- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Canım ne yaptın sen sonuç çıktı mıHmm çnce doktora görün canım o yönlendirir zaten
Evet kuzum
Çok kolay merak etme ben gonalf bilmiyorum ilaçla büyüdü yumurtalar ama onun gibi diyorlar benziyormuş yani
Zaten çok ince ucu hiç hissetmiyosn bile yaparsın sen
Asilama ne zaman haber ver asilamadan sonra mutlaka haberleselim
Duphaston, agnucaston, folbiol, glukofen kullanıyorum cnm
Bence kendin yaparsın ya bende normelde çok hassasım başkasına iğne yapılsa benim canım acır ama inan hiç korkmana gerek yok hiç hissetmiyosn acele etmeden yap yavaş yavaş enjekte et sonra kolonyalı mendille sil yineYarın gece 12 de yap dedi çatlatmayı da yakında hastahane var oraya gideriz diye düşünmüştüm yapamama durumum olmaz dimi
Aşılama cuma günü canm 9 gibi sperm için biyere gidicez beklemeden hemen doktorun yanına gidicekmişiz artık ne zaman gidersek hemen de yapcakmış 11 11bucuk gibi dedi bakalım
Evet cnm vala ne bilim içiyorum bklm adet duzenleyici glukofendr insülin direnci icin veriliyor snrm dusmustu aslinda bnm insukinim ama verdiFolbiol dışındaki ilaçlar ne işe yarıyorkidoktor mu verdi?
Sin karar asilama o yuzden bu ay hic oyle dikkat etmedim ovu gunlerine falanBiraz öyle oluyor canım ama sabredelimher ne kadar zor olsa da
Bütün testleri oldu asilama ya gec
Ben gittim canım kontrole sen naptın. Benim yumurtalıklar 4 5 tane büyümüş bi tanesi 11 mm olmuş. cumaya kadar gonal fe devam cumartesi yine bakalım dedi.
Hadi hayirli sonuclar alirsin insalllllllaaahhhhhoncesinde test falan yaptilar mi yoksa gittiginizde direk su gun gel yapak mi dediler ben de perşembe gidicem surecin nasil başladığından haberim yok
Yok yok siz de uyuyamicksinz
Hic deme yaa ben de cok seviyormUykuyu seven ben inşallah diyorum
Doktora gidince bir program yapar sanaSin karar asilama o yuzden bu ay hic oyle dikkat etmedim ovu gunlerine falan
Canim mmm hayırlı olsunKızlarrrr Rabbim tüm isteyenlere nasip etsi inşallah
Saol canım inofolic combi kullandım ovu testiyle takip ettim nasip oldu sukurDoktora gidince bir program yapar sana
Benimde hiç belli değil ovulasyon gunlerim
Canim mmm hayırlı olsun
Ne aşamalardan geçtin anlat bize
Bence kendin yaparsın ya bende normelde çok hassasım başkasına iğne yapılsa benim canım acır ama inan hiç korkmana gerek yok hiç hissetmiyosn acele etmeden yap yavaş yavaş enjekte et sonra kolonyalı mendille sil yine
Ben dün gece 22 de yaptım iğnemi yarın sabah 8 de asilama dedi
Evet cnm vala ne bilim içiyorum bklm adet duzenleyici glukofendr insülin direnci icin veriliyor snrm dusmustu aslinda bnm insukinim ama verdi
Az bişey yükselmiş canım prolaktinEki Görüntüle 2306068
Kızlar geçen ay benim prolaktin yüksek çıkmıştı bu ay adetin 3. günü yaptırdım sonuçlar nasıl sizce ya
Oo süperSaol canım inofolic combi kullandım ovu testiyle takip ettim nasip oldu sukur
Buda çok küçük ince bide yaparsın gonalf yaptiysanGonal f de de ilkte bi stres yapmıştım ama sonra alıştım buna da baktımda gonal f kalem şeklinde ya bu değişik geldiBenim doktor 1 gün ara verdi nedenki acaba
Hic deme yaa ben de cok seviyormnasil olck bklm
Kızlarrrr Rabbim tüm isteyenlere nasip etsi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?