
Ne zmndr beklisn cnm.
Özel hastanelerde yapıyor diye biliyorum canım kadın doğum bölümü. Ben ozel muayenesine gittim kadin doğumdoktoru. Çarşamba baslicaz aşılamaya. Fiyatını sorduğumuzda ilaçlar vs toplam 3.500 e falan gelir dedi doktorBunu ben de merak ediyorum bilenler lütfen bizi de bilgilendirinn
Haa birde 1 yıl denemis olman gerekiyor yoksa aşılama yapmıyor doktorlar. Hicbir problem yoksa ve 1 yıl boyunca hamilelik oluşmayınca aşılamaya karar veriyor doktor. Eşlerde isterse tabiÖzel hastanelerde yapıyor diye biliyorum canım kadın doğum bölümü. Ben ozel muayenesine gittim kadin doğumdoktoru. Çarşamba baslicaz aşılamaya. Fiyatını sorduğumuzda ilaçlar vs toplam 3.500 e falan gelir dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?