- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Belki bu gunlerde koyulasir
Diğerlerine gore koyu
Yarin sabah ins kuzumNe zaman asilama yaotircaksin
Yada 10.günü beklerim artıkHiç almadım canım
Oooff sormaaa ya kendimi dinlemiyorum bu ay saldim çayıra mevlam kayira
Bu belirtiler offff
Hadi hayirli sonuclar alirsin insalllllllaaahhhhhYarin sabah ins kuzum
Yada 10.günü beklerim artık
Bugun catlamis oluyor dun bugun ve yarin degerlendirKızlar ben birkaç gündür ovu yapıyordum dün pik olmuştu değerlendirdim az önce yaptım silik çıktı bugünü de değerlendirelim değil mi yoksa yarın mı olsun
Eki Görüntüle 2306033
Canım verdim 2 buçukta çıkıcakmış ve bende pcos falanda yokmuş yani doktor herşey normal görünüyor dediCikmadi sonucların kizçe kan vermis miydin bugun
Umarım bebiştir ya umarımAynen canım iki ihtimal var ama umarım bebiştir
Bencede bekle sürekli test yapmak stres yaparYarin sabah ins kuzum
Yada 10.günü beklerim artık
Inslllhhsen bir de bana sor sezeryan.canim çıktı çok zordu bana göre.insallah senin normal doğum olur allah'ın izniyle
Yok yok siz de uyuyamicksinzBu gidişle biz hâla uyuycaz gibi
Var tabikiii beniimKizlar ben geçen test yapmıştım ağustosta negatifti aynı testi geçen yine kullandım silik ikincisi vardı ama çizginin yeri bilmiyorum birde benim gibi kullanılmış testi kullanan oldu mu hic
Yok kuzu yumurta takibi ile başlıyor ilaçla veya iğneyle yumurta buyutulup sonra catlatma ignesi veriyorlar 36 saat sonrasında da asilamaHadi hayirli sonuclar alirsin insalllllllaaahhhhhoncesinde test falan yaptilar mi yoksa gittiginizde direk su gun gel yapak mi dediler ben de perşembe gidicem surecin nasil başladığından haberim yok
Nasıl sabredicm kızlarBencede bekle sürekli test yapmak stres yapar☺
O bniiimKız çılgın yapma öyle şeylerburda bir arkadaş yapmıştı bunu ama doğru bilgi vermez canm boşa umutlanır üzülürsün boşver
Mecbur canım çünkü erken yapınca biley çıkmaz kiYok kuzu yumurta takibi ile başlıyor ilaçla veya iğneyle yumurta buyutulup sonra catlatma ignesi veriyorlar 36 saat sonrasında da asilamatest derken hangi aşamasında sen?
Nasıl sabredicm kızlar
Yok cnm duyulmadi. Keseyi zor gordu yineCnm kalp atışı duyuldu mu yada zaman verdi mi kalp atışı için biz 16 sinda gidicez kısmet olursa
Ay hadi insllhh bebiktir yaaaKızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
Rahim kalinligi ya adet olcagin icin olur ha da bebik varsa olurRahom kalinligi neden olur ki bebek olusmadi icin zemin hazirlaninca rahim kalinlasmaz mi
Bugunu de degerlndr tabi sakın atlamaKızlar ben birkaç gündür ovu yapıyordum dün pik olmuştu değerlendirdim az önce yaptım silik çıktı bugünü de değerlendirelim değil mi yoksa yarın mı olsun
Eki Görüntüle 2306033
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?