Bel agrim vardi bi kac gundur normal sekilde degildi esime masaj yaptiriyordum simdi de bakmak icin kivrildim da ağrıyormuşInsallah asilamaya gerek kalmaz
Kasik agrin bel agrin yokmu canim
TamamHaberlerini bekliyorum mm
Ben gittim canım kontrole sen naptın. Benim yumurtalıklar 4 5 tane büyümüş bi tanesi 11 mm olmuş. cumaya kadar gonal fe devam cumartesi yine bakalım dedi.Ay desene aynı gün gidiyoruz ay inşallah hayırlı haberler yazarız buraya canım ya ben sana 10:30 da gidicem :)
Aa inşallah öyledir yaa canım ümitlenmekte istemiyorum amaHamilelik baslangıcında ve adet yaklaştıgında tahim kalınlaşırmış canım nette okumustum ben
Bugün belli olucak can bakalım inşallah güzel haberler veririm :)İnşâllah bebiş geliyor
Hayal alemini etiklemen gerekOkudum duayı kimi etiketlicegini karıştırdımhayal alemi L Loriklorik E Eslem91 N Nana Ana @dostluk.bakmayın kızlar aklımda kalmadı kime söylemem gerektigini
Cikmadi sonucların kizçe kan vermis miydin bugunBugün belli olucak can bakalım inşallah güzel haberler veririm :)
bence gerek yok canım alma bozuk çıksa kullandın diyip iade de almazlar. eczanede de 5 tl zaten çok pahalı değil kiKızlar internetten gebelik testi aldınız mı hiç ?
Gitti gidiyor dan buldum adet 1 tl çok ucuz geldi güvenemedim
Ah kuzum nette daha uygun istebence gerek yok canım alma bozuk çıksa kullandın diyip iade de almazlar. eczanede de 5 tl zaten çok pahalı değil ki
Aniden oluyor o pik ☺ ben 1 ay tek denedim ovi testini pik olmadi olmadi 14. Gunde pik oldu aniden damlatir damlatmazInsallah benimde koyulasip pik olur. Eki Görüntüle 2306010
Ne zaman asilama yaotircaksinAh kuzum nette daha uygun isteben 1 günde bir yaparım diye düşündüm asilamadan sonra
Aynen canım iki ihtimal var ama umarım bebiştirAa inşallah öyledir yaa canım ümitlenmekte istemiyorum ama
Hiç almadım canımKızlar internetten gebelik testi aldınız mı hiç ?
Gitti gidiyor dan buldum adet 1 tl çok ucuz geldi güvenemedim
Bel agrim vardi bi kac gundur normal sekilde degildi esime masaj yaptiriyordum simdi de bakmak icin kivrildim da ağrıyormuş
Belki bu gunlerde koyulasirInsallah benimde koyulasip pik olur. Eki Görüntüle 2306010
Aniden oluyor o pik ☺ ben 1 ay tek denedim ovi testini pik olmadi olmadi 14. Gunde pik oldu aniden damlatir damlatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?