Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netim yok cnm

Belkim belirtisiz olur Allh buyuk. Yapsin insllh bi suprz.
Valla ben de napim. Malum onumuz dgun kosturup duruyorz. Pipilm de ne halde Allh bilir artk

Canim asilama sperm kalitesi cok düsük olanlarda fark ediyor aslinda... sperm kalitesi iyi olanlarda normal iliski ile arasinda fark yok bence. Tabi herseye bir vesile lazim deniyoruz hepsini. Bende aralik ayinda tekrar esime test yaptirican eger yeterli degilse belki bende asilama düsünürüm.

Oyyy kuşummmm Bence çok saçma bir nedenden banlamışlar millet birbirine hakaret ediyor neler diyorlar onlara bişey yok benim nanacımdan ne istediler

Hayırlısı diyelim

Burda ne anlamalıyım bi kaç güne yumurtlamamı olucakki acaba? Diğer ikisi baya silik bugünki baya görünür şekilde kusura bakmayın ovulasyonu ilk defa takip ediyorum anlamaya çalışıyorum vucutumu

Kızlar koşuuunnn grip oluyorum nane limon bal yapsam birşey olurmu yaaa şaka bi yana boğazım biraz ağrıyo hafif gribim sanki dün kayınvalidem diyoki limonlu birşey içme ne alakaaa ? Bilen var mı ?

Kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim bata 4 gün kala. Ama ben bu ay iki gün erken yumurtladığımı hissetmiştim zaten. Sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı çizgi ama daha önce iki düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdim. Gerçi kimyasal gebelikte öncesinde azar azar lekelenmelerim olmuştu şimdi hiç yok ama kötü tecrübelerden sonra insan korkuyor maalesef. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize

Eklentiler

• IMG_20191014_054339.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
Bunu ben de merak ediyorum bilenler lütfen bizi de bilgilendirinn
Özel hastanelerde yapıyor diye biliyorum canım kadın doğum bölümü. Ben ozel muayenesine gittim kadin doğumdoktoru. Çarşamba baslicaz aşılamaya. Fiyatını sorduğumuzda ilaçlar vs toplam 3.500 e falan gelir dedi doktor

Haa birde 1 yıl denemis olman gerekiyor yoksa aşılama yapmıyor doktorlar. Hicbir problem yoksa ve 1 yıl boyunca hamilelik oluşmayınca aşılamaya karar veriyor doktor. Eşlerde isterse tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…