Geneli de agriosa vardr insllh. Niye cikmdi bu sonuc yaaUçları hassas böyle acıyo
Hah aynen dokunduğumda sadece dokunmadığım zaman bişey yokKiz damarlar cok da belirgin olmuo hemen. Gogusler sistikce oluo. Genelde dokunuldgunda bi agri olur goguste
Canım işte genelide dokununca yani durduk yerde bana bi ağrısı yok açıkcasıGeneli de agriosa vardr insllh. Niye cikmdi bu sonuc yaa
Geçen ay 52 çıkmıştı ama adet bitince yaptırmıştım yinede düşmüş demiGeçen ay kaçtı canım şuan biraz yüksek yine
Daha hastaneye gitmedim çarşıya geldik bankada işimiz vardıGeneli de agriosa vardr insllh. Niye cikmdi bu sonuc yaa
Benim ablamin olmus kiz ince deriliydi o belki ondan da olabilirKiz damarlar cok da belirgin olmuo hemen. Gogusler sistikce oluo. Genelde dokunuldgunda bi agri olur goguste
Düşmüş tabiki can prolaktini çok düşünme ilacın varsa kullan benim 83 lere kadar çıktı ilacı kullandım hemen düştü 0 aGeçen ay 52 çıkmıştı ama adet bitince yaptırmıştım yinede düşmüş demi
Bnm de ilk zamnlr sadece dokunnca vardi. Bide zaman zamn sizlama gibi bi agri oluoduHah aynen dokunduğumda sadece dokunmadığım zaman bişey yok
Canım işte genelide dokununca yani durduk yerde bana bi ağrısı yok açıkcası
barkod yok mu elinde. Hastanenin sayfasina gir bakDaha hastaneye gitmedim çarşıya geldik bankada işimiz vardı
En az 10 gün beklicez artıkMecbur canım çünkü erken yapınca biley çıkmaz ki
Daha bastaysan adetin 3.günü hormon testi smear kultur testi ve rahim filmi isteyebilirKan testi olur sperm testi olurhemen o ay baslatiyorlar mi
Ondan olabilir. Evvet yaa sutyen cikaramiyorm kesinlikle. Simdiden buyuduler biraz. Gecmiomus zaten hemen agrisi sut olmaya basldi ya.Benim ablamin olmus kiz ince deriliydi o belki ondan da olabiliraciyor mu senin hala
Ben bunu aile hekimliğinde yaptırdım o yüzden o bana ilaç vermez bence kadın doğum a gitmem lazım bide estradiol diye olan hormon sanki o biraz düşük gibi geldi ama ne olduğunu tam çözemedimDüşmüş tabiki can prolaktini çok düşünme ilacın varsa kullan benim 83 lere kadar çıktı ilacı kullandım hemen düştü 0 a
Benimdi ilk oce kasik agrisi oldu sonradada pik oldu testim
Tesekkurler hormon testi gecen hafta yaptirmistim . Smear testi yok rahim filmim var esim de sperm testini o zaman yaptircak erkenden yaptirmak istemiyorEn az 10 gün beklicez artık
Daha bastaysan adetin 3.günü hormon testi smear kultur testi ve rahim filmi isteyebilir
Erkekte de spermogram
Infertilite bölümüne al randevu çocuk için direk ora
Hmm çnce doktora görün canım o yönlendirir zatenBen bunu aile hekimliğinde yaptırdım o yüzden o bana ilaç vermez bence kadın doğum a gitmem lazım bide estradiol diye olan hormon sanki o biraz düşük gibi geldi ama ne olduğunu tam çözemedim
Smear ve kültür testi çok basit zaten hemen çıkıyor sonuçları falandaTesekkurler hormon testi gecen hafta yaptirmistim . Smear testi yok rahim filmim var esim de sperm testini o zaman yaptircak erkenden yaptirmak istemiyor
O sutten bebisin yararlanir insallahOndan olabilir. Evvet yaa sutyen cikaramiyorm kesinlikle. Simdiden buyuduler biraz. Gecmiomus zaten hemen agrisi sut olmaya basldi ya.
Devlet cok ileriye atiyor grcen ay gittik aslinda devlette baslaticaktik . Kan verdim sonuclari 1 hafta sonra cikicak dedilee esimle dedin en iyisi ozele gideek zaman kaybi olmasin diye . Cok oyaliyor devletSmear ve kültür testi çok basit zaten hemen çıkıyor sonuçları falanda
İstanbul damı yaptırıyorsn
Devlette spermogram testi ileri tarihe verilebiliyor oyuzden şimdiden gün almanız daha iyi olur ama tabi bir araştır belki hemen gün bulunur
Biraz öyle oluyor canım ama sabredelimher ne kadar zor olsa daDevlet cok ileriye atiyor grcen ay gittik aslinda devlette baslaticaktik . Kan verdim sonuclari 1 hafta sonra cikicak dedilee esimle dedin en iyisi ozele gideek zaman kaybi olmasin diye . Cok oyaliyor devlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?