- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Benimdi ilk oce kasik agrisi oldu sonradada pik oldu testimEvet canim diger testlerim cok cok silikti. Sol kasigim agrimaya basladi.
AynnenOooff sormaaa ya kendimi dinlemiyorum bu ay saldim çayıra mevlam kayira
Benim 5 tane var en küçük benimHadi ya ciddimisin inşallah anlaşabilirsin benim 1 tane var keşke olmayaydı
İnşallah aşko yaa kasıklarım ağırıyo adetmi olucam acabaAy hadi insllhh bebiktir yaaa
Ben aldım 20 30 tane satılanlardan n11 den daha önceki gebeligimde gostermisti bi sorun olmamistiKızlar internetten gebelik testi aldınız mı hiç ?
Gitti gidiyor dan buldum adet 1 tl çok ucuz geldi güvenemedim
Hadi ya nasıl bi duyguBenim 5 tane var en küçük benim
Bebiş yapıyordurİnşallah aşko yaa kasıklarım ağırıyo adetmi olucam acaba
Valla o yapıyosa razıyım :)))Bebiş yapıyordur
Esinizde bir sorun yoksa yumurtlanan ve devamindaki 3 gun degerlendirilmeli deniyorKızlar ben birkaç gündür ovu yapıyordum dün pik olmuştu değerlendirdim az önce yaptım silik çıktı bugünü de değerlendirelim değil mi yoksa yarın mı olsun
Eki Görüntüle 2306033
Kan testi olur sperm testi olurYok kuzu yumurta takibi ile başlıyor ilaçla veya iğneyle yumurta buyutulup sonra catlatma ignesi veriyorlar 36 saat sonrasında da asilamatest derken hangi aşamasında sen?
Nasıl sabredicm kızlar
Goguslerin ne durumdaİnşallah aşko yaa kasıklarım ağırıyo adetmi olucam acaba
Yeter ya eskiden dinlemezdim taakkiii bu topik acilana kadar eskiden o kadar ustunde durmazdimAynnen
Yeter ya eskiden dinlemezdim taakkiii bu topik acilana kadar eskiden o kadar ustunde durmazdimAynnen
Uçları hassas böyle acıyoGoguslerin ne durumda
Damarlari belirgin miUçları hassas böyle acıyo
Kiz damarlar cok da belirgin olmuo hemen. Gogusler sistikce oluo. Genelde dokunuldgunda bi agri olur gogusteDamarlari belirgin mi
Geçen ay kaçtı canım şuan biraz yüksek yineEki Görüntüle 2306068
Kızlar geçen ay benim prolaktin yüksek çıkmıştı bu ay adetin 3. günü yaptırdım sonuçlar nasıl sizce ya
Yook değil canımDamarlari belirgin mi
Allah hepimizden razı olsun canimHayal alemini etiklemen gerekAllah razi olsun okudugun ocon bugun benim günümdü ben de okudum meryem suresini ve duayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?