Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yarın gece 12 de yap dedi çatlatmayı da yakında hastahane var oraya gideriz diye düşünmüştüm yapamama durumum olmaz dimi
Aşılama cuma günü canm 9 gibi sperm için biyere gidicez beklemeden hemen doktorun yanına gidicekmişiz artık ne zaman gidersek hemen de yapcakmış 11 11bucuk gibi dedi bakalım

Bence kendin yaparsın ya bende normelde çok hassasım başkasına iğne yapılsa benim canım acır ama inan hiç korkmana gerek yok hiç hissetmiyosn acele etmeden yap yavaş yavaş enjekte et sonra kolonyalı mendille sil yine
Ben dün gece 22 de yaptım iğnemi yarın sabah 8 de asilama dedi

Ben gittim canım kontrole sen naptın. Benim yumurtalıklar 4 5 tane büyümüş bi tanesi 11 mm olmuş. cumaya kadar gonal fe devam cumartesi yine bakalım dedi.

Bende gittim 2 tane güzel yumurtalar var dedi 16 ve 18 mm ler, küçükler de varmış. Bugün gonal f son doz yapcam yarın gece 12de de catlatma iğnesi, cuma günü inşallah aşılama yapcak

Hadi hayirli sonuclar alirsin insalllllllaaahhhhh oncesinde test falan yaptilar mi yoksa gittiginizde direk su gun gel yapak mi dediler ben de perşembe gidicem surecin nasil başladığından haberim yok

Öyle hemen su zaman gel yapak demiyolar Yumurtalara bakıyorlar önce bikac kontrole gidiyosun sonra catlatma iğnesi günü veriyolar sonra aşılama günü

Gonal f de de ilkte bi stres yapmıştım ama sonra alıştım buna da baktımda gonal f kalem şeklinde ya bu değişik geldi Benim doktor 1 gün ara verdi nedenki acaba

Evet cnm vala ne bilim içiyorum bklm adet duzenleyici glukofendr insülin direnci icin veriliyor snrm dusmustu aslinda bnm insukinim ama verdi

Olumlu yönde etkileri olur inşallah canm doktor verdiyse vardır illaki bi bildiği ama ilaçların belki gecikme yada erkene çekme durumu olabilir

Saol canım inofolic combi kullandım ovu testiyle takip ettim nasip oldu sukur
Oo süper hayırlı olsun canım bol istirahat et artik
Gonal f de de ilkte bi stres yapmıştım ama sonra alıştım buna da baktımda gonal f kalem şeklinde ya bu değişik geldi Benim doktor 1 gün ara verdi nedenki acaba
Buda çok küçük ince bide yaparsın gonalf yaptiysan
Yumurtalarin ne durumda ne asamadaşk simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…