Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Epey de varmış fiyatı İnşAllah olumlu sonuç alırsın

kolay yapiliyor mu bu sperm testi .sebebi bilmemek kötü çünkü .38 yaşında eşim.1.de sorun yoktu ama 5 yıl önce tabi yaş ilerliyor.

Mâşallah canim hamilesin
Insallah bu sefer gebeligin saglikli gecer ve kucagina alirsin minicigini

canım inş bu sefer muradına erersin içini ferah tut ama olur mu bu arada belirtilerin neydi acaba

Teşekkür ederim canım benim allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Amiiiin canım insallah hemencecik yasatsın dilerim
Yaaaa tam fasulye teyzesiii darisi senin fasulyeyi gormeye
Ahh kuzuuuum amin insallahhh fasulye fasulye olsunda birlikte filiz acsınlar insallah
N Nana Ana Hoşgeldin canım. Yeni ve beklenmeyen batım 7 Kasım.
Hayırlısı olsun gülüm üzülme vardır bununda bir hikmeti ekliyorum batını
Bebeğim sen bize bi haber etsen talan ederiz orayı ince fikrin bile kagva sayılmış baksana fikrimin ince gülü
ne yapsam cekemiyorlar yav haber etmistim aslında ama sikayete maruz kaldım galibe

canım inş bu sefer muradına erersin içini ferah tut ama olur mu bu arada belirtilerin neydi acaba
Çok teşekkür ederim inşallah. Belirti olarak beni acaba hamile miyim diye düşündüren şey tansiyon düşüklüğü ve ciddi anlamda baş dönmesi oldu. Onun dışında kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti diyebilirim. Bi de üç gündür ağzımın içinde değişik bir tat var metal tadı gibi.

Amin darısı isteyen tüm herkese
Ahh amiiiinnnnnn insallah

Oyyy kuşummmm Bence çok saçma bir nedenden banlamışlar millet birbirine hakaret ediyor neler diyorlar onlara bişey yok benim nanacımdan ne istediler

banlattıran kisi torpilliydi galiba cicegim bende bilemedim gayetteusturuplu konustuguma inanıyordum ama polemik diye mesaj atmıs yine mune

Hanımlar şu ovü testini nereden alıyorsunuz site ismi felan varmı hiç kullanmadım eczanede pahalı diyorsunuz yardımcı olun pls.

Instagramdan biegebeninlungu sayfasından tavsiye ederim :) Ve test yaptıkça sayfaya atabilirsin Ebru abla takip ediyo ve gün veriyo onunla hamile çok kişi oldu ve oluyo insAllah sende de faydası olur

Ama benimki tamamen zorunluluktan oldu eğer hcg de çizgi çıkmasaydı degerlendiricrktik yumurtlama diye şüpheye düştüğüm için yaptım, ben suçsuzum

Tamam cnm

Amin tatlım hamilesin insallah saglıkla iletler gözünaydın

Ama benimki tamamen zorunluluktan oldu eğer hcg de çizgi çıkmasaydı degerlendiricrktik yumurtlama diye şüpheye düştüğüm için yaptım, ben suçsuzum
Yumurtlama diye süpheye düstün ama yaptıktan sonra hamilemiyim diyorsun

Cevap için sağol canım yumurtlama takibi yapamadım . 16-17-18den önce mi denemiş olmalıydım yoksa o günlerde mi ?

Canm zaten basta iliskiye sirf cocuk icin girme bziraz zevkine bak oluruna bırak ki stres olmayasın Gün olarak da ovu yapmıyosan bilemezsin ne zaman yumurtlama olduğunu ama inşallah denk gelmiştir Rabbim bilir ancak. Hoş ben dahil bazı insanlar ovu testi bile yaparak kalamıyoruz nokta atışı da yapsan ilişki sırf çocuk için olunca stres oluyosun ister istemez. Bu ay baya baya saldım valla ovu zaten bayadır yapmıyorum ilişki için de hiç üstüne düşmüyorum ne zaman canımız isterse. Yine tutmazsa bi aşılama daha denemeyi düşünüyoruz o ara da para biriktirmeyi yine olmazsa tüp bebek tedavisi napayım elimden başka bisey gelmiyor

batları gecen ciceklerim son durumlarınız nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…