Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba,normalde adetlerim gunu gününe olur her ayın 11 net olurum sasmiyo,lakin Ağustos ayında ayın 8 inde oldum ,yün halı falan yıkadım yorgunluktan oldu sanırım ,lakin bu ay Eylül ayında 8 inde olmadım,adet olmadan önce göğsüm agrirdi bu ay hiç ağrı yok,sadece baş dönmem arada bulantim oluyo,yarın 11 i ve ben kan verdim,yine umutsuzum ama sizce varmıdır gebelik,artık 8 inde mi olucam yoksa 11 mi sastim kaldım ,

Geçen ay 52 çıkmıştı ama adet bitince yaptırmıştım yinede düşmüş demi
Düşmüş tabiki can prolaktini çok düşünme ilacın varsa kullan benim 83 lere kadar çıktı ilacı kullandım hemen düştü 0 a

Düşmüş tabiki can prolaktini çok düşünme ilacın varsa kullan benim 83 lere kadar çıktı ilacı kullandım hemen düştü 0 a
Ben bunu aile hekimliğinde yaptırdım o yüzden o bana ilaç vermez bence kadın doğum a gitmem lazım bide estradiol diye olan hormon sanki o biraz düşük gibi geldi ama ne olduğunu tam çözemedim

En az 10 gün beklicez artık

Daha bastaysan adetin 3.günü hormon testi smear kultur testi ve rahim filmi isteyebilir
Erkekte de spermogram
Infertilite bölümüne al randevu çocuk için direk ora
Tesekkurler hormon testi gecen hafta yaptirmistim . Smear testi yok rahim filmim var esim de sperm testini o zaman yaptircak erkenden yaptirmak istemiyor

Ben bunu aile hekimliğinde yaptırdım o yüzden o bana ilaç vermez bence kadın doğum a gitmem lazım bide estradiol diye olan hormon sanki o biraz düşük gibi geldi ama ne olduğunu tam çözemedim
Hmm çnce doktora görün canım o yönlendirir zaten

Tesekkurler hormon testi gecen hafta yaptirmistim . Smear testi yok rahim filmim var esim de sperm testini o zaman yaptircak erkenden yaptirmak istemiyor
Smear ve kültür testi çok basit zaten hemen çıkıyor sonuçları falanda
İstanbul damı yaptırıyorsn
Devlette spermogram testi ileri tarihe verilebiliyor oyuzden şimdiden gün almanız daha iyi olur ama tabi bir araştır belki hemen gün bulunur

Kizlar belim ağrıyor mu diyim sızlıyor mu diyim anlamadim agri rahatsiz etmiyor ama dışlaması beni oturtmuyor niye oluyor ki bu

Devlet cok ileriye atiyor grcen ay gittik aslinda devlette baslaticaktik . Kan verdim sonuclari 1 hafta sonra cikicak dedilee esimle dedin en iyisi ozele gideek zaman kaybi olmasin diye . Cok oyaliyor devlet

Devlet cok ileriye atiyor grcen ay gittik aslinda devlette baslaticaktik . Kan verdim sonuclari 1 hafta sonra cikicak dedilee esimle dedin en iyisi ozele gideek zaman kaybi olmasin diye . Cok oyaliyor devlet
Biraz öyle oluyor canım ama sabredelimher ne kadar zor olsa da
Bütün testleri oldu asilama ya gec

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…