Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben birkaç gündür ovu yapıyordum dün pik olmuştu değerlendirdim az önce yaptım silik çıktı bugünü de değerlendirelim değil mi yoksa yarın mı olsun

Yarin sabah ins kuzum

Yada 10.günü beklerim artık
Hadi hayirli sonuclar alirsin insalllllllaaahhhhh oncesinde test falan yaptilar mi yoksa gittiginizde direk su gun gel yapak mi dediler ben de perşembe gidicem surecin nasil başladığından haberim yok

Kizlar ben geçen test yapmıştım ağustosta negatifti aynı testi geçen yine kullandım silik ikincisi vardı ama çizginin yeri bilmiyorum birde benim gibi kullanılmış testi kullanan oldu mu hic
Var tabikiii beniim hic bisy cikmio bosuna yapma

Hadi hayirli sonuclar alirsin insalllllllaaahhhhh oncesinde test falan yaptilar mi yoksa gittiginizde direk su gun gel yapak mi dediler ben de perşembe gidicem surecin nasil başladığından haberim yok
Yok kuzu yumurta takibi ile başlıyor ilaçla veya iğneyle yumurta buyutulup sonra catlatma ignesi veriyorlar 36 saat sonrasında da asilama test derken hangi aşamasında sen?

Bencede bekle sürekli test yapmak stres yapar☺
Nasıl sabredicm kızlar

Kızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
Ay hadi insllhh bebiktir yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…